Ogródek Robaczka cz. 2
- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 2
Kasiu sasanki masz przeurocze ja mam trzy maleństwa
ano przytargałam krzojda, no kto by się oparł clemkowi za 9 zł, no kto?
mama dostałam śliwki ale jej mina jak go zobaczyła - jak to dobrze, że wzrok nie potrafi zabijać
jeszcze spodobał mi się roduś, no zakochałam się w nim.....Scarlet Wonder - ten kolor!
mama dostałam śliwki ale jej mina jak go zobaczyła - jak to dobrze, że wzrok nie potrafi zabijać
jeszcze spodobał mi się roduś, no zakochałam się w nim.....Scarlet Wonder - ten kolor!
Kasiu ja za Tobą nie nadążam Szkoda ,że wcześniej do Ciebie nie zaglądnęłam bo sasanki z tulipankami rarytasik
Te sasanki są przeurocze.Czy rozmnażanie ich z nasion jest trudne?
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na ławeczce przysiadły piękne ceramiczne ptaszki i podziwiają rozmaitość wiosennych kwiatuszków na rabatach ! A jest co podziwiać
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Kasiu melduję się w nowym wątku
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Saro, dziękuję - będę Was zasypywać, dopóki będą chętni do oglądania
Ewcia, Gosia - będzie mi miło, jak zainspiruję Wasze nowe rabatki
Edytko, one szybko rosną, doczekasz się większych kępęk Każde maleństwo cieszy, to takie słodziaki
Martusia, wiedziałam, że nie wrócisz na tarczy
Ewa, dobrze, że zajrzałaś zdażyłaś na pokaz sasanek
Aniu, trudno mi powiedzieć, bo ja się na tym kompletnie nie znam. EwaMaj planuje wysiewy, więc ją podpytaj Andrzejek też jest mistrzem w tej branży
Ewelinko, dziękuję za odwiedziny Ptaszki wymagają renowacji, są kamienne - zajmę się nimi jak uporam się z sadzeniem wszystkich zamówionych roślinek..
Halinko, witaj!
A tymczasem, pochwalę się nowymi gadżetami na taras - kupiłam latarenki, uroczo postarzane..lubię takie stare graty z duszą a do nich patera ze szklaną pokrywą - na ciacho na tarasie
Ewcia, Gosia - będzie mi miło, jak zainspiruję Wasze nowe rabatki
Edytko, one szybko rosną, doczekasz się większych kępęk Każde maleństwo cieszy, to takie słodziaki
Martusia, wiedziałam, że nie wrócisz na tarczy
Ewa, dobrze, że zajrzałaś zdażyłaś na pokaz sasanek
Aniu, trudno mi powiedzieć, bo ja się na tym kompletnie nie znam. EwaMaj planuje wysiewy, więc ją podpytaj Andrzejek też jest mistrzem w tej branży
Ewelinko, dziękuję za odwiedziny Ptaszki wymagają renowacji, są kamienne - zajmę się nimi jak uporam się z sadzeniem wszystkich zamówionych roślinek..
Halinko, witaj!
A tymczasem, pochwalę się nowymi gadżetami na taras - kupiłam latarenki, uroczo postarzane..lubię takie stare graty z duszą a do nich patera ze szklaną pokrywą - na ciacho na tarasie
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale świetne zakupy
też lubię taki styl
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Bardzo mi się podobają ale te które już masz w ogrodzie równie piękne. Twój ogród odwiedzam cały czas regularnie i podglądam tylko nie zawsze zostawiam ślad:)
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kasiu, wpadłam z oficjalną rewizytą, dopiero w drugiej części, ale lepiej późno niż wcale U ciebie wiosna w całej krasie, bardzo kolorowo! Twoje metalowe aranżacje też są niezwykłe, parasolka robi wrażenie Gdzie ty to nabywasz? Szczerze zazdroszczę cieplejszego klimatu, bo u nas wiosenka nieśmiało się pokazuje
Pozdrawiam, z pewnością jeszcze zajrzę
Pozdrawiam, z pewnością jeszcze zajrzę
ha! ja jestem tam lepsza niż jakiś tam Spartan......tak szybko nie polegnę!
jutro będę sobie sadzić, ale najpierw zakupki potem działka!
ojej jakie latarenki! cuuudaki!
zaś ta patera......
jutro będę sobie sadzić, ale najpierw zakupki potem działka!
ojej jakie latarenki! cuuudaki!
zaś ta patera......
