Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
- apus
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje różne zakątki......cz.3.- Aktualny
Urocze ozdoby! I rabaty takie wypieszczone! Pięknie!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne tulipany, magnolia Nawet zwierzyna się ożywiła--pawie stroszą piórka a Fiona zapozowała dumna i pewna swojej urody
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Podziwiam Twoje pięknie kwitnące tulipany, Aniu.
A egzotyczne ptaki wspaniale nie tylko ich pilnują, ale też dodatkowo zdobią działeczkę.
Dobrego tygodnia.
A egzotyczne ptaki wspaniale nie tylko ich pilnują, ale też dodatkowo zdobią działeczkę.
Dobrego tygodnia.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo fotogeniczne te Twoje ptoki Aniu !Już rośliny nam nie wystarczają na rabatach...przystrajamy je dodatkowo ogrodowymi gadżetami...
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Aniu jak pięknie u Ciebie będzie czym się inspirować wiosna w pełni, magnolie w rozkwicie, a pawiki wyglądają super efekt ogrodu niesamowity, widać wiele pracy włożonej w niego będę oczywiście zaglądać częściej
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu czarodziejska różdżka Ci niepotrzebna. Ciężko pracujesz, to ogród kipi kolorami i zadbany. Magnolie wspaniale zdobią, widać je z daleka. Kolejne ary też powoli ucywilizujesz. Zazdroszczę zacięcia artystycznego. Cudnie udekorowana rabata, a paw zjawiskowo piękny.
Miłych chwil na działce i Fionę wymiziaj.
Miłych chwil na działce i Fionę wymiziaj.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajne pawie będą pilnowały rabat i odstraszały nieproszonych gości .Pracy masz sporo na takim areale a ręce tylko dwie ,wiec na spokojnie Aniu nie od razu da sie wszystko zrobić.Śliczna magnolia tulipany również .Masz tyle gatunków a u mnie większość koszyczków z tulipanami poszła na śmietnik
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
gosia_lublin-Gosiu Kochana, na etapie tworzenia, też mogą być ciekawe ogrody.Ja to wiem. teraz dopiero.
Kiedyś czytałam po różnych forach,,jak tworzyłam swój ogród,ale swojego nie otwierałam.
ale doradztwo tutaj nie zastąpione, bezcenne.Już wiem od iluś lat, Kurcze, a gdzie to raczkowanie jest ?Zaraz będę szukać...
Dziękuję za dobre słowa. oj chyba po to czł0wiek haruje aby mieć tą satysfakcję i ogrodową i nie tylko, prawda ?
W tym roku mój warzywnik kuleje.Ale Fiona jest wszędzie gdzie i ja jestem.
Domek jest projektu mojego eMa.I nadzór w postawieniu doku.a resztę to onieszę się , że do nie zajrałaś. asa.A różne historie przy tym były
Relaks ?Ja jeszcze w tym roku tego słowa nie znam.
juni-Beatko Bardzo cieszę się,że do mnie zajrzałaś .
Wiosna rozkwita na całego .I cieszy bardzo, ogromnie wręcz.
Och te plewienie,,,zaczyna się zmora
JAKUCH-Jadziu Tulipany teraz króujuja i cieszą widokiem pięknym z daleka.
Fiona jak wierny piesek, zawsze jak wracam po ciężkim dniu pracy to ona pierwsza mnie wita u drzwi.
koziorozec[-Martuś Tulipany teraz królują i cieszą.
A Fiona ostatnio mieszka cały czas na Dębowym z emem.Ja raz w tygodniu jestem i na weekend dojeżdżam. tak to jest.
dlatego cieszy się ona na mój widok i pózniej chodzi jak piesek, krok w krok za mną.
apus-Basiu
Oj dziękuję bardzo, dzisiaj jeszcze właśnie tymi kamyczkami je wykończałam.Tylko obłożem. trudno,,niedziela,,,
.Ae nie wyrabiam się, się
Epimedium kwitnie :P
Kiedyś czytałam po różnych forach,,jak tworzyłam swój ogród,ale swojego nie otwierałam.
ale doradztwo tutaj nie zastąpione, bezcenne.Już wiem od iluś lat, Kurcze, a gdzie to raczkowanie jest ?Zaraz będę szukać...
Dziękuję za dobre słowa. oj chyba po to czł0wiek haruje aby mieć tą satysfakcję i ogrodową i nie tylko, prawda ?
