Mini, mini kolekcyjka Beaty
- Beatrice
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wczoraj zakupiłam blat do poszerzenia miejsca dla mojej kolekcyjki, ale odbiór dopiero w poniedziałek. No to dla pocieszenia podjechałam do LM, byłam bliziutko. Na przecenie wypatrzyłam kilka dawno przekwitniętych faleczków, nawet nie miały już łodyg. I tu Pani z obsługi doprowadziła mnie do śmiechu. Te miały być po 19, na innym regale stały z pojedynczymi kwiatami po 18 a normalna dostawa po 21( oczywiście tylko białe, oni tak specjalnie do Szczecina chyba same białe wysyłają) i jeszcze zatopione wręcz w wodzie po 16, takie z więdnącymi już kwiatkami.
Jak zapytałam czemu te bez kwiatów takie drogie to usłyszałam , że to połowa ceny. No dobra mówię, a tamte po 18 to też połowa ceny? Nie, one są przecenione dopiero o 25 %.
No i wyszłam bez zakupów, trochę mi szkoda było 19 zł na nie wiadomo na co jak można sobie kupić tańszego i na dodatek kwitnącego.
Jak zapytałam czemu te bez kwiatów takie drogie to usłyszałam , że to połowa ceny. No dobra mówię, a tamte po 18 to też połowa ceny? Nie, one są przecenione dopiero o 25 %.
No i wyszłam bez zakupów, trochę mi szkoda było 19 zł na nie wiadomo na co jak można sobie kupić tańszego i na dodatek kwitnącego.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nooo to teraz masz miejsca a miejsca nic tylko szaleć na storczykowych zakupach
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Ale się u Ciebie dzieje, widać dawno tu nie zaglądałam.
Za sabotka trzymam kciuki, blacik świetnie się prezentuje a i sporo jeszcze będziesz na nim mogła kwiatów zmieścić. Teraz możesz zaszaleć więc życzę Ci wiele storczykowych zakupów.
Żeby znaleźć swój wątek możesz skorzystać z wyszukiwarki, nie znam lepszych sposobów na to, lub jeszcze np. dodać do zakładki Ulubione i stamtąd bezpośrednio się do niego kierować.
Za sabotka trzymam kciuki, blacik świetnie się prezentuje a i sporo jeszcze będziesz na nim mogła kwiatów zmieścić. Teraz możesz zaszaleć więc życzę Ci wiele storczykowych zakupów.
Żeby znaleźć swój wątek możesz skorzystać z wyszukiwarki, nie znam lepszych sposobów na to, lub jeszcze np. dodać do zakładki Ulubione i stamtąd bezpośrednio się do niego kierować.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatrice, ale Ci dobrze, tyyyyle miejsca..!! U mnie razem z wiosną nawrót storczykowego obłedu i ostatnio niemal po ścianach chodzę, tak bym chciała jeszcze kupić parę storczyków, a tu nie ma gdzie wcisnąć...
Będę zaglądać czym tam ciekawym zapełniasz ten blacik i będę pewnie palce obgryzać, ale trudno. Jak nie mozna u siebie, to chociaz u innych popatrzę ;)
Będę zaglądać czym tam ciekawym zapełniasz ten blacik i będę pewnie palce obgryzać, ale trudno. Jak nie mozna u siebie, to chociaz u innych popatrzę ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Nooo, Beatko Ale Ci zazdroszczę tak szerokiego blatu na storczyki
Świetnie to wymyśliłaś i estetycznie. Obawiam sie, że Twój drugi "konik" (mosiądz) zostanie z tego
blatu wyparty w najbliższym czasie...
Niedługo wyjeżdżam, ale jak wrócę na pewno zapytam o losy sabotka. Ciekawa jestem jak roslinka sobie poradzi
Świetnie to wymyśliłaś i estetycznie. Obawiam sie, że Twój drugi "konik" (mosiądz) zostanie z tego
blatu wyparty w najbliższym czasie...
Niedługo wyjeżdżam, ale jak wrócę na pewno zapytam o losy sabotka. Ciekawa jestem jak roslinka sobie poradzi
Bardzo ładnie to rozwiązałaś. Miejmy tylko nadzieję, że to nie jedyny blacik, który dało radę powiększyć, bo w tym tempie za chwilę znowu zabraknie Ci miejsca
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Nieźle to wymyśliłaś ;) Teraz to miejsce trzeba będzie wypełnić ;) To pewnie nie będzie trudne ;)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!