Moje ukwiecone parapety cz. II
Re: Moje ukwiecone parapety cz. II
Faktycznie same rarytasy Kasiu. Jestem pewna, że wkrótce uraczysz nas zdjęciami cudnych kwitnień, nie może być inaczej. Widzę, że nowości ładne i dorodne. To wyjątkowo udane zakupy, prawda ?
Lc. Sagarik Wax African Beauty jest cudna .
Lc. Sagarik Wax African Beauty jest cudna .
Faktycznie!!!>Przepiekna!!!!! Ty jestes naprawde Krolowa CattlejekCallanthe pisze:Kasiu ta Cattleya Green Emerald Orchid Queen to istne cudo! Fantastyczna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu zgadzam się z Tobą w 100 % dzięki Iwonce mamy piękne rośliny za niezbyt wygórowana cenę Iwonko
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudowne zakupy, gratuluje Lc. Sagarik Wax African Beauty jest naprawde cudowna
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Kasiu ale proszę nie zawstydzaj mnie bo się w sobie zamknę Ja mam tylko 30-ści parę katlejastych to wcale nie jest jakis rekord. Chciałam Wam pokazać jeszcze zdjęcia pączków na moich starych cattlejakch ale chyba dam sobie z nimi dzisiaj spokój
Alu oj tak zakupy bardzo udane
Alu oj tak zakupy bardzo udane
Tylko 30 .Kasiu,ale potrafisz tak pieknie doprowadzac je do kwitnienia ,a to jest doprawdy sztuka ,wierz mi.dlatego
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Jestem tego samego zdanie co Kasia Actus wiem jak ciezko jest doprowadzic cattleye do kwitnienia, nie raz moja cierpliwosc byla wystawiona na probe
Szacunek za to
Szacunek za to
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Piękne cattleyki
Ja na każdym papierosie ( cattleyki stoją na balkonie) gadam do nich, żeby zakwitły... Może powinnam pokazać im te zdjęcia?
Ja na każdym papierosie ( cattleyki stoją na balkonie) gadam do nich, żeby zakwitły... Może powinnam pokazać im te zdjęcia?
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, dziękuję Także pozostaje mi mieć tę ec. na oku i starać się, by zakwitła. Tak jak u Ciebie, to też moje pierwsza katleja i nawet po podziale całkiem fajnie rosła, ale zmiany w moim życiu spowodowały, że mocno ją zaniedbałam. Została w innym domu, więc podlewałam ją rzadko, acz obficie- raz przysychała, raz zagniwała. Po półtora roku nie było żadnej poprawy, bo i nie miała do tego warunków. Teraz wzięłam ją do pracy i codziennie doglądam. Jest przyrościk, więc jest i nadzieja
Super masz nowości! Podejrzewam,że z tego samego źródła co i moje Niech Ci pięknie rosną i kwitną, a ja na pewno zajrzę tu i będę je chwalić pod niebiosa
Super masz nowości! Podejrzewam,że z tego samego źródła co i moje Niech Ci pięknie rosną i kwitną, a ja na pewno zajrzę tu i będę je chwalić pod niebiosa
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
Kasiu bardzo lubię zaglądać do twojego wątku(zawsze jest na co popatrzeć ), gratuluję kwitnień
Pozdrawiam, Magda
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
Przepiękny kolor ma Lc. Sagarik Wax African Beauty nie mogę się napatrzeć