Sylwia85 pisze:Witaj Grażynko
Jak się ciesze że już jesteś za nami. Mam nadzieję że zdróweczko dopisuje.

Śniegu u Ciebie to sporo jest ale ja już z utęsknieniem czekam na wiosnę i kolory, kwiatki

Pozdrawiam serdecznie

Sylwuś nie ma nic wspanialszego jak początek wiosny ,kiedy przyroda budzi się do życia ,codziennie wtedy odkrywamy narodziny jakiejś roślinki
dziękuję ze zdrówkiem już coraz lepiej
Kasiula17 pisze:Jak kochana mam żubra w butelce więc nie pomaga.
Jedynie co, to dobrze posiedzieć przy żubrze..........
Kasiula my najpierw wypijamy piwko z puszki a potem eM przerabia na odstraszacze, krety bardzo nie lubią hałasu a na prętach metalowych przy silnym wietrze to nieźle daje,dlatego może mamy trochę mniej intruzów
cyma2704 pisze:Grażynko, ale u Ciebie zima.

Stołówka ptasia super zaopatrzona, ziarna, tłuszcze i owoce.

U nas śniegu malutko, a ptaki śpiewały w południe, jak wiosną. Uwielbiam obserwować ptaki przy karmniku.
Cyma mąż emeryt ma małe zajęcie z dokarmianiem ptaszków,a i pożytek z tego może też być,pomogą w sezonie ogrodowym w naturalnej selekcji wszelkich pasożytów
Milcia120 pisze:Sikorki okocim spojrzeniu

, zima na stałe zagościła tak jak u mnie fajnie tylko szkoda ze tak zimno

Milcia na razie zimno mi nie przeszkadza bo siedzę w domu,niech trochę wymrozi wszelkie zarazki,raczej długiej zimy nie będzie i końcem lutego już ma być cieplej
Maska pisze:Grażynko śliczny ogródek, ale ja wolę kolorowy

Twoje lilie i róże żaden śnieg nie przebije
Już wszystko wiem co będziemy wymieniać i w odpowiednim czasie na piszę na pw.
Marysiu wiadomo każdy woli ciepłe radosne kolory,z utęsknieniem będę czekać na pierwszy kwiatek na mojej działce,najwcześniej u mnie kwitną krokusy ,nie mam jeszcze ranników a u Ciebie są ,bo one chyba wyskakują pierwsze po zimie
cieszę się że sobie przypomniałaś jakie roślinki powymieniamy ,to jeszcze z Twoją sklerozą nie jest jeszcze tak źle,
MariaWy pisze:Ale czyściutko i bielutko na Twojej działce i ptaszki jak szybko przyleciały do stołówki

Maryś cała radość zimą z tych ptaszków ,one zadowolone i my cieszymy się jak dzieci
będę dalej pokazywała wiosnę i lato w moim ogrodzie,może zechcecie popatrzeć
na razie dosyć ,pozdrawiam, miłych snów o wiośnie życzę