Domowe kwiatki Oli
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Domowe kwiatki Oli
Powiem Ci na pocieszenie że miałam 70 hojek..zaczęły padać , cześć sprzedałam szkoda mi było je męczyć i nie chce już o hojach myśleć zostały mi hmm 4 ? chyba
- nowapasja
- 1000p
- Od: 28 sty 2011, o 10:25
Trzynastko, faktycznie moje straty do twoich to nic! Mi bardzo podobają się hoje, na wiosnę znów kupię, ale już bez szału będzie, nic na siłę.
Kasiu innej przyczyny się nie dopatrzyłam.
Kasiu innej przyczyny się nie dopatrzyłam.
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Olu szkoda Twoich hojek Ja mam póki co kilka i za mocno nie zamierzam powiększac tej kolekcji.
Skupię się tylko na tych, które najbardziej mi się podobają. Swoje jak dotąd tylko lekko zraszam spryskiwaczem,
a podlewam, jak juz naprawdę mają sucho tym bardziej, że stoją tam gdzie im grzejnik nie dokucza i mają chłodniej.
Skupię się tylko na tych, które najbardziej mi się podobają. Swoje jak dotąd tylko lekko zraszam spryskiwaczem,
a podlewam, jak juz naprawdę mają sucho tym bardziej, że stoją tam gdzie im grzejnik nie dokucza i mają chłodniej.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Witaj
Storczyk dluuuugo będzie cieszył twoje oczy a co do kalanchoe to ja jakoś nie mam do nich przekonania , może za to że nigdy ich nie miałam
Storczyk dluuuugo będzie cieszył twoje oczy a co do kalanchoe to ja jakoś nie mam do nich przekonania , może za to że nigdy ich nie miałam
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Żal hoji :/ Może w listkach woda długo stała i dlatego nie przeżyły.
Uwielbiam rozwijające się storczykowe kwiatuszki Mam identyczną biało-różowa hybrydkę
Uwielbiam rozwijające się storczykowe kwiatuszki Mam identyczną biało-różowa hybrydkę
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Olu ładnie się rozwinęły storczyki
Witam moją imienniczkę! Masz przepiękne i zadbane rośliny! Fantastyczne hoje! Będę nudna i monotematyczna.... Crassula jest obłędną, pokażesz jeszcze jakieś jej zdjęcie?
Ale piękne kwitnienia nam pokazałaś Śliczne są te twoje storczusie
- nowapasja
- 1000p
- Od: 28 sty 2011, o 10:25