gorzata76 pisze:Gosia, całkiem profesjonalnie to wygląda
Chapeau bas...
Och dzięki, nie rozpieszczaj mnie tak ... bo urosnę w piórka, albo w pierze, albo w coś gorszego...
I co I znowu w klimatach japońskich .... mam być kamikaze Wolę nie Obiecuję, że jak mi piórka wyrosną to własnoręcznie je poowyyryywaamgorzata76 pisze:To wtedy zastosujemy profesjonalne cięcie ... będziesz nas instruowaćg.kiecko pisze:gorzata76 pisze:Gosia, całkiem profesjonalnie to wygląda
Chapeau bas...
Och dzięki, nie rozpieszczaj mnie tak ... bo urosnę w piórka, albo w pierze, albo w coś gorszego...
Co roku wiosną z obawą oglądam te roślinki i wypatruję oznak życia Parę ... pogrzebałam100krotka pisze:No naprawdę jestem pod wrażeniem tego zacięcia w hodowaniu roślin z nasionek
Ile to pracy wymaga, może nie samo wyhodowanie, tylko przetrwanie zimy w przypadku takich roślin...
Ile lat ma Twój oleander? Mój jeszcze nie kwitnie, zastanawiam się, czy to dlatego, że go za mocno przycinam?
Już sprawdzam w necie ....Sylweste pisze:ta trzmielina to może Euonymus kiautschovicus 'Manhattan' - ja teraz dostałem na urodziny oskrzydloną:) póki co brak czasu więc jeszcze w donicy:) ale może w sobote się uda:)
pozdrawiam:)