Wstążeczka
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wstążeczka
Witajcie po weekendzie ,wyjechałam jesieniom a wróciłam zimą:)U mnie śnieg dopiero od niedzieli. Zapowiadają ciepły koniec tygodnia i oby był.
JADZIU- faktycznie bardziej przypomina PAPA MEILLAND, OBIE SĄ ŚLICZNE, DZIĘKUJĘ ZA LINKI
ANIU- dziękuję za odwiedziny,dom stoi.Nie jest to nowy dom a bliźniak po rodzicach. Niestety z żadnej strony nie ma możliwości poszerzenia. Z jednej bliźniacza działka z domem,z drugiej sąsiad nic nie robi ale nie zamierza tez odsprzedać. Tamta działka czeka na jego syna (podobno)
BOGUSIU- Dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów, jak przyjemnie człowiekowi się robi czytając. Zapraszam kiedy chcesz i ja na pewno wpadnę z rewizytą,pozdrawiam:)
Na przekór białemu widokowi z okna zostawiam słoneczko i uśmiech:)
JADZIU- faktycznie bardziej przypomina PAPA MEILLAND, OBIE SĄ ŚLICZNE, DZIĘKUJĘ ZA LINKI
ANIU- dziękuję za odwiedziny,dom stoi.Nie jest to nowy dom a bliźniak po rodzicach. Niestety z żadnej strony nie ma możliwości poszerzenia. Z jednej bliźniacza działka z domem,z drugiej sąsiad nic nie robi ale nie zamierza tez odsprzedać. Tamta działka czeka na jego syna (podobno)
BOGUSIU- Dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów, jak przyjemnie człowiekowi się robi czytając. Zapraszam kiedy chcesz i ja na pewno wpadnę z rewizytą,pozdrawiam:)
Na przekór białemu widokowi z okna zostawiam słoneczko i uśmiech:)
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Obie różyczki mam w ogródku ,a patyczki łatwo sie ukorzenia .Możesz Monisiu nawet teraz wypróbować ,jeśli będziesz obcinać róże .2 oczka śpiące do ziemi i 2 na powierzchni mogą być z listkami nakryć słoikiem i czekać do wiosny .Jeśli patyczki pozostaną zielone czyli a jak zczarnieja to To cała filozofia .Ja wsadzam zaraz obok róży mamy, wtedy nie muszę nic opisywać .Możesz nawet więcej tych śpiących oczek włożyć do ziemi i w górę ,ale te 2 to minimum To taka instrukcja nic nadzwyczajnego
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Mnie dotychczas udało się ukorzenić tylko jeden patyczek. To wcale nie jest takie łatwe. Przynajmniej dla mnie.
- JAKUCH
No to musisz Wandziu dalej próbować i nie poddawać sie,bo przecież to taka radość wyhodować swoