Kolorowy ogród Geni - cz.4
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
WiTaJ GeNiU !
Wczoraj byłem bardzo zajęty powiekszaniem rabatki i sadzeniem irysów i liliowców , jesszcze zostało mi duzo irysów , bo jak juz Ci pisałem nadostawałem od sąsiadek .
A u Ciebie jak zwyjkle pieknie i kolorowo , wiosna na całego... i to morze krokusików . Kiedyś byłem zajęty a miałem pojechac po bratki , jeszcze nie mam , może wkońcu dzisiaj sie wybiore . Pędze do ogródka sadzić iryski ! Bo nie mamy dzisiaj szkoły , ponad połowa klasy pojechała na dni otwarte szkoły do Rzeszowa , chociaż i tak mało kto tam pójdzie . Mnie ta szkoła za bardzo nie interesuje to ja i reszta zostaliśmy w domach . .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Wczoraj byłem bardzo zajęty powiekszaniem rabatki i sadzeniem irysów i liliowców , jesszcze zostało mi duzo irysów , bo jak juz Ci pisałem nadostawałem od sąsiadek .
A u Ciebie jak zwyjkle pieknie i kolorowo , wiosna na całego... i to morze krokusików . Kiedyś byłem zajęty a miałem pojechac po bratki , jeszcze nie mam , może wkońcu dzisiaj sie wybiore . Pędze do ogródka sadzić iryski ! Bo nie mamy dzisiaj szkoły , ponad połowa klasy pojechała na dni otwarte szkoły do Rzeszowa , chociaż i tak mało kto tam pójdzie . Mnie ta szkoła za bardzo nie interesuje to ja i reszta zostaliśmy w domach . .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ja też na moim "grajdziołku" miałem tyle roboty , padam na twarz 8) . Pomyśleć , że trzeba taszczyć drabinę , żyłke rozciągać i trzyć 3,5 metrowy żywopłot 8) . W tym roku już koniecznie bo nam tuje dom zarosną 8) . Jeszcze czeka mnie jutro sadzenie i musze wkońcu jakies foto cyknąć , bo mi jeszcze krokusy przekwitną i ich nie uwiecznie .e-genia pisze:Witaj Krzysiu masz rację dużo w pracy w ogrodzie
A z drugiej strony czuję takie zmęczenie że nie bardzo mogę myśleć jak odpowiadać i pisać posty.
Genia
Widze , że jak ładna pogoda to nie ma takiego tłoku na forum , juz niebęde taki zacofany .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||