Igala, czy ty na pewno pytasz o pachnące hosty? Bo prawdę mówiąc, nawet nie wąchałam tych swoich, czy pachną, ale wiem, że niektóre podobno mają jakiś zapach. Nic tu Ci niestety nie poradzę. Ale może to o hortensje ci chodziło? Bo one rzeczywiście niektóre pachną i przyciągają owady.
Krychna, cieszę się bardzo, że moje sugestie co do host jakoś Ci się przydały. Bardzo lubię te byliny. I ta ich długowieczność jest wręcz fantastyczna! Krysiu, czy wsadzisz te nowe hosty od razu do gruntu?Ja to bym chyba nakjpierw podhodowała w donicach i te donice na zimę zadołowała. Myślę, że tak byłoby bezpieczniej. Podzielasz moje zdanie?
Dalie u mnie w tym roku mają dużo pąków, ale kwiaty rozwijają się jakoś powoli i niemrawo. Chyba ta wysoka temperatura tak je hamuje, sama nie wiem. No i susza oczywiście, bo choć słyszę, że tu i ówdzie pada, to u mnie jak zwykle - trochę pogrzmi, pobłyska, lecz prawdziwego deszczu mieliśmy nocą raptem 5 minut. Ale są wyjątki, kilka dalii kwitnie nawet ładnie, a ponieważ nie padają deszcze, to i pędy się nie łamią. No cóż, zawsze trzeba szukać dobrcy stron każdej sytuacji.
Carribean Fantasy
Orange Fubuki
Explosion
Hapet Isabelle
Wyn's Neon Dream
Show n'Tell
![Obrazek](https://i.postimg.cc/pXMSySBm/IMG-4788.jpg)