Mój piękny ogród - anulka 2008 r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lepiej Aniu nie szarżować aż tak bardzo, bo szkoda zdrówka. Trochę przyjdzie nam jeszcze poczekać na tą właściwą wiosnę. Przedwiośnie to zdradliwy okres, chociaż wiem jak bardzo nie możesz się doczekać wyjścia do ogrodu.
Czy już zrobiłaś jakieś zakupy nasionek ?
Czy już zrobiłaś jakieś zakupy nasionek ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Jak to "zamówiłam"? Gdzie ? Jak? Przecież masz własne cebulki?
Anusiu, jak tak będziesz dalej robic, to doprowadzisz do tego, ze co roku będziesz dostawać paczkę świeżutkich sadzonek - samych nowości z mojego ogródka
Rozumiem Twoją niecierpliwość, bo ja też już ledwo wytrzymuję to czekanie na wiosnę, ale na krótkie rękawki to za wcześnie. Wkładaj koniecznie sweter, póki nie będzie 18stopni!
Anusiu, jak tak będziesz dalej robic, to doprowadzisz do tego, ze co roku będziesz dostawać paczkę świeżutkich sadzonek - samych nowości z mojego ogródka
Rozumiem Twoją niecierpliwość, bo ja też już ledwo wytrzymuję to czekanie na wiosnę, ale na krótkie rękawki to za wcześnie. Wkładaj koniecznie sweter, póki nie będzie 18stopni!
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj od samego rana jakis snieg za oknem i zimno
Jestem wkurzona!!Moje ranniki mają cięzka sytuację-krokusy też.Mam nadzieję ,ze to chwilowe.
Halinko -dziękuję za pochwały i odwiedziny Cały czas zapraszam ,może wpadniesz na kawkę?
Jolciu-dzisiaj pójdę do apteki po krople,bo faktycznie aż spac nie mogłam przez ten katar.
Izuniu-- moje cebulki tygrysówki zrobiły się małe i takich Ci nie wyślę.Zamówiłam nowe cebulki bo wtedy jest pewnosc ,ze zakwitną.Co do sadzonek to wielkie dzięki -brak miejsca Nie mam wonlych nawet 5 cm
Jestem wkurzona!!Moje ranniki mają cięzka sytuację-krokusy też.Mam nadzieję ,ze to chwilowe.
Halinko -dziękuję za pochwały i odwiedziny Cały czas zapraszam ,może wpadniesz na kawkę?
Jolciu-dzisiaj pójdę do apteki po krople,bo faktycznie aż spac nie mogłam przez ten katar.
Izuniu-- moje cebulki tygrysówki zrobiły się małe i takich Ci nie wyślę.Zamówiłam nowe cebulki bo wtedy jest pewnosc ,ze zakwitną.Co do sadzonek to wielkie dzięki -brak miejsca Nie mam wonlych nawet 5 cm
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Aniu zdrowiej nam szybko.
Zobacz tutaj
http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=9583
Może też się zainteresujesz i coś wkleisz ? :P
Zobacz tutaj
http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=9583
Może też się zainteresujesz i coś wkleisz ? :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki