Elila- Mój ogródek-początek.
Ale widoki-chyba każdy marzy o czymś podobnym,ale tylko wybrańcy losu coś takiego otrzymują.Też by mi sie marzyło w pobliżu jeziorko,albo las,albo widok na góry ,.no rozmarzyłam się.....pewnie pora do łóżka.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ewelinko gdzie jesteś? Tak patrzę na te kamieniska,one są kapitalne.Zdradż,gdzie je wykopałaś.Ladnie wyglądają rabatki.Teraz tylko deszcz i samo rośnie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj an-ka! Jakoś ostatnio buszuję po kwiatach doniczkowych. Widzę, że podobają ci się moje kamienie? Otóż Kamienie dostałam w "spadku" po mamie. Ona kiedyś szalała w ogrodzie z tymi kamieniami ale jakoś jej przeszło i teraz jej ogród wygląda tak jak pokazałam wcześniej na zdjęciach. A kamienie zgarnęłam ja!an-ka pisze:Ewelinko gdzie jesteś? Tak patrzę na te kamieniska,one są kapitalne.Zdradż,gdzie je wykopałaś.Ladnie wyglądają rabatki.Teraz tylko deszcz i samo rośnie.
Jak je zabierałam mój tata stwierdził, że no pół mazowsza przejeździł za tymi kamieniami a teraz ja je dostaję bez żadnego wysiłku . No ale cóż, taka rola rodziców, nie?
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję Ci bardzo! Z tymi kamieniami to mnie nastraszył jeden z forumowiczów, że będzie trudno kosić. Ale sprawiłam sobie małą podkaszarkę i muszę powiedzieć, że całkiem nieźle to wyszło. Zaraz wkleję zdjęcia z pierwszego koszenia nowej trawki.ewa 30 pisze:Witam Ewelinko
bardzo pomysłowo masz ułożone kamienie bardzo mi się podoba i kwiaty doniczkowe tez obejrzałam bardzo ładne
Ewelinka ,przepraszam jak Cię nastraszyłem,nie było to moim zamiarem ,to były tylko rady,na razie jest mała trawka inaczej jest z trawnikiem dojrzałym ,podkaszarka nie da rady między kamieniami tylko trzeba użyć zgrabnych paluszków bo trawa będzie przerastać na rabaty,ja już to przerabiałem dlatego chciałem służyć radą, nie będę już straszył
Tak po za tym ładnie.I piękna mszycka przy pączku
Tak po za tym ładnie.I piękna mszycka przy pączku