Zieloności u Zabielki
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieloności u Zabielki
Niestety nie wiem jak ta roślinka się nazywa ale tak ona kwitnie. Adenium szybciutko odbiło, Jakie będzie miał kwiatuszki?
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- KASANDRA77
- 50p
- Od: 27 paź 2010, o 18:00
to jest chamadorea elegans i to są kwity tylko nie wiem czy męskie czy żeńskie. piękny okaz
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi
jeśli chodzi o adenium to nie znam koloru niestey kupiłam mieszanke wiec czekam na niespodzianke w przyszłym roku mam nadzieje się okaże
jeśli chodzi o adenium to nie znam koloru niestey kupiłam mieszanke wiec czekam na niespodzianke w przyszłym roku mam nadzieje się okaże
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 19 lut 2011, o 23:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
U ciebie jest też cudownie na tych porapetach
Dzięki,,, dlaczego "wcina" mi niektóre wpisy???? pisałam dziś i nie mam tego,,,
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Zadbane i dorodne masz kwiatuszki. Taka młoda palemka i kwitnie Musi jej dobrze być
Edytko nie "wcina" Ci postów, tylko napisałaś swój post w innym wątku u Alexandrii
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=350 o ten post Ci chodzi?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=350 o ten post Ci chodzi?
Pokój bez kwiatów wygląda jak smoking bez muchy...
Moje zielone maleństwa
Moje zielone maleństwa
no tak to miało wczoraj u mnie wylądować....
Witam i co??? -byłam dziś w castoramie,,,, oczywiście wróciłam z trzema okazami.... kupiłam 2 fittonie i małego ficusa,,, Co do fittoni, trochę się obawiam bo podobno dość wymagająca jest, a co do ficusa też mam pewne obawy, bo jakoś nie bardzo mnie lubią,,, ale zobaczumy jak będzie,,, strasznie mi żal tych kwiatów tam wystawionych,,, ich stan był okropny,,, i co najdziwniejsze tych z droższych półek,,, zdjęcia wrzucę jak tylko dam radę, od rana zaczynam malowanie w domu,,, oj już mam dość!!! trzymajcie kciuki żebym przetrzymała,,,
PRZEPRASZAM ZA POMÓWIENIA...
Pierwszy dzień malowania za mną,,, podam,,, i dziękuję za poprawienie mojego błędu,,,,,,
Witam i co??? -byłam dziś w castoramie,,,, oczywiście wróciłam z trzema okazami.... kupiłam 2 fittonie i małego ficusa,,, Co do fittoni, trochę się obawiam bo podobno dość wymagająca jest, a co do ficusa też mam pewne obawy, bo jakoś nie bardzo mnie lubią,,, ale zobaczumy jak będzie,,, strasznie mi żal tych kwiatów tam wystawionych,,, ich stan był okropny,,, i co najdziwniejsze tych z droższych półek,,, zdjęcia wrzucę jak tylko dam radę, od rana zaczynam malowanie w domu,,, oj już mam dość!!! trzymajcie kciuki żebym przetrzymała,,,
PRZEPRASZAM ZA POMÓWIENIA...
Pierwszy dzień malowania za mną,,, podam,,, i dziękuję za poprawienie mojego błędu,,,,,,
- _enigma_
- 10p - Początkujący
- Od: 30 mar 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam ponownie Zabielko, jak ty się będziesz tak litować nad tymi kwiatkami w sklepach...to ja nie wiem, zima i trampki
Wrzuć jak najszybciej zdjęcia tych ocalonych kwiatuszków. A może się też pochwalisz jak domek pomalowałaś?
Witam serdecznie ja tylko na chwilkę, ponieważ muszę uciekać do zmywania farby w niechcianych miejscach,,,, -Mam do was takie pytanko,,, Jak wysyłącie paczki??? macie na to jakiś najlepszy "patent"??? Zgóry Dziękuję za odpowiedzi,,,
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Ja pakuję je w plastikowe pudełko np. po lodach a następnie w kopertę.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
Dziękuję Ci kochana za odpowiedź,,, będę musiała pomyśleć,,,, nie mama takich pudełek,,, ale coś wymyślę...
-
- 50p
- Od: 18 mar 2011, o 12:27
Witaj imienniczko Piękne,duże roślinki przedstawiłaś.Palma i monsterka robią niesamowite wrażenie