Moja działka koniec sezonu 2017,2018
- Zuzia111
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka koniec sezonu 2017,2018
Izo..sporo u ciebie orlików, u mnie skromniutko. . Widzę zaczynają kwitnąć liliowce, mam takiego samego ..stara odmiana ale wcześnie kwitnąca dlatego bardzo go lubię. Cieplej pewnie u ciebie bo u mnie ani kalina ani wiciokrzew jeszcze nie kwitną ale ja cierpliwa, poczekam. Bardzo ładnie u ciebie, dużo kolorków. Widzę tyle żurawek, jakie jeszcze ci się marzą Pozdrawiam
-
- 200p
- Od: 22 sie 2016, o 20:06
Witaj Zuziu!
Jest jeszcze sporo żurawek których nie mam...a jedną z najpierwszych to jest Dew Drops...liście w odcieniach zieleni z przebłyskami różu na środku liścia..wygladają super na zdjęciach przynajmniej ..ale moja lista chciejstw jest dużo dłuższa....
A w sprawie orlików ...nie ma problemu,jak tylko będziesz chciała to albo sadzonki albo nasionka Ci zbiorę...Sadzonki to będzie loteria bo one sie rozsiewają po całej działce,a nasiona mogę zebrać z wybranych kolorów....Miłego dnia na działce!Ja tez zaraz sie zbieram!
Jest jeszcze sporo żurawek których nie mam...a jedną z najpierwszych to jest Dew Drops...liście w odcieniach zieleni z przebłyskami różu na środku liścia..wygladają super na zdjęciach przynajmniej ..ale moja lista chciejstw jest dużo dłuższa....
A w sprawie orlików ...nie ma problemu,jak tylko będziesz chciała to albo sadzonki albo nasionka Ci zbiorę...Sadzonki to będzie loteria bo one sie rozsiewają po całej działce,a nasiona mogę zebrać z wybranych kolorów....Miłego dnia na działce!Ja tez zaraz sie zbieram!
Pozdrawiam!Izabela
Moja działka pod koniec sezonu 2017,2018 ,2019
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Izo...a to wyczaiłaś tą żurawkę Dew Drops, pogoglałam i zobaczyłam...faktycznie śliczna. Pewnie i ja zacznę ją szukać . Co do orlików dzięki za chęci, właśnie zdobywam od działkowych sąsiadów. . Przyjemnej pracy a także wypoczynku na działeczce.
- kamil_kluczbork
- 200p
- Od: 19 mar 2018, o 07:35
- Kontakt:
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Izabelko hosty, żurawki,wiciokrzew już pięknie kwitnący u mnie jeszcze nie myśli kwitnąć..chyba a może nie widziałam bo nie miałam zanadto czasu , żeby się rozglądać..
Miłość do żurawek już mi przeszła..mam kilka bo mam ale kiedyś kupowałam bardzo dużo i niewiele z nich zostało..Mam tylko najwytrwalsze!
Miłego dnia!
Miłość do żurawek już mi przeszła..mam kilka bo mam ale kiedyś kupowałam bardzo dużo i niewiele z nich zostało..Mam tylko najwytrwalsze!
Miłego dnia!
-
- 200p
Witam wszystkich odwiedzających
Kolejna część mojej kroniki kwiatowej 2018:
wkrótce zakwitną:
rózowy gożdzik
barwinek
błekitna hortensja ogrodowa..czeka na swoja miejscówke
wkrótce zakwitną
Kolejna część mojej kroniki kwiatowej 2018:
wkrótce zakwitną:
rózowy gożdzik
barwinek
błekitna hortensja ogrodowa..czeka na swoja miejscówke
wkrótce zakwitną
Pozdrawiam!Izabela
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo opłaciło się sadzić jesienią cebule, przepiękną, kolorową wiosnę miałaś. Irysy, żurawki i hosty też lubię, bo to niezawodne rośliny.
Kwitnące orliki przecudne i jaka różnorodność kolorów.
Miłego działkowania.
Kwitnące orliki przecudne i jaka różnorodność kolorów.
Miłego działkowania.
-
- 200p
Soniu!
dziękuję za miłe słowa ..ale tych kwiatów wiosennych to może połowa kwitła...szczególnie te z poprzednich lat zawiodły.Bezśniezna zima niestety dała im radę.No cóż...jesienia będziemy uzupełniać.Zurawki też mało ciekawie wygladały ale pieknie odrastają....
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie !
dziękuję za miłe słowa ..ale tych kwiatów wiosennych to może połowa kwitła...szczególnie te z poprzednich lat zawiodły.Bezśniezna zima niestety dała im radę.No cóż...jesienia będziemy uzupełniać.Zurawki też mało ciekawie wygladały ale pieknie odrastają....
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie !
Pozdrawiam!Izabela
-
- 200p
Kto ma ochote zajrzeć do mojego buszu to serdecznie zapraszam,wprawdzie nie jestem mistrzem fotografii jak wiele naszych kolezanek
ale cos tam widać...
http://www.fotosik.pl/
ale cos tam widać...
http://www.fotosik.pl/
Pozdrawiam!Izabela
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Isiu z ochotą zajrzałam do Ciebie i widzę , większość roślin masz takich jak ja..Jakbym u siebie była! Kwitnie wszystko aż miło a fotki wcale złe nie są! To co trzeba wszystko widać jak na dłoni! Nie miej kompleksów! Wklejaj większe fotki i forumowym mistrzom dorównasz w mig! Duże fotki robią lepsze wrażenie i w tym tkwi sedno!
-
- 200p
Maryniu!
dziękuję za miłe słowa Bardzo sie ciesze że Tobie sie podobają moje zdjęcia...Owszem duże fotki robia wieksze wrazenia ale tez na nich widać dokładniej wszystko..nie tylko to co chciałabym by było widoczne Musze jeszcze niektóre miejsca dopracować i spróbuję
następnym razem wkleić większy format...A dzisiaj czekam na dostawę żurawek...Będe uzupełniała kolejne rabatki to będzie okazja do nowych zdjęć...Miłego dnia
dziękuję za miłe słowa Bardzo sie ciesze że Tobie sie podobają moje zdjęcia...Owszem duże fotki robia wieksze wrazenia ale tez na nich widać dokładniej wszystko..nie tylko to co chciałabym by było widoczne Musze jeszcze niektóre miejsca dopracować i spróbuję
następnym razem wkleić większy format...A dzisiaj czekam na dostawę żurawek...Będe uzupełniała kolejne rabatki to będzie okazja do nowych zdjęć...Miłego dnia
Pozdrawiam!Izabela
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Ale dużo różnego kwiecia . Najbardziej podobają mi się te niebieskie orliki - są śliczne .
Jestem ciekawa nowych żurawek i czekam na zdjęcia . Sporo moich nie przeżyło zimy .
Jestem ciekawa nowych żurawek i czekam na zdjęcia . Sporo moich nie przeżyło zimy .
-
- 200p
Takie te ciemniejsze niebieskie ..to jest troche przekłamany kolor....Czy masz na myśli te?
czy te jaśniejsze
czy te jaśniejsze
Pozdrawiam!Izabela