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
A co z nimi robisz ? Ja mam ptaszki z terakoty i poza delikatnym myciem po sezonie nic nie robię ...robaczek_Poznan pisze: Ewelinko, dziękuję za odwiedziny Ptaszki wymagają renowacji, są kamienne - zajmę się nimi jak uporam się z sadzeniem wszystkich zamówionych roślinek..
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Miriam, cieszę się, że Ci się podoba Jak widzę takie przedmioty, to zamiast metki producenta widzę w nich jakieś niesamowite historie..latarenka wykopana z Titanica...
Monikwiaty, miło mi, że do mnie zaglądasz te latarenki raczej będą na tarasie, bo ze względu na świeczki byłyby niepraktyczne w ogrodzie. Solarne zostają niezmiennie na rabatach
Kasiu, witaj kute elementy wymyślam w wolnym czasie, rysuję "projekty" (tak umownie nazywam swoje bazgroły złomu w ogrodzie, jak nazywa rzecz po imieniu Mój M) a potem wysyłam kowalom do wyceny i szukam wykonawcy. Dzięki temu są oryginalne, bo zgodne z bazgrołami Klimat mam umiarkowany, ale akurat południowa część ogrodu mocno nasłoneczniona i wiosna szaleje Mentalnie bliżej mi do klimatu środziemnomorskiego, trochę jak z tym poczuciem czasu Ewelinki
Dlatego w tym roku, zaplanowałam kącik śródziemnomorski w donicach, przy południowej ścianie domu szczegóły później, jak koncepcja się wyklaruje
Martuś, ja jutro też mam pracowity dzionek, więc spadam do spania...
Ewelinko, widziałam w ogrodniczym środek chemiczny doczyszczenia zielonkawego nalotu, który pojawia się na kamieniu od wilgoci. Można to bez problemu oczyścić - wykorzystam go do donic, ptaszków i innych dodatków
Pozdrowionka dla wszystkich, papapapapa
Monikwiaty, miło mi, że do mnie zaglądasz te latarenki raczej będą na tarasie, bo ze względu na świeczki byłyby niepraktyczne w ogrodzie. Solarne zostają niezmiennie na rabatach
Kasiu, witaj kute elementy wymyślam w wolnym czasie, rysuję "projekty" (tak umownie nazywam swoje bazgroły złomu w ogrodzie, jak nazywa rzecz po imieniu Mój M) a potem wysyłam kowalom do wyceny i szukam wykonawcy. Dzięki temu są oryginalne, bo zgodne z bazgrołami Klimat mam umiarkowany, ale akurat południowa część ogrodu mocno nasłoneczniona i wiosna szaleje Mentalnie bliżej mi do klimatu środziemnomorskiego, trochę jak z tym poczuciem czasu Ewelinki
Dlatego w tym roku, zaplanowałam kącik śródziemnomorski w donicach, przy południowej ścianie domu szczegóły później, jak koncepcja się wyklaruje
Martuś, ja jutro też mam pracowity dzionek, więc spadam do spania...
Ewelinko, widziałam w ogrodniczym środek chemiczny doczyszczenia zielonkawego nalotu, który pojawia się na kamieniu od wilgoci. Można to bez problemu oczyścić - wykorzystam go do donic, ptaszków i innych dodatków
Pozdrowionka dla wszystkich, papapapapa