Danusiny miszmasz 2010 r
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Danusiny miszmasz 2010 r
Danusiu, pierwiosnki w pięknym bordowym kolorze Do ich kwitnienia w zimowej porze się przyzwyczaiłem. A teraz nie ma zimy więc tym bardziej. U mnie +4 i lekki (wiosenny) deszczyk
Danusiu wszystcy wszystkim ślą życzenia i ja TOBIE też dużo siły do tych zdobyczy roślinnych i wspaniałej radości z widoku tych okazów w Nowym Roku 2012
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Marysiu , bardzo dziękuję za życzenia i śliczne choinki .
Jacku wygląda na to ,że zimy nie będzie i rośliny juz są gotowe do pokazania się w pełnej krasie . U mnie np. miłki amurskie
Kingo dziękuję za gratulacje . Na szczęście nie wygrałam , ale i tak jest to dla mnie olbrzymie wyróżnienie znaleźć się w pierwszej dziewiątce z całego miasta .
Wprawdzie troszkę późno , ale chciałabym życzyć wszystkim forumowiczom pięknego , ciepłego , zielonego i szczęśliwego roku 2012 .Dla wszystkich odwiedzających mój wątek dodatkowe buziaki .
Jacku wygląda na to ,że zimy nie będzie i rośliny juz są gotowe do pokazania się w pełnej krasie . U mnie np. miłki amurskie
Kingo dziękuję za gratulacje . Na szczęście nie wygrałam , ale i tak jest to dla mnie olbrzymie wyróżnienie znaleźć się w pierwszej dziewiątce z całego miasta .
Wprawdzie troszkę późno , ale chciałabym życzyć wszystkim forumowiczom pięknego , ciepłego , zielonego i szczęśliwego roku 2012 .Dla wszystkich odwiedzających mój wątek dodatkowe buziaki .
Nono a ile masz różnych miłków?
Mój miłek amurski też już na wierzchu, w pełni gotowości
Mój miłek amurski też już na wierzchu, w pełni gotowości
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, pozdrawiam Cię noworocznie
Czy mogłabyś mi przybliżyć uprawę irysów louisiana i ensata?
Dziękuję
Czy mogłabyś mi przybliżyć uprawę irysów louisiana i ensata?
Dziękuję
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Witaj Moniu odpowiem w Twoim wątku .