Roślinki doniczkowe - cz 2 FIGA
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Na pozór są takie same :P ale wielkościowo się różnią :P fotki wstawiłam od największego :P
Laki ma najdłuższą sierść i jest taki misiowaty :P
Blondynka ma najbardziej wybarwioną sierść na głowie :P chociaż nieraz myli mi się z Lakim, ale tylko jak nie widzę grzywek :P :P :P
Plamka dlatego że ma jasną plamkę na brodzie :P
Mała Mi to wykapany Tatuś malutka , ale rozkoszna rozrabiaka nawet Lakiemu się nie daje :P
Kacper bardzo się z nią lubi ganiać po pokoju wygląda to komicznie :P
Wszystkie są takie słodkie , kochane ...
Uszek jeszcze nie golę bo mają jeszcze krótką sierść :P poczekam jak jeszcze im podrośnie :P
Kacprowi i Fidze golę :P
Laki ma najdłuższą sierść i jest taki misiowaty :P
Blondynka ma najbardziej wybarwioną sierść na głowie :P chociaż nieraz myli mi się z Lakim, ale tylko jak nie widzę grzywek :P :P :P
Plamka dlatego że ma jasną plamkę na brodzie :P
Mała Mi to wykapany Tatuś malutka , ale rozkoszna rozrabiaka nawet Lakiemu się nie daje :P
Kacper bardzo się z nią lubi ganiać po pokoju wygląda to komicznie :P
Wszystkie są takie słodkie , kochane ...
Uszek jeszcze nie golę bo mają jeszcze krótką sierść :P poczekam jak jeszcze im podrośnie :P
Kacprowi i Fidze golę :P
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasieńko, wilczka posadziłam...trzymaj kciuki
Ale "słodziaki", super zdjęcia zrobiłaś!
Ale "słodziaki", super zdjęcia zrobiłaś!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- FIGA
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
;:84
Cieszę się bardzo :P niech sobie rośnie spokojnie i lepiej o nim zapomnieć niż podlać dwa razy :P
Ja swojego traktuję podobnie do zamiokulkasa zamiokulkasa podlewam raz w tygodniu , a wilczka dwa razy , ale skąpo tak tyle o ile :P jak widzę że ma naprawdę sucho :P
Kiedyś jak dostałam pierwszy raz od kuzynki to tak mi się podobał że wydawało mi się że ma za sucho i mi zgnił
Dlatego teraz Was uprzedzam żebyście ograniczały się do podziwiania , ale wody żałowały :P
Cieszę się bardzo :P niech sobie rośnie spokojnie i lepiej o nim zapomnieć niż podlać dwa razy :P
Ja swojego traktuję podobnie do zamiokulkasa zamiokulkasa podlewam raz w tygodniu , a wilczka dwa razy , ale skąpo tak tyle o ile :P jak widzę że ma naprawdę sucho :P
Kiedyś jak dostałam pierwszy raz od kuzynki to tak mi się podobał że wydawało mi się że ma za sucho i mi zgnił
Dlatego teraz Was uprzedzam żebyście ograniczały się do podziwiania , ale wody żałowały :P