W tym roku mój warzywnik kuleje.Ale Fiona jest wszędzie gdzie i ja jestem.
Domek jest projektu mojego eMa.I nadzór w postawieniu doku.a resztę to onieszę się , że do nie zajrałaś. asa.A różne historie przy tym były
Relaks ?Ja jeszcze w tym roku tego słowa nie znam.
juni-Beatko Bardzo cieszę się,że do mnie zajrzałaś .
Wiosna rozkwita na całego .I cieszy bardzo, ogromnie wręcz.
Och te plewienie,,,zaczyna się zmora
JAKUCH-Jadziu Tulipany teraz króujuja i cieszą widokiem pięknym z daleka.
Fiona jak wierny piesek, zawsze jak wracam po ciężkim dniu pracy to ona pierwsza mnie wita u drzwi.
koziorozec[-Martuś Tulipany teraz królują i cieszą.
A Fiona ostatnio mieszka cały czas na Dębowym z emem.Ja raz w tygodniu jestem i na weekend dojeżdżam. tak to jest.
dlatego cieszy się ona na mój widok i pózniej chodzi jak piesek, krok w krok za mną.
apus-Basiu
Oj dziękuję bardzo, dzisiaj jeszcze właśnie tymi kamyczkami je wykończałam.Tylko obłożem. trudno,,niedziela,,,
.Ae nie wyrabiam się, się
Epimedium kwitnie :P
- silversnow
- 500p
- Od: 30 maja 2016, o 23:45
Aniu ile tulipanów. Ile barw, odmian. Przepiękne. Narcyzki i rozrośnięte kępy fiołeczków też urzekają. .Muszą cudownie pachnieć . Aniu wszystkich na Forum pytam o to, wiec zapytam i Ciebie . Jak potem zamaskować sterczące łodyżki tulipanów i narcyzów ? Bo jeszcze parę dni i moje przekwitnięta.A ja tak jak Ty kocham kolorki i chcę mieć barwnie wokół domu cały czas Życzę Ci udanego i spokojnego tygodnia
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu dobrze że przypomniałaś, bo moje ozdoby jeszcze siedzą w altanie Zaroiło się od ptaków tylko że nie śpiewają i mam nadzieję że nie wystraszą tych żywych Jedna zaleta to nie brudzą i nie depczą po kwiatkach
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Śpiewać za nie będą inne ptaszki A jest ich tyle, że nikt się nie zorientuje, że te są nieme
Może i Twoja wiosna spóźniona, ale teraz zasuwa jak mały samochodzik. Moim hostom dopiero kiełeczki wychodzą z ziemi, tulipany w ciasnych pączkach- a u Ciebie hosty już pokazują liście, a tulipany w pełnym rozkwicie Pięknie to wszystko wygląda Po nam czarodziejskie różdżki? Czy ogród upiększony za pomoca takiej różdżki bardziej by nas cieszył? Tak siedzieć i patrzeć jak robi się samo? Wolę sama....Wtedy mam satysfakcję i całą masę przyjemności A, że boli? Przestanie Czego i Tobie życzę
Może i Twoja wiosna spóźniona, ale teraz zasuwa jak mały samochodzik. Moim hostom dopiero kiełeczki wychodzą z ziemi, tulipany w ciasnych pączkach- a u Ciebie hosty już pokazują liście, a tulipany w pełnym rozkwicie Pięknie to wszystko wygląda Po nam czarodziejskie różdżki? Czy ogród upiększony za pomoca takiej różdżki bardziej by nas cieszył? Tak siedzieć i patrzeć jak robi się samo? Wolę sama....Wtedy mam satysfakcję i całą masę przyjemności A, że boli? Przestanie Czego i Tobie życzę
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu bardzo ciekawe masz dodatki na działce- pawie robią efekt wow
Przypomnij mi ile lat dbasz o ten ogród? Stworzyliście bardzo urokliwe, wspaniałe miejsce, które nieodmiennie kojarzy mi się z wakacjami. Tyle słońca w Twoim ogrodzie i kolorów.
Przypomnij mi ile lat dbasz o ten ogród? Stworzyliście bardzo urokliwe, wspaniałe miejsce, które nieodmiennie kojarzy mi się z wakacjami. Tyle słońca w Twoim ogrodzie i kolorów.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Przepiękne ptasie ozdoby Coraz więcej kwitnień, tulipanki super.