Stokrotkania - moja arkadia cz.3
- marta_lara
- 500p
- Od: 12 mar 2012, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Stokrotkania ? moja arkadia cz.3
Bardzo ładne dekoracje
Najbardziej podoba mi się ten powóz, rewelacyjny
Najbardziej podoba mi się ten powóz, rewelacyjny
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
hen_s i marta_lara dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej nocki.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej nocki.
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
o wow! ale masz tam tych akcentów świątecznych co jedno to ładniejsze to jajeczko peperomka zrobiła na mnie największe wrażenie to peperomka prawda? w tej wysokiej donicy.. przy powozie z kurczakiem fantastyczne
moja rzeżucha nie wzrosła tak pięknie aby ją fotografować ale na kanapki się nadaje
moja rzeżucha nie wzrosła tak pięknie aby ją fotografować ale na kanapki się nadaje
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Witaj Aniu poświątecznie
Patrząc na twoje rewelacyjne, świąteczne dekoracje zastanawiam się, jak wypadły święta, czy teściowa była zadowolona
Pamiętam swoje pierwsze święta...sanepid to pikuś
PS. Następnym razem napiszę dużymi, czerwonymi, drukowanymi literami, to wysiejecie rzeżuchę wcześniej, a Adze zasponsoruję tatuaż na czole
Patrząc na twoje rewelacyjne, świąteczne dekoracje zastanawiam się, jak wypadły święta, czy teściowa była zadowolona
Pamiętam swoje pierwsze święta...sanepid to pikuś
PS. Następnym razem napiszę dużymi, czerwonymi, drukowanymi literami, to wysiejecie rzeżuchę wcześniej, a Adze zasponsoruję tatuaż na czole
- Karolina__
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, czy kwitło Ci już Epiphyllum?
ale śliczności te jaja -super dekoracja świąteczna ! uwielbiam takie akcenciki
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stokrotkaniu, mnie na Boże Narodzenie zdarzało się dawniej robić i po kilka stroików, na Wielkanoc to góra jeden na bazie palemki, ale u ciebie to po prostu szał ozdób wielkanocnych
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Cześć Stokrotko!!
Śliczne jajeczka! Uwielbiam takie stroiki ale w tym roku to z powodu braku wolnych parapetów i jakichkolwiek powierzchni płaskich musiałam zrezygnować z moich kurczaczków i jajeczek. Wszędzie mam kwiatki a tu jeszcze przyjdą zamówione paczki chyba będę musiała przeprowadzić się do łazienki
Za dekoracje wielkanocne musiał starczyć mój królik miniaturka ale stanowczo odmówił biegania z kokardką - znalazłam ją pod łóżkiem, tzn to co z niej zostało
Jak minęły święta?? Wizytacja przeszła pomyślnie?? Trzymałam za Ciebie kciuki bo jak Ci już pisałam wcześniej pamiętam jaka byłam zestresowana na pierwszej Wigilii wyprawianej przez mojego M. i mnie Latałam jak z pieprzem czy wszystkie drobinki kurzu starte czy dekoracja na śledziku nie przesunęła się czasem o jeden milimetr
Śliczne jajeczka! Uwielbiam takie stroiki ale w tym roku to z powodu braku wolnych parapetów i jakichkolwiek powierzchni płaskich musiałam zrezygnować z moich kurczaczków i jajeczek. Wszędzie mam kwiatki a tu jeszcze przyjdą zamówione paczki chyba będę musiała przeprowadzić się do łazienki
Za dekoracje wielkanocne musiał starczyć mój królik miniaturka ale stanowczo odmówił biegania z kokardką - znalazłam ją pod łóżkiem, tzn to co z niej zostało
Jak minęły święta?? Wizytacja przeszła pomyślnie?? Trzymałam za Ciebie kciuki bo jak Ci już pisałam wcześniej pamiętam jaka byłam zestresowana na pierwszej Wigilii wyprawianej przez mojego M. i mnie Latałam jak z pieprzem czy wszystkie drobinki kurzu starte czy dekoracja na śledziku nie przesunęła się czasem o jeden milimetr
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Iwonka no baaardzo dobry pomysł gdybym to ja musiała troszczyć się o np farbki do jajek to poniosłabym jajka w oryginalnej szacie a tak to mama kupiła farbki i było choć kolorowo ja rzeżuchę posadziłam na ziemi dla odmiany i uznaję to za niekoniecznie idealny pomysł zostało mi coś jeszcze w paczku to chyba w niedzielę (bo znów wyjeżdżam a trzeba ją podlewać) posieję na wacikach kosmetycznych z B-ki i nawet się przyłozę aby równo ziarenka pokładać to będzie może równa i nadająca się do zdjęć, a że po świętach to co tam
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
mniodkowa bardzo dziękuję, to nie jest peperomka, tylko plekantrus nico/komarzyca. W sumie o niej zapomniałam mogłam dołożyć kawałek do paczuszki.. A wczoraj je przycinałam, aby bardziej się zagęściło.
heliofitka, Niunia1981 wizytacja oczywiście przeszła na 6, teściowa bardzo była zadowolona
Ale najbardziej ucieszyłam się jak pochwaliła mój kwietnik rozporowy i kulki nawadniające - bardzo jej się podobały.
Za to ja jestem po tych świętach wykończona, niestety do pracy po świętach trzeba było pójść..
Karolina__ jeszcze nie.
Marudzia dziękuję.
rapunzel tyle się nazbierało
heliofitka, Niunia1981 wizytacja oczywiście przeszła na 6, teściowa bardzo była zadowolona
Ale najbardziej ucieszyłam się jak pochwaliła mój kwietnik rozporowy i kulki nawadniające - bardzo jej się podobały.
Za to ja jestem po tych świętach wykończona, niestety do pracy po świętach trzeba było pójść..
Karolina__ jeszcze nie.
Marudzia dziękuję.
rapunzel tyle się nazbierało
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Aniu, piękne miałaś świąteczne ozdoby,masz dobry zmysł dekoracyjny. U mnie tez takie cudeńka tworzyła moja córa jak mieszkała ze mną, były pisanki woskowane, skrobane, oklejane i.t.p.
Ozdoby świąteczne wyszły Ci przepiękne. Ja nigdy nie bawiłam się w robienie wydmuszek czy innych pierdółek ale te jajeczka na patyczkach wetknięte w doniczki są prześliczne!! Normalnie jestem zauroczona!
No i ogromnie się cieszę, że teściowa pochwaliła kwiatuszki i że Święta się udały!
To teraz nie przepracowuj się za bardzo, bo trzeba po Świętach odpocząć
No i ogromnie się cieszę, że teściowa pochwaliła kwiatuszki i że Święta się udały!
To teraz nie przepracowuj się za bardzo, bo trzeba po Świętach odpocząć
- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Byłam troche nieobecna nadrabiam zaległości tak więc gratuluje pięknie otwartego trzeciego wątku