Zielony Zakątek-Lucy 09 cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek-Lucy 09 cz.2
Wszyscy chwalą prymulki to ja brunerę
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
A ja pochwalę porzeczkę krwistą, przymierzam się do jej zakupu już od dawna i tak jakoś ......
Na dworze zimno, brrrrrrrrrrrr. Dobrze, że okna mam naokoło domu to świat mogę oglądać nie wychodząc. Jedynie Feliksowi nie robi różnicy czy zimno, czy ciepło. On zawsze jest skory do zabawy i chętnie nocuje na tarasie. Dziś wielki dzień. Nauczyłam się sama (bez łaski) wgrywać zdjęcia z aparatu i na własnej skórze odczułam mądrość, że potrzeba matką wynalazku. Dlatego dziś sesja zdjęciowa TADAM
Ewa, na poprzednich zdjęciach jest miodunka Majesty ale jest i brunera Wariegata -zdjęcia słabe
A jeśli chcecie żurawki to proszę.
Ewa, na poprzednich zdjęciach jest miodunka Majesty ale jest i brunera Wariegata -zdjęcia słabe
A jeśli chcecie żurawki to proszę.
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Podoba mi się ten skalniak, fajnie wyglądają duże kępy kwiatów.
-
- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
Piękne -żurawki - moje niektóre też już duże - piękne takie wielkie ale jak się chce mieć dużo to trudno oprzeć się pokusie dzielenia - dzisiaj też podziwiając taką piękną żółciutką (chyba jakaś citronela) aż się do niej uśmiechałam i niepotrzebnie przykucnęłam - zrobiły się 4 - znowu piękne będą za rok
Dzisiaj zapowiadają u nas -2 - boje się o hortensje, które mają pąki i kwitnące winorośle.
Dzisiaj zapowiadają u nas -2 - boje się o hortensje, które mają pąki i kwitnące winorośle.
-
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
Zrobiłam to samo, tylko z chryzantemami!
Teraz rosną takie marnoty ale mam ich więcej. "Za rok będą piękne"
Teraz rosną takie marnoty ale mam ich więcej. "Za rok będą piękne"
Marta
Ja tutaj liczę na żurawki i hościska
Autko sprawne?
Autko sprawne?
Pozdrawiam. Ewa
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ryjek cudny, zazdroszczę, bo w okolicy takiego nawet nie spotkałam.
Żurawek nie pokazałaś, ale ten bodziszek to na mnie zrobił wrażenie, choć ja wielką miłośniczką bodziszków nie jestem .Co Ty mu zrobiłaś ze tak obficie zakwitł ??
Żurawek nie pokazałaś, ale ten bodziszek to na mnie zrobił wrażenie, choć ja wielką miłośniczką bodziszków nie jestem .Co Ty mu zrobiłaś ze tak obficie zakwitł ??
Ewa, nadal nie jestem "gotowa" Ale " co sie odwlecze to nie uciecze..." jak mowia Rosjanie (Polskich znakow tez nie mam - przepraszam...)
Aniu, ten ryjek ujrzalam u mnie pierwszy raz i nie spodziewalam sie ,ze tak trudno zrobic mu zdjecie. jeśli chodzi o bodziszek to jedynie go podwiazalam.
A teraz na zyczenie.
Yellow River
Queen Josephine
Grand Tiara
Golden Tiara
Torchlighte
Aniu, ten ryjek ujrzalam u mnie pierwszy raz i nie spodziewalam sie ,ze tak trudno zrobic mu zdjecie. jeśli chodzi o bodziszek to jedynie go podwiazalam.
A teraz na zyczenie.
Yellow River
Queen Josephine
Grand Tiara
Golden Tiara
Torchlighte