Muminkowe roślinki ;)
- muminek
- 200p
- Od: 26 mar 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Muminkowe roślinki ;)
- muminek
- 200p
- Kontakt:
Bardzo podobaja mi się kwitnące fiołki afrykańskie i cyklameny-własnie czekam aż zakwitnie w pełni mój bordowy fiołeczek.. a widzę też,że cyklamen, który powinien juz sobie odpoczywać, pokazuje świeże pączki kwiatowe.... no i czekam aż mi się ukorzeni skubnięty siostrze bialo fioletowy fiołek,ale to chyba trochę potrwa, prawda?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- muminek
- 200p
- Kontakt:
Dokładnie ,ale coś chodzi za mną ta syningia-muszę sobie chyba ją sprawić, albo skubnąć mojej mamie... napatrzyłam się na nią jakiś czas temu i nie mogę o niej zapomnieć... ale kucha... :D Właśnie.. wydaje mi się,że cyklameny powinny już sobie odpoczywać, a mój jeden wariat ma zamiar kwitnąć-pewnie za kilka dni będzie to widać ;)kari pisze:Pewnie miałaś na myśli syngonium, a nie syningię, ale to nieważne ;)
Pozdrówka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2007, o 11:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Cię Kasiu wreszcie przejrzałam cały wątek (tyle tego jest ,że nie nadążam )i z tego miejsca chwale za śliczne tfu tfu i zadbane kwiatuszki mnie osobiście najbardziej sie podoba peperomia i juka to nic ,że łatwa w uprawie , masz powód do dumy bo hodujesz od maluszka. No i fiołeczek przecudny chociaż ja to wolę pooglądać niż hodować. No i agawcia ja musiałam oddać mamie bo u mnie miała za mało światła i zaczynała marnieć w oczach.
- muminek
- 200p
- Kontakt:
Dziękuję, Ewuś Cieszę się,że wstąpiłaś do mnie
Peperomkę niedawno pozbawiłam gałązek-w ten sposób ją zagęszczam co roku ;) zazwyczaj w okresie wiosennym, bo w lecie wędruje do ogrodu. Agawa, to maluszek,ale oprócz niej posiadam jeszcze kilkuletni egzemplarz(jakoś nie chce pozować do zdjęć ) Nie przejmuj się tym,że swoją oddałaś-zawsze możesz oglądać u mamy i mówić,że pięknie rośnie Twoja roślinka
Mam nadzieję,że jeszcze do mnie zawitasz..
Miłego dzionka Wszystkim
Peperomkę niedawno pozbawiłam gałązek-w ten sposób ją zagęszczam co roku ;) zazwyczaj w okresie wiosennym, bo w lecie wędruje do ogrodu. Agawa, to maluszek,ale oprócz niej posiadam jeszcze kilkuletni egzemplarz(jakoś nie chce pozować do zdjęć ) Nie przejmuj się tym,że swoją oddałaś-zawsze możesz oglądać u mamy i mówić,że pięknie rośnie Twoja roślinka
Mam nadzieję,że jeszcze do mnie zawitasz..
Miłego dzionka Wszystkim