Stokrotkania - moja arkadia cz.3
- jola1313
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Stokrotkania - moja arkadia cz.3
Ja czasem stosuję taktykę;''to nie śpij,poleż tylko...''
Spróbuj,może i u Ciebie podziała
Spróbuj,może i u Ciebie podziała
Aneczko PW wysłałam .
Przepraszam Jolę 1313 pomyłkowo do niej wysłałam Anine PW .kohleria pisze:Aneczko PW wysłałam .
- kasiuta74
- 500p
- Od: 1 sty 2012, o 21:21
Stokrotkaniu gratuluję z okazji podwójnego macierzyństwa .Ja staralam się być bardzo dobrą mamą i perfekcyjną panią domu i wyszło tak ,że jak wracałam z pracy to chłopcy mówili ,że terrorystka wróciła . Skutecznie mnie tym wyleczyli z pedantyzmu . Owszem ład i porządek ale bez przesady.
Bądź szczęśliwą mamą szczęśliwych dzieci
Bądź szczęśliwą mamą szczęśliwych dzieci
Kasiu święta racja Nas było czworo i nie sposób ogarnąć było to wszystko. Nawet jak mama krzyczała żeby był porządek to i owszem był... Góra do wieczora Takie są uroki szczęśliwego dzieciństwa
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
kociara no więc jestem na etapie oswajania ;)
jola1313 próbowałam, nie zawsze działa, ostatnio próbuje innej taktyki, najpierw kładę starszego, bo ten zasypia w 5 minut, a później mówię córci, że po cichutku musi iść do pokoju, bo braciszek już śpi, na razie działa dwa dni.
kohleria dziękuję za dobre chęci ;)
kasiuta74 masz racje dzięki.
alunia uroki dzieciństwa, moi pokój sprzątają przed kąpielą wieczorem, no chyba, że jest taki bałagan, że nie idzie przejść, to wtedy w ciągu dnia również.
Wiem, że obiecałam Wam małą sesje na początku stycznia, ale w ciągu dnia brakuje mi czasu, a później to już nie mam siły, żeby latać z aparatem.
Postaram się w niedzielę, ale nie obiecuje.
Maluszki właśnie położyłam i mam czas na buszowanie trochę w necie.
jola1313 próbowałam, nie zawsze działa, ostatnio próbuje innej taktyki, najpierw kładę starszego, bo ten zasypia w 5 minut, a później mówię córci, że po cichutku musi iść do pokoju, bo braciszek już śpi, na razie działa dwa dni.
kohleria dziękuję za dobre chęci ;)
kasiuta74 masz racje dzięki.
alunia uroki dzieciństwa, moi pokój sprzątają przed kąpielą wieczorem, no chyba, że jest taki bałagan, że nie idzie przejść, to wtedy w ciągu dnia również.
Wiem, że obiecałam Wam małą sesje na początku stycznia, ale w ciągu dnia brakuje mi czasu, a później to już nie mam siły, żeby latać z aparatem.
Postaram się w niedzielę, ale nie obiecuje.
Maluszki właśnie położyłam i mam czas na buszowanie trochę w necie.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aniu sama wiesz, że dzieci są albo czyste, albo...szczęśliwe
Ja mam dwóch chłopaków, więc łatwo nie było, ale pomimo wszystkiego złego, co uczynili, to nie wyobrażam sobie, że ich nie mam
Zresztą z czasem wszystko się zapomina...
Czasami żałuję, że nie zdecydowałam się jeszcze na córeczkę, bo brakuje mi kobiety w rodzinie
No cóż może doczekam się chociaż wnuczki...
Kochana życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Ja mam dwóch chłopaków, więc łatwo nie było, ale pomimo wszystkiego złego, co uczynili, to nie wyobrażam sobie, że ich nie mam
Zresztą z czasem wszystko się zapomina...
Czasami żałuję, że nie zdecydowałam się jeszcze na córeczkę, bo brakuje mi kobiety w rodzinie
No cóż może doczekam się chociaż wnuczki...
Kochana życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
- Stokrotkania
- Kontakt:
Dziękuje
No i oczywiście, jeszcze nie zrobiłam sesji zdjęciowej kwiatkom, coś nie mogę się zmobilizować, włożę baterie do ładowarki, to jakiś postęp uczynię w tej kwestii...
No i oczywiście, jeszcze nie zrobiłam sesji zdjęciowej kwiatkom, coś nie mogę się zmobilizować, włożę baterie do ładowarki, to jakiś postęp uczynię w tej kwestii...
- jola1313
- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Widzisz-super sobie poradziłaś .Jestem z Ciebie dumna
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aniu poczekamy na sesję, kwiaty nie uciekną przecież
- Stokrotkania
- Kontakt:
Baterie naładowane
Tylko teraz jeszcze sesja..
Tylko teraz jeszcze sesja..
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stokrotkaniu, dobrze, że wreszcie zajrzałam na FO, bo u ciebie tyle zmian, ze głowa mała.
Przede wszystkim mocno spóźnione, ale serdeczne gratulacje obrony pracy magisterskiej.
