Mój zielony kwadrat cz.2
-
- 200p
- Od: 10 maja 2011, o 08:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.2
Alei pięknie wszystko rozkwita! U mnie tawulki tez powoli zaczynaja myśleć o kwitnieciu ale do Twoich im daleko.
Ewa
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu czy ismena pachnie tak jak mówią? a jak rośnie eukomis bo mnie już ładne wieżyczki wypuszcza
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Reniu,mam pytanie:) jak się nazywa żurawka na zdjęciu z Ismeną,ta z zieloną obwódką?Poza tym,jak wszystkie oglądane przeze mnie dzisiaj zdjęcia,Twoje także są czarujące.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zaczyna się festiwal róż -piękna ta Piruette. Tawułki u mnie jeszcze w pączkach, piękne liliowce, ismena, a biała ostróżka cudowna.
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
chyba się spóźniłam troszeczkę na otwarcie nowego wątku Ale lecę już na spacerek
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Marysiu u mnie tawułki nie wszystkie kwitną, ostróżkę mam dwa tygodnie, poluje jeszcze na pełne
Jacku żurawka to Delta Dawn, tegoroczna nowość u Igi.Ciesze się, że ci się u mnie podoba
Ewciu eukomisa jeszcze nie widziałam żeby mi wyszedł a ismeny nie wąchałam, bo tylko na chwilke wpadłam na ogród, obfociłam i pojechałam do domu. Jutro powoniam czy pachnie
Sasanko jeden dzień mnie nie było na ogrodzie i dzisiaj miałam takie niespodzianki: kwiat Ismeny i kwitnący liliowiec
-- 21 cze 2012, o 21:53 --
Witam Jolu zapraszam na spacerek
Jacku żurawka to Delta Dawn, tegoroczna nowość u Igi.Ciesze się, że ci się u mnie podoba
Ewciu eukomisa jeszcze nie widziałam żeby mi wyszedł a ismeny nie wąchałam, bo tylko na chwilke wpadłam na ogród, obfociłam i pojechałam do domu. Jutro powoniam czy pachnie
Sasanko jeden dzień mnie nie było na ogrodzie i dzisiaj miałam takie niespodzianki: kwiat Ismeny i kwitnący liliowiec
-- 21 cze 2012, o 21:53 --
Witam Jolu zapraszam na spacerek
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ale u Ciebie kolorków super super
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
U mnie żeby nie róże, to mało kolorów by było...u ciebie super sporo różnych bylinek
Reni dziękuję za wczoraj jesteś kochana....a córcie przesympatyczne....moja Lejdi miała wczoraj jak w raju.... właśnie...robiłaś fotkę córci i piesia....wstaw proszę ) mam nadzieję, że niebawem znowu się spotkamy.....
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Julcia jeszcze raz dziękuje za spotkanie Też mam nadzieję, że wkrótce jeszcze się zobaczymy.Te twoje dodatki,drobiazgi robią super klimacik a najbardziej podobały mi się lampionki wiszące w namiocie, super wyglądały
Fotki Lejdis i mojej córy
Rozmowom nie było końca.....Miłorzęba masz
Twoje bonsaj z bukszpana powala na kolana
Dziękuję Agnieszce, Ewci, Danusi,Halince że mogłam znowu się z Wami spotkać i ciesze się że poznałam Beatke i Julcie
Madziu Co raz to nowe kolorki się pojawiają na ogrodzie, za chwilkę liliowce będą kwitły
Aguś dzięki
Fotki Lejdis i mojej córy
Rozmowom nie było końca.....Miłorzęba masz
Twoje bonsaj z bukszpana powala na kolana
Dziękuję Agnieszce, Ewci, Danusi,Halince że mogłam znowu się z Wami spotkać i ciesze się że poznałam Beatke i Julcie
Madziu Co raz to nowe kolorki się pojawiają na ogrodzie, za chwilkę liliowce będą kwitły
Aguś dzięki
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Znowu kolejne wspaniałe spotkanie, znajome i sympatyczne twarze... dziewczyny, jesteście fantastyczne! Pozdrawiam wszystkie razem i każdą w osobna
-
- 500p
- Od: 7 cze 2011, o 09:56
Reniu dawno nie byłam u ciebie , no i u siebie również Pięknie kwitną ci roślinki , różyczki śliczne Spotkania zazdroszczę , z pewnością było co oglądać