Zielono mi w głowie... i na parapetach cz.III ;)
- agucha432
- 500p
- Od: 3 lis 2011, o 10:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielono mi w głowie... i na parapetach cz.III ;)
Stefek cudny-moje chciejstwo ponowne bo jeden za to dla hojek a szczególnie kerri. na razie nie zapeszam ale nie wiem czy moja kerri tez się nie pusci bo jakis czubeczek jej wystaje na razie czekam
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Przeurocza cambria i alsobia piękny ma kwiat:).
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
Jak zwykle piękne zdjęcia, ale Alsobia mnie powaliła Jaka ona gęsta Zdradź sekret, to zastosuje do moich sadzonek
Jakie ładne przyrosty! Moje H.Kerri niestety stoją w miejscu.
Alsobia mega-gęsta
Alsobia mega-gęsta
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cambria zakwitła u Ciebie? Dbasz o nią jakoś szczególnie? A może masz miltinię? Moja właśnie przekwitła i za bardzo nie wiem jak z nią postępować?
Cudne kolorki storczyków. Czy skrętniczek ma faktycznie taki śliczny kolorek, czy aparat przekłamuje?
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Piękne fiołkowe , skrętnikowe kwitnienia . I nie będę oryginalna... alsobia cudna, super gęsta, cudnie się prezentuje .
- Kasia1007
- 500p
- Od: 19 maja 2012, o 13:06
U mnie również, jakoś tak z przyzwyczajenia napisałam ;) Choć szczerze przyznaję, że chciałabym, żeby jednak 'normalna wiosna' była w przyszłym roku...justus27 pisze: Kasiu1007- wiosna? U mnie nie było wiosny - od razu jest lato. Codziennie temperatury w środku dnia dochodzą do 30 stopni
Piękne kwitnienia Uwielbiam te postrzępione kwiatuszki alsobi
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko, wpadam z wizytą i podziwiam Twoje rośliny. Fiołki boskie. Jak Ty to robisz, że kwitną? Jakiego fiołka bym nie miała, nie chce u mnie kwitnąć. Tym bardziej zachwycają mnie Twoje, które - sądząc po zdjęciach - chyba non stop kwitną
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Piękne u ciebie fiolki i skretniki śliczne .
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Storczyki a fiołeczki pięknie wszystko u Ciebie kwitnie, ale Hoyki to też teraz moja już nie wiem która miłość Cudności
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Biel fiołaska i biel postrzępionej alsobii po prostu
No i dziękuję za odp. w sprawie liścia gloksynii, to już jestem pewna, że muszę kolejnym razem odstawić gdzieś.. żeby nie wkurzało pustką w doniczce Swoją drogą albo pokupowałam jakieś nieteges bulwy w tamtym roku albo zimowanie w mojej dość ciepłej piwnicy im szkodzi z roku na rok, bo moje mają dopiero 10cm sadzonki a przyniosłam i wsadziłam o czasie, znaczy na koniec stycznia i pewnie będzie jak w tamtym roku - doczekam się... czegokolwiek w lipcu i to będzie 1, góra 2 kwiatki
No i dziękuję za odp. w sprawie liścia gloksynii, to już jestem pewna, że muszę kolejnym razem odstawić gdzieś.. żeby nie wkurzało pustką w doniczce Swoją drogą albo pokupowałam jakieś nieteges bulwy w tamtym roku albo zimowanie w mojej dość ciepłej piwnicy im szkodzi z roku na rok, bo moje mają dopiero 10cm sadzonki a przyniosłam i wsadziłam o czasie, znaczy na koniec stycznia i pewnie będzie jak w tamtym roku - doczekam się... czegokolwiek w lipcu i to będzie 1, góra 2 kwiatki
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54