Zielony w zielonym ogrodzie.
Re: Zielony w zielonym ogrodzie.
Pięknie wygląda ta rabatka pod domem,gdy kwitnie
pozdrawiam
pozdrawiam
- Fabi 12
- 1000p
- Od: 18 sty 2010, o 21:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dopowiem jeszcze za Jarka ,że trzykrotki po ścięciu bardzo ładnie i szybko odrastają, a sieją się jak chwasty, kilka metrów dalej od kępy.
Trzymam kciuki za wrzosy , sama posadziłam w tamtym roku i jak do tej pory to rewelacja, u Ciebie również.
Trzymam kciuki za wrzosy , sama posadziłam w tamtym roku i jak do tej pory to rewelacja, u Ciebie również.
Pozdrawiam Fabiola.
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Mój ogród - Fabi 12 - Witam w moim ogrodzie ...
Kiedy przycinacie Trzykrotke. na razie pięknie kwitnie i wygląda na to, że nie szybko przestanie .
bardzo ładny ogród.
magg - przeczytałam komentarze do twojego ogrodu i powiem tak: gdyby stać mnie było na firmę wykonawczą to na pewno wzięłabym ją. W moim przypadku zaśpiewali mi 45.000zł (mam sporą działkę) i ja zrezygnowałam.
Nie każdy ma czas, sprzęt i wizję. Nieraz żałuję, że nie mam projektu. Popełniam błędy, poprawiam je
Będe tu zaglądać, pozdrawiam
magg - przeczytałam komentarze do twojego ogrodu i powiem tak: gdyby stać mnie było na firmę wykonawczą to na pewno wzięłabym ją. W moim przypadku zaśpiewali mi 45.000zł (mam sporą działkę) i ja zrezygnowałam.
Nie każdy ma czas, sprzęt i wizję. Nieraz żałuję, że nie mam projektu. Popełniam błędy, poprawiam je
Będe tu zaglądać, pozdrawiam
Jodelka moja działka to 2200 m2 z czego około 1600 m2 to ogród. Udało mi się wynegocjować cenę wraz z instalacją automatycznego podlewania do 10 zł za m2. Oczywiście chodzi o robociznę. Taka cena uważam jest uczciwa dla obu stron. Błędów się nie uszczegłem, ale sam nigdy bym tego nie zrobił
... więcej fotek
Nowość w moim ogrodzie zimozielony krzew Kalina Davida
Liście duże sztywne błyszczące, bardzo dekoracyjne.
Kolejna nowa roślinka Czojsia trójlistkowa 'Lich'
Pięknie wybarwione młode listki.
Nowość w moim ogrodzie zimozielony krzew Kalina Davida
Liście duże sztywne błyszczące, bardzo dekoracyjne.
Kolejna nowa roślinka Czojsia trójlistkowa 'Lich'
Pięknie wybarwione młode listki.
Kilka kolejnych fotek z serii nowe nasadzenia
Guzikowiec zachodni. Krzew o zwartym pokroju z lśniącymi zielonymi liśćmi, o jajowatym kształcie.
Niezwykle efektowne kwiatostany (te już po przekwitnięciu), a mimo to efektowne.
Guzikowiec zachodni. Krzew o zwartym pokroju z lśniącymi zielonymi liśćmi, o jajowatym kształcie.
Niezwykle efektowne kwiatostany (te już po przekwitnięciu), a mimo to efektowne.
- Helen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam. Pięknie wygladają wrzosy, parę lat temu miałam parę , ale wszystkie mi zmarniały.
Może teraz skuszę się na następne, w sklepach bogaty wybór.
Może teraz skuszę się na następne, w sklepach bogaty wybór.
Cześć Helenko moje wrzosy kupiłem w Internecie u dużego producenta. Nie będzie to krypto reklamą jak podam stronkę http://www.wolski.com.pl/ Towar przyjechał w super stanie. Polecam Wolskiego ze względu na niesamowity wybór. Do przesyłki dokładają katalog wrzosów i wrzośców. W marketach są po prostu wrzosy, a u nich są dziesiątki jak nie setki odmian z dokładnym opisem Jeszcze raz polecam.