Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
Markus dziękuję ślicznie, postaram się spróbować
Krysiu, Parade jest cudna, mój krzaczek jest młodziutki, tegoroczny, zakwitł już drugi raz, ma teraz 4 kwiaty, olbrzymie pachnące. Ponoć jest to pnąca róża ale pędy ma sztywne, climber.
Jutro zrobię zdjęcie krzaczka
Grzegorzu, dziękuję za miłe słowa
Róża Adam Chodun, prawda, że urocza? Taka rozczochrana
Piękna nieznajoma, miałam nadzieję, że to Bacarolle, ale chyba nie
Krysiu, Parade jest cudna, mój krzaczek jest młodziutki, tegoroczny, zakwitł już drugi raz, ma teraz 4 kwiaty, olbrzymie pachnące. Ponoć jest to pnąca róża ale pędy ma sztywne, climber.
Jutro zrobię zdjęcie krzaczka
Grzegorzu, dziękuję za miłe słowa
Róża Adam Chodun, prawda, że urocza? Taka rozczochrana
Piękna nieznajoma, miałam nadzieję, że to Bacarolle, ale chyba nie
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rabata wyszła ci świetnie:) zresztą jak wszystko w twoim południowym ogrodzie.
A zdjęcia - bardzo ważna inspiracja dla tych, którzy martwią się, że na efekty w pacach ogrodowych trzeba czekać bardzo długo.
Moje agapanty posadzone wiosną – hmmm rosną, powoli i raczej niechętnie i kwiatów nie powinnam się spodziewać zbyt prędko
A zdjęcia - bardzo ważna inspiracja dla tych, którzy martwią się, że na efekty w pacach ogrodowych trzeba czekać bardzo długo.
Moje agapanty posadzone wiosną – hmmm rosną, powoli i raczej niechętnie i kwiatów nie powinnam się spodziewać zbyt prędko
Edyta
Witaj Ewka,odwiedziłam Twój piękny ogród...
Naprawdę jest na co popatrzeć
Podoba mi się wiele rzeczy ,ale najbardziej ,że wszystko jest takie przemyślane i uporząkowane
Piękną masz hortensję....-ja mam kilka,ale nie bardzo wiem jak o nie dbać
Chociaż jedna po 5-latach chyba w końcu zakwitnie
Naprawdę jest na co popatrzeć
Podoba mi się wiele rzeczy ,ale najbardziej ,że wszystko jest takie przemyślane i uporząkowane
Piękną masz hortensję....-ja mam kilka,ale nie bardzo wiem jak o nie dbać
Chociaż jedna po 5-latach chyba w końcu zakwitnie
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam - IWA
Dziękuję za odwiedziny:)
Ta rabata oczywiście jesienią będzie przerabiana
Agapanty Edytko muszą swoje w donicach odsiedzieć, zobaczysz za 2 lata jak zaszaleją
Nie wiem Iwa co z Twoimi hortensjami, u mnie kwitną każdego roku, może przycinasz je? Większość typowych odmian hortensji kwitnie na zeszłorocznych pędach.
Hortensje. Po różach, moje najbardziej ukochane krzewy w ogrodzie.
Ta rabata oczywiście jesienią będzie przerabiana
Agapanty Edytko muszą swoje w donicach odsiedzieć, zobaczysz za 2 lata jak zaszaleją
Nie wiem Iwa co z Twoimi hortensjami, u mnie kwitną każdego roku, może przycinasz je? Większość typowych odmian hortensji kwitnie na zeszłorocznych pędach.
Hortensje. Po różach, moje najbardziej ukochane krzewy w ogrodzie.