Różności doniczkowe -Agii

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cieszę się ,że do mnie zaglądacie. :D Kamilo na moją szeflerę przestałam zwracać uwagę i chyba jej to pasuje :wink: Saraa zazdrosna?! Pięć kwiatków na krzyż :D
Mirabilis już nie mogę się doczekać aż mi się fiołki jakieś malutkie pokażą, Jak zakwitną to będzie kolorowo. Listki fiołków u mnie w wodzie gniją mimo węgla :evil: więc odrazu w ziemi lądują.
Kati zapatrzyłam się na Twoje kolczatki :D Teraz poluję nie tylko na fiołki ale i na kaktusy. :D
Wiecie co dziewczyny normalnie mi palemka odbija, będąc na wywiadówce u córki zamiast skupić się na tym co wychowawczyni mówi to moja uwagę przykuł wielkanocnik. Tylko myślałam jak tu go oskubać :wink: Nie udało się za dużo ludzi :lol:
Awatar użytkownika
KamilaP
100p
100p
Od: 23 maja 2008, o 22:57

Post »

Agii z kwiatkiem nic straconego ,przecież córa go widuje co dziennie.Zatem może nadarzy się okazja ,i córa Ci go z prezentuje.
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie , nie ,córa jest za mała nie będę jej namawiać do złodziejstwa w tym wieku (8lat) :lol: Sama skubnę w styczniu na choince szkolnej :wink: :lol:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

mam dokładnie ten sam problem co ty :lol: ide po córcie do szkoły to tylko patrze po parapetach ,ale mi głupio tak kraść w biały dzień :lol: .....tylko podobno kradzione lepiej rośnie :D
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj,przecież ty nie kradniesz,to tylko dla dobra szkolnej roślinki by się lepiej rozkrzewiała! :wink:
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu chyba masz rację z tym rozkrzewianiem :wink: W styczniu akcja wielkanocnik :wink: Codzienie jak czekam na córę mam przed oczami pięknego fikusa. Wielki krzak, stoi w holu szkolnym, ma już chyba ze 2,5 metra. Któregoś dnia zrobię fotkę i wam pokażę. Cudo :D
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

jeej u Ciebie też jest cudne... no i te piekne grudniczki jeeej.. po prostu cudnie... ponieważ mamy różne grudniczki... czy na wiosnę będziemy mogły się wymienić nimi ??? Ty masz pomarańczowego, czerwonego i kremowego :) a u mnie jest biały i różówo-biały :):):)
Mirabilis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2006, o 19:35

Post »

Agii pisze: Mirabilis już nie mogę się doczekać aż mi się fiołki jakieś malutkie pokażą, Jak zakwitną to będzie kolorowo. Listki fiołków u mnie w wodzie gniją mimo węgla :evil: więc odrazu w ziemi lądują.
Mam dla Ciebie odłożone fiołki, już zaczęły nawet kwitnąć, tylko boję się o pogodę. :cry: A za listki trzymam kciuki, też przez to przechodziłam.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Widzę,że kolekcja szybko sie powiększa,grudniki królują w większości naszych obecnych wątkach,tylko szkoda ,że niektórym gubią kwiaty,ale u Ciebie ślicznie kwitną.A i fiołkomania też Cię dopada?
Awatar użytkownika
Agnieszka_73
200p
200p
Od: 16 paź 2008, o 21:17

Post »

Aguś jak się miewa hipek? Rozwinął deko pączka? :) Mój siedzi tyci tyci :D:D:D:D
To ja typ niepokorny :)
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

a właśnie ..powiedzcie dlaczego wielkanocniki nie sa tak popularne jak grudniki i tak rzadko spotykane w kwiaciarniach? a może ja nie zwracałam większej uwagi ,muszę się baczniej poprzyglądać :D
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Carla pewnie że będziemy mogły się wymienić. Tylko małe sprostowanie mam: 2szt ala kremowego, różowy, różowy z białym i czerwony. Odłamały mi sie człony pojedyncze kremowego , włąśnie się ukorzeniają :wink:
Zuzia fiołkomania mnie dopadła na całego. Skubię listki gdzie się da. Ostatnio nawet koleżanka mi przytaszczyła jakieś listki :wink: :D
Mirabilis kochana jesteś :D No właśnie ta pogoda ciągle niepewna. Jak możesz je jeszcze u siebie przetrzymać to byłoby super, szkoda by było ,żeby im po drodze się coś stało.
Aga rozwinął troszeczkę ale jeszcze nie wiem co to będzie za kolorek. na pewno nie czerwony, jakiś jasny jest na razie i ma takie jakby różowe "żyłki" Jutro postaram się wrzucić fotki :D
bayaga też się zastanawiałam dlaczego do tej pory mi się w oczy nigdzie nie rzuciły. Może o złej porze roku szukamy.,skoro grudnik w grudniu to wielkanocnik przed wielkanocą :wink: :lol:
Carla-pwd
500p
500p
Od: 27 sie 2008, o 07:25

Post »

Agii w takim razie skoro ich masz aż tyle to wieksze prawdopodobieństwo ze sie ze mna podzielisz :P:P :):)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”