Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zuziu już jestem po... spacerze po Twoich włościach Ogólnie bomba! Girl....zazdroszczę, ja rozkładam się z metalowym klamotem! To co zrobił twój M. i spółka (stół i krzesła) tylko pogratulować! Pięknie, czyściutko i kwieciście u Ciebie. Jak tylko będę miała chwilkę będę wpadała zobaczyć co u Ciebie nowego zakwitło lub się pojawiło
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Zuziu ogród i jego roslinki to czysta rewelacja! a ławeczki i stół ślicznie ykonane ("wypożyczyłabyś" mi takich fajowych Panów?dam w zastaw swojego M do kopania i pielenia
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Pokażę chyba już ostatnie kwitnące tulipanki,oraz moje mlode poletko funkiowe.Wreszcie rozkwitł mój ulubiony irysek ,którego pani wsklepie chciała wyrzucic ,gdyż przez 2 lata nic się nie działo w doniczce i w sumie trzeba było się domyslac jaka to roślina.Ja w ciągu roku rozsadzałam go trzy razy gdyż szalał ze wzrostem i wszędzie mu było ciasno,tak że zrobiło ich się kilka i już wymieniłam go na inne.
- mora1
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Zuziu . Jak na tak młody ogród to dokonałaś cudów. W sumie to jesteśmy prawie krajankami, Parczew nie jest znowu tak daleko od Chełma . Do uprawy rododendronów masz lepsze warunki ode mnie, bo już chyba nikt nie ma gorzej . Masz ładną kolekcję kosaćców i host. Będę wpadała i oglądała jak wszystko u Ciebie rośnie.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
Witaj Zuziu, dziękuję za zaproszenie do Twojego wspaniałego ogrodu!
Ale muszę Ci się przyznać, że ja już u Ciebie kiedyś byłam, ale weszłam tak cichutko na paluszkach, że nawet śladu po sobie nie zostawiłam Wtedy podziwiałam Twój wspaniały grill.. a teraz Twoje cudne roślinki.. no i drewniane ławy
Przyłączam się do pochwalnych peanów pod adresem Twojego męża i sąsiada Mają chłopaki talent Suuper
Ale muszę Ci się przyznać, że ja już u Ciebie kiedyś byłam, ale weszłam tak cichutko na paluszkach, że nawet śladu po sobie nie zostawiłam Wtedy podziwiałam Twój wspaniały grill.. a teraz Twoje cudne roślinki.. no i drewniane ławy
Przyłączam się do pochwalnych peanów pod adresem Twojego męża i sąsiada Mają chłopaki talent Suuper
Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon
Zapraszam na mój balkon