Natomiast adopcja dwójki dzieci to już po prostu wielki wielki szacun ( młodzieżowy język odmładza ) dla ciebie. Z tego, co napisałaś, wnioskuję, że chłopiec jest chyba w wielu zbliżonym do mojego młodego, który w sierpniu 2012 skończył 4 lata. W sumie to ładnie świadczy o osobach decydujących, że nie zgodziły się na rozdzielenie rodzeństwa, choć dziwię się, że nie poinformowano was od razu o tym fakcie, no ale widać tak miało być. To, że masz chwile załamania to normalne, nie martw się, a co do sprzątania, to musisz sobie odróżnić dwie rzeczy: brud i bałagan. Brud niestety nie jest mile widziany, zwłaszcza przy dzieciach, no bo wiadomo higiena przede wszystkim, ale bałagan to z kolei norma, a jeśli umyjesz podłogę i dzieci z miejsca porozrzucają na niej zabawki, to się nie przejmuj, każda matka ci to powie. Wieczorem to nieraz nie chce się nawet ich nogą odgarnąć, co niestety jest konieczne, bo slalomu w nocy nie polecam
Co do kładzenia dzieci o 19, to zazdroszczę, bo nasz młody to po ojcu nocny Marek przeważnie buszuje do 23, a w Sylwestra poszedł spać o 1 w nocy Całe szczęście, ze za to da pospać w wolne dni, bo nie budzi się wcześniej niż o 9, a i o 10 potrafi się obudzić.
Rozumiem doskonale, że w obecnej chwili rośliny i ich sesje muszą zejść na raczej odległy plan.
Przede wszystkim mocno spóźnione, ale serdeczne gratulacje obrony pracy magisterskiej.
Natomiast adopcja dwójki dzieci to już po prostu wielki wielki szacun ( młodzieżowy język odmładza ) dla ciebie. Z tego, co napisałaś, wnioskuję, że chłopiec jest chyba w wielu zbliżonym do mojego młodego, który w sierpniu 2012 skończył 4 lata. W sumie to ładnie świadczy o osobach decydujących, że nie zgodziły się na rozdzielenie rodzeństwa, choć dziwię się, że nie poinformowano was od razu o tym fakcie, no ale widać tak miało być. To, że masz chwile załamania to normalne, nie martw się, a co do sprzątania, to musisz sobie odróżnić dwie rzeczy: brud i bałagan. Brud niestety nie jest mile widziany, zwłaszcza przy dzieciach, no bo wiadomo higiena przede wszystkim, ale bałagan to z kolei norma, a jeśli umyjesz podłogę i dzieci z miejsca porozrzucają na niej zabawki, to się nie przejmuj, każda matka ci to powie. Wieczorem to nieraz nie chce się nawet ich nogą odgarnąć, co niestety jest konieczne, bo slalomu w nocy nie polecam
Co do kładzenia dzieci o 19, to zazdroszczę, bo nasz młody to po ojcu nocny Marek przeważnie buszuje do 23, a w Sylwestra poszedł spać o 1 w nocy Całe szczęście, ze za to da pospać w wolne dni, bo nie budzi się wcześniej niż o 9, a i o 10 potrafi się obudzić.
Rozumiem doskonale, że w obecnej chwili rośliny i ich sesje muszą zejść na raczej odległy plan.
- Stokrotkania
- Kontakt:
I znowu mnie troszkę nie było, najpierw awaria komputera, która trwa do dzisiaj. Obecnie mam wszystkie pomięcie przenośne zapchane tym wszystkim co miałam na kompie ( włącznie z kartą od aparatu ). Myślałam, że jak go oczyszczę to będzie jakoś działał, niestety albo wcale nie chce się włączyć, albo w trakcie pracy nagle się wyłącza. W najbliższym czasie zaniosę komputer do naprawy, więc znowu jakiś czas mnie nie będzie.
Miedzy czasie również zmarła mi babcia ;( i choć wiedzieliśmy, że prędzej czy później do nastąpi, babcia już nas nie pamiętała, kroplówki dodawały Jej jeszcze sił, to jednak straciłam bliską osobę i było mi ciężko.
Wcześniej zdążyłam zrobić małą sesje, której jeszcze nie miałam okazji pokazać.
Taki mam widok jak siedzę przy komputerze
Pierwszy raz kwitnie u mnie kalanchoe
Szeflera
Skrzydłokwiat i dracena
Śpiące storczyki
Zroślicha i zamiokulkas
Pictus
Ficus pnący veriegata
Miedzy czasie również zmarła mi babcia ;( i choć wiedzieliśmy, że prędzej czy później do nastąpi, babcia już nas nie pamiętała, kroplówki dodawały Jej jeszcze sił, to jednak straciłam bliską osobę i było mi ciężko.
Wcześniej zdążyłam zrobić małą sesje, której jeszcze nie miałam okazji pokazać.
Taki mam widok jak siedzę przy komputerze
Pierwszy raz kwitnie u mnie kalanchoe
Szeflera
Skrzydłokwiat i dracena
Śpiące storczyki
Zroślicha i zamiokulkas
Pictus
Ficus pnący veriegata