Ogród Gosi
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Gosi
Gosia, zazdroszczę Ci tej przestrzeni
U mnie też często są goście, zwłaszcza dzieci, dlatego myslę i nad trampoliną i jeszcze nad paru innymi rzeczami.
Dużą ją masz?
U mnie też często są goście, zwłaszcza dzieci, dlatego myslę i nad trampoliną i jeszcze nad paru innymi rzeczami.
Dużą ją masz?
- Agatra
- 500p
- Od: 23 lis 2009, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień dobry. Wiesz co ja u Fleur głupieję już zupełnie. Zapisuję te odmiany, które mi się podobają, ale coś za dużo ich. Zaczęłam już myśleć o wspólnym wyjeździe do Wilna po róże od hodowcy z Litwy - w końcu też w naszym zasięgu. A zakupionej róży nie pokażę bo nie moje zdjęcie. Całuski.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu Trampolina ma około 2,5 m. Jest to fantastyczna zabawka nie tylko dla dzieci. Znajomi także z niej korzystają. A jakie zakwasy potem mają. Tylko w pierwszych dniach nie wolno dzieciakom pozwolić na długie skakanie. Mój syn nie mógł chodzić na drugi dzień.
Kasiu, ja też tam głupieję. Widziałaś tego Edena? Ty to nie musisz martwić się o miejsce, masz go, oj masz. Ty będziesz sadzić, a ja będę przyjeżdżać podziwiać.
Polecam Ci też wątek Ani. Co prawda różyczki ma młodziutkie, ale już pokazały co potrafią. Myślę, że w tym roku rozszaleją się na całego.
Kasiu, ja też tam głupieję. Widziałaś tego Edena? Ty to nie musisz martwić się o miejsce, masz go, oj masz. Ty będziesz sadzić, a ja będę przyjeżdżać podziwiać.
Polecam Ci też wątek Ani. Co prawda różyczki ma młodziutkie, ale już pokazały co potrafią. Myślę, że w tym roku rozszaleją się na całego.
-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nieśmiało dorzucam swoje 3 grosze, bo wątek mnie zachwycił, pierwszy post taki nieśmiały, a teraz proszę, Ogrodniczka Co Się Zowie. Będę obserwować i się uczyć, bo zaczynam ogród od zera (przeprowadzka do innego miasta), w Gdańsku została działka, którą się opiekowałam 3 lata, cóż, takie życie, co się dało wykopałam i przywiozłam do Szczecina, ale przecież 70-letniego orzecha nie przewiozę:) Chciałabym za jakiś czas wstawić równie piękne zdjęcia, na razie startuję tak:
od czegoś trzeba zacząć.
od czegoś trzeba zacząć.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
- Margo2
Witam Cię Mambo. Zawstydzasz mnie. na forum jest tyle wspaniałych ogrodów. Mój jest skromny w porównaniu z innymi. A co do przeprowadzki,masz możliwość od nowa rozpocząć urządzanie ogrodu, co ma swoje uroki. Z tego co napisałaś to twoja poprzednia działka była już zagospodarowana zanim ty tam objęłaś rządy. Możesz teraz robić co chcesz, a nie dopasowywać nowe nasadzenia do już istniejących. Chociaż stare ogrody też mają swój urok. I te drzewa, najbardziej żal tych drzew.
- Agatra
- 500p
- Od: 23 lis 2009, o 17:03
Małgoś. Poszukaj oferty pani Grażyny Ochotnickiej w necie. To ta pani o której ci mówiłam. Pasjonatka wielka. Miłego wieczoru życzę. Kasia
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj Gosiu.
Obejrzałam sobie cały wątek i myślę, że będziesz nam pokazywała coraz ładniejsze i ciekawsze zakątki swojego ogrodu. bardzo podoba mi się rabata różanecznikowa, Twoje piękne róże i powojniki. Masz ogromną pęcherznicę , pięknie się rozrosła. A kamienie uwielbiam, niestety w mojej okolicy kamieni nie ma i muszę je zdobywać albo kupować.
Obejrzałam sobie cały wątek i myślę, że będziesz nam pokazywała coraz ładniejsze i ciekawsze zakątki swojego ogrodu. bardzo podoba mi się rabata różanecznikowa, Twoje piękne róże i powojniki. Masz ogromną pęcherznicę , pięknie się rozrosła. A kamienie uwielbiam, niestety w mojej okolicy kamieni nie ma i muszę je zdobywać albo kupować.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Margo2
Kocico miło Cię gościć w moim ogrodzie. Niestety też muszę kupować kamienie i coraz bardziej jestem rozdarta kupować roślinki czy kamienie, bo do nich też zapałałam miłością. Będzie ich chyba coraz więcej w moim ogrodzie. Ale oczywiście to zależy od funduszy. stąd ten dylemat.
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Tak, czytałam, że je kupujesz. Ja ciągle odkładam zakup dużej ilości kamieni bo też muszę wybierać między różnymi ogrodowymi dodatkami. Kiedyś do starego ogrodu zamówiłam ciężarówkę kamieni, ale większość z nich była bardzo maleńka, a do tego zamówiłam za dużo bo miałam mały ogród. Teraz to taka ciężarówka byłaby u nas kroplą w morzu. Ale za jakiś czas pomyślę o większej ilości, najpierw trzeba dokończyć ogrodzenie.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Margo2
Niestety zawsze musimy dokonywać jakiś wyborów. Ale małymi kroczkami dojdziemy do celu
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Gosiu !
Założyłaś wątek w tym samym dniu, co ja. Ja też a lekkim drżeniem serca, ale jakoś poszło.
Sympatycznie u Ciebie, zapowiada się "buszowato" .
I mieszkasz w pięknym mieście
Założyłaś wątek w tym samym dniu, co ja. Ja też a lekkim drżeniem serca, ale jakoś poszło.
Sympatycznie u Ciebie, zapowiada się "buszowato" .
I mieszkasz w pięknym mieście
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
bardzo podoba mi się połączenie żagwinu z szachownica kostkowaną.
Ładny ogród!
Ładny ogród!