Ogród Piotra-
Re: Ogród Piotra-
Ściana z lwem prezentuje się rewelacyjnie! Hosty- takie dorodne! Brawo! Bardzo mi się podoba Twój ogród
- Piotr-Sz
- 200p
- Od: 28 gru 2010, o 12:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję bardzo Byłem u Ciebie- ogród bardzo mi się podoba! No i masz piękny dom!
Jak zobaczyłam u Georgini zdjęcie Twojego ogrodu z tymi fantastycznymi ostróżkami,to musiałam Cię odwiedzić.
Bardzo piękny obrazek dla moich oczu.Masz rację róże wniosą kolor,zapach i lekkość.
Jest w czym wybierać a koledzy i koleżanki podpowiedzą.Zresztą są tu strony o różach-najlepsze,długokwitnące,zdrowe,itp.
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo piękny obrazek dla moich oczu.Masz rację róże wniosą kolor,zapach i lekkość.
Jest w czym wybierać a koledzy i koleżanki podpowiedzą.Zresztą są tu strony o różach-najlepsze,długokwitnące,zdrowe,itp.
Pozdrawiam serdecznie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Georginia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piotrze zajrzyj do szkółki Baranowskich może tam coś jeszcze znajdziesz duży wybór róż takich na patio.www.baranowscy.com.pl
Witam właściciela bardzo wysmakowanego ogrodu
Podoba mi się - jest taki "męski"... konkretny... ale z nutką... hmmm... romantyzmu?
Ściana winobluszczu tworzy doskonałe tło ( jeśli już jesteśmy przy nim - czy nie masz problemu z rozłażącymi się odrostami? ), hosty stanowią elegancki akcent...
Aż strach pomyśleć, co będzie dalej - przecież dopiero zaczynasz edukację w tym temacie
Podoba mi się - jest taki "męski"... konkretny... ale z nutką... hmmm... romantyzmu?
Ściana winobluszczu tworzy doskonałe tło ( jeśli już jesteśmy przy nim - czy nie masz problemu z rozłażącymi się odrostami? ), hosty stanowią elegancki akcent...
Aż strach pomyśleć, co będzie dalej - przecież dopiero zaczynasz edukację w tym temacie
- Piotr-Sz
- 200p
Hej. Dzięki.
Jeśli chodzi o winobluszcz- to tak- mam problemy z jego witalnością, ale czasami można się poczuć dzięki temu jak w puszczy- dzierżąc maczetę w ręku No może prawie:)
Edukację w tym kierunku dopiero zacząłem, aczkolwiek jednak ogrodnictwo z racji hobby jest ze mną od kilkunastu już lat. Co prawda gdyby ktoś z Was widział zdjęcia tego ogrodu sprzed powiedzmy lat 10- hm, byłby raczej nieskory do chwalenia mojej pracy
Jeśli chodzi o winobluszcz- to tak- mam problemy z jego witalnością, ale czasami można się poczuć dzięki temu jak w puszczy- dzierżąc maczetę w ręku No może prawie:)
Edukację w tym kierunku dopiero zacząłem, aczkolwiek jednak ogrodnictwo z racji hobby jest ze mną od kilkunastu już lat. Co prawda gdyby ktoś z Was widział zdjęcia tego ogrodu sprzed powiedzmy lat 10- hm, byłby raczej nieskory do chwalenia mojej pracy
Piotr, wszyscy się uczą, poprawiają ogrody... To prawie nieustanna praca I dobrze!!
- Grzesik
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak będziesz dalej tak szperał to wszyscy tu doła dostaniemy ;) Pięknie, wszystko dobrane z prawdziwym smakiem
Wszedłem do Ciebie i jestem pod wrażeniem. Ogród naprawdę dopracowany, wiesz czego chcesz! To się chwali. Ze zdjęć bije harmonia i spokój, wszystko jest zadbane. Nic tylko wypoczywać w takim miejscu!
- Piotr-Sz
- 200p
Dzięki:) Normalnie mnie krępujecie. Co roku powtarzam sobie, że zrobię całoroczną, bogatą sesję, ale jakoś moja niechęć do aparatu mnie "zleniwia" do tego
Ten kształt wyrobiłem sobie z czasem- wiadomo, każdy z nas to zna- wieczne inspiracje, nowe wizje. Mnie najbardziej inspirują klasyki angielskie- bylinowe rabaty, cięte żywopłoty, krzewy liściaste w przewadze nad iglakami, subtelne osie widokowe. Tylko róże czekają na swój rok
Ten kształt wyrobiłem sobie z czasem- wiadomo, każdy z nas to zna- wieczne inspiracje, nowe wizje. Mnie najbardziej inspirują klasyki angielskie- bylinowe rabaty, cięte żywopłoty, krzewy liściaste w przewadze nad iglakami, subtelne osie widokowe. Tylko róże czekają na swój rok
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam .Ogród bardzo ciekawy i bardzo ładnie skomponowany .