Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Aguniu niby tak, ale moj M twierdzi, ze moge sie zajmowac, czym chce, byle to mu nie preszkadzało - przewodniki nie przeszkadzają, chyba że walają się po podłodze, a wszechobecne kwiatki... ;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agunia mój M też ma swojego bzika - uwielbia motocykle Ja jago pasji też nie akceptuję Tak więc często się ,,szarpiemy,, na słowa
Edytko bardzo dziękuję za tak miłe słowa
aguka masz całkowitą rację. Te chłopy chyba lubią mówić sami do siebie
elila wielkie dzięki
Joasiu ja też to codziennie słucham, dokładnie tak samo Mój M mówi, że zaakceptuje wszystko, tylko nie to ziele
Aniu u mnie też się tak często zdarza Zauważyłam jednak, że jak wkładam do ziemi begonkę z dość dużymi korzonkami to radzi sobie doskonale, a jak ma małe korzonki to właśnie listki jej więdną. Ale ma to też swoja dobrą stronę. Obcinam zawsze te zwiędnięte listki i zaraz w tym miejscu pojawiają się nowe przyrosty
Edytko bardzo dziękuję za tak miłe słowa
aguka masz całkowitą rację. Te chłopy chyba lubią mówić sami do siebie
elila wielkie dzięki
Joasiu ja też to codziennie słucham, dokładnie tak samo Mój M mówi, że zaakceptuje wszystko, tylko nie to ziele
Aniu u mnie też się tak często zdarza Zauważyłam jednak, że jak wkładam do ziemi begonkę z dość dużymi korzonkami to radzi sobie doskonale, a jak ma małe korzonki to właśnie listki jej więdną. Ale ma to też swoja dobrą stronę. Obcinam zawsze te zwiędnięte listki i zaraz w tym miejscu pojawiają się nowe przyrosty
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
Mireczku trzymam kciuki za Twoją begonkę, na pewno sobie z nią poradzisz. Twoje zielone rączki czynią cuda
Aniu nie ma za co Ja zawsze obcinam kwiatkom uszkodzone lub zwiędnięte listki, żeby roślinki nie osłabiać. Trochę cierpliwości się przyda, ja straciłam już kiedyś kilka roślinek wkładając je do ziemi z małymi korzonkami Teraz zawsze czekam aż porządnie się ukorzeni
Aniu nie ma za co Ja zawsze obcinam kwiatkom uszkodzone lub zwiędnięte listki, żeby roślinki nie osłabiać. Trochę cierpliwości się przyda, ja straciłam już kiedyś kilka roślinek wkładając je do ziemi z małymi korzonkami Teraz zawsze czekam aż porządnie się ukorzeni
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Ale maluszków Jak urosną to faktycznie trochę Ci zajmą miejsca Ale to nic bo na pewno będą śliczne!
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Andziax007
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
Karolinko, Moniczko bardzo Wam dziękuję
Aniu czasem więdną też u begonek takie dość duże listki. Roślinka jest osłabiona i nie jest w stanie ożywić dużych listków. Wtedy też je obcinam żeby nie osłabiać szczepki.
Aniu czasem więdną też u begonek takie dość duże listki. Roślinka jest osłabiona i nie jest w stanie ożywić dużych listków. Wtedy też je obcinam żeby nie osłabiać szczepki.
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Kontakt: