Tylko swoim spojrzeniemGabriela pisze:Jańcio, powiedz czym malujesz te kamyki że takie kolorowe ?
W Januszowym ogródku
Odpowiadam poważnie. Niczym . Jedynie kamienie zostały wypukane wodą wylewaną z konewki. A duże kamienie myłem myjką.Gabriela pisze:Dobre, ale ja pytam poważnie. :Pjancio7 pisze:Tylko swoim spojrzeniemGabriela pisze:Jańcio, powiedz czym malujesz te kamyki że takie kolorowe ?
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
Z 8, które posadziłem (sadzonki z małymi korzonkami) to 3 dotarły juz prawie do końca muru (który ma około 2m) a reszta jakoś stoi i puszcza nieśmiało nowe pędy. Teraz u mnie sporo padało więc może trochę jeszcze podrosną, chociaż już ciut późnawo.jancio7 pisze:Rzeczywiście dzikie wino gdy się dobrze zaaklimatyzuje to rosnie bardzo szybko. Jednak ja około 2-3 lat musiałem czekac na jakieś zadawalające efekty.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Januszu!
Milutko tutaj u Ciebie. Zadbany, wypielęgnowany i przyjemny dla oka ogród. Wszystkie nasadzenia przemyślane, gustownie dobrane rośliny! Zwłaszcza krzewy, drzewka tj brzózka, kloniki czy ten pięknie ostrzyżony dereń!.
Cudowne róże! A i nie brakuje słonecznika co dodaje wiele radości w ogrodzie! I nawet bociany Cię odwiedzają
Zwróciłam również uwagę na przepiękną lokalizację Twojego ogrodu - lasy, pola...hmm cudownie!
Milutko tutaj u Ciebie. Zadbany, wypielęgnowany i przyjemny dla oka ogród. Wszystkie nasadzenia przemyślane, gustownie dobrane rośliny! Zwłaszcza krzewy, drzewka tj brzózka, kloniki czy ten pięknie ostrzyżony dereń!.
Cudowne róże! A i nie brakuje słonecznika co dodaje wiele radości w ogrodzie! I nawet bociany Cię odwiedzają
Zwróciłam również uwagę na przepiękną lokalizację Twojego ogrodu - lasy, pola...hmm cudownie!
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
Iza i Ewik dziękuje Wam za odwiedziny.
To prawda lubie słoneczniki ale i nie tylko. Wiekszośc tego co u mnie kwitnie już przekwitło na wiosne. Dlatego nie mam się czym pochwalić jeśli chodzi o kwiaty.
A teraz czeka mnie 4 godziny koszenia trawy o ile nie będzie padało.
To prawda lubie słoneczniki ale i nie tylko. Wiekszośc tego co u mnie kwitnie już przekwitło na wiosne. Dlatego nie mam się czym pochwalić jeśli chodzi o kwiaty.
A teraz czeka mnie 4 godziny koszenia trawy o ile nie będzie padało.
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...