Ogród Igi . część 7
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Igi . część 7
Iguś kolorki cudne ... dziękuję
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Igo, wczoraj pisałam, ale nie wiem co się stało z moim postem. Miałam pootwieranych kilka wątków i może post, który miał trafić do Ciebie został wysłany do kogoś innego Pisałam na pewno o tym, że bardzo podoba mi się perspektywa ogrodu z liliowcowej rabaty. Zupełnie inny wymiar Pisałam też z prośbą o to, żebyś wstawiła zdjęcia swoich żurawek z nazwami w wolnej chwili jeśli to nie problem. Masz bardzo ładne i wyraźne zdjęcia, na ich podstawie można się zdecydować, które odmiany wybrać. Teraz mi przyszło do głowy, że może Twoje zdjęcia są w wątkach żurawkowych, więc wtedy prośba nieaktualna.
Tymczasem miłego dnia i cierpliwego oczekiwania na wiosnę.
Mnie już nieźle nosi
Tymczasem miłego dnia i cierpliwego oczekiwania na wiosnę.
Mnie już nieźle nosi
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przemku, jeszcze ze dwa miesiące i na żywo będą kolory.
Aniu, na ma wielu zdjęć w wątki żurawkowym, ale jak się troszkę obrobię to wstawię.
Mam teraz okazję złapać fajny kontrakt , niestety wiąże się to z mniejszą ilością czasu dla forum.
Dlatego rzadko się wpisuję, ale staram się chociaż czytać.
Halinko.
No dobra , to coś aktualnego.
Aniu, na ma wielu zdjęć w wątki żurawkowym, ale jak się troszkę obrobię to wstawię.
Mam teraz okazję złapać fajny kontrakt , niestety wiąże się to z mniejszą ilością czasu dla forum.
Dlatego rzadko się wpisuję, ale staram się chociaż czytać.
Halinko.
No dobra , to coś aktualnego.
Iguś, zima może piekna i malownicza momentami, ale już mam jej serdecznie dość i na ta jej kokieterię nie dam się zwieść ja chcę słoneczka i temperatur na plusie, ogród aż woła o nieco "oddechu" od tych zimowych, śniegowych ciężarów. Lepiej więc pokazuj zdjęcia z tego co wyżej, czyli wiosennie i kolorowo
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Ja tam też decydowanie wolę te bardziej optymistyczne zdjęcia
Chociaż zima u Ciebie ładniejsza niż u mnie ,ale też mam jej już dość
Chociaż zima u Ciebie ładniejsza niż u mnie ,ale też mam jej już dość
-
- Kontakt:
Sylwek ,zima w lutym to norma , pewnie to nie popularne, ale jak już jest to niech śnieg leży , lepsze niż ta brzydka zgnilizna ma być.
Bożenko, coś Ty taka niecierpliwa, przecież dopiero 10 luty.
Bożenko, coś Ty taka niecierpliwa, przecież dopiero 10 luty.
Iga, śnieg niech będzie, topnieje, pada, ale nie ciągle zalega to wszystko mamy jedną wielka skorupę, a pod nią nasze rośliny. Racja, że taka pora roku, ale chętnie bym już patrzył na kapanie z rynny bo temperatura na małym plusie, a nie jak teraz ciągle zmino i minusy, jak to zacznie topnieć na raz to dopiero będzie się działo ...
ale by nie dobijąć i smęcić to wszystko i tak zima minie, a wiosna przyjdzie mało twórcza teoria, ale zawsze się sprawdza ze mnie to przepowiednik kiedyś będzie
ale by nie dobijąć i smęcić to wszystko i tak zima minie, a wiosna przyjdzie mało twórcza teoria, ale zawsze się sprawdza ze mnie to przepowiednik kiedyś będzie
Dwa razy poszedł post, więc tu jedynie
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Zima w Twoim wydaniu też piękna
A co to za roślinka o białych kwiatkach na ostatnim wspomnieniowym zdjęciu
-
- Kontakt:
Powoli wokół roślinek topi się śnieg, na razie to co widzę jest optymistyczne, żadnych zniszczeń.
Podejrzewam,że się okaże wiosną, na pewno Rh dostaną po gałązkach, liczę się z cięciami i brakiem kwiatów,ale reszta roślinek nie wygląda źle.U mnie i tak zawsze straty są największe w maju, co urośnie to przymrozek zwarzy.Luty nie jest w stanie mnie zdenerwować.
Ale coś optymistycznego pokażę, bo mnie zlinczują za takie poglądy.
Skalniak od wiosny do jesieni.
Podejrzewam,że się okaże wiosną, na pewno Rh dostaną po gałązkach, liczę się z cięciami i brakiem kwiatów,ale reszta roślinek nie wygląda źle.U mnie i tak zawsze straty są największe w maju, co urośnie to przymrozek zwarzy.Luty nie jest w stanie mnie zdenerwować.
Ale coś optymistycznego pokażę, bo mnie zlinczują za takie poglądy.
Skalniak od wiosny do jesieni.
-
- Kontakt:
Olu, to pięciornik bylinowy - POTENTILLA TRIADENTOSA ' NUUK'.aleksandra odwazna pisze:Zima w Twoim wydaniu też piękna
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne zdjęcia zimowe zrobiłaś, ale zdecydowanie wolę kolorowe zdjęcia. W wielu wątkach czytam o tej niesamowitej ilości śniegu. Oby nie topniał zbyt gwałtownie.We Francji w niektorych regionach nadal sypie, u mnie na szczęście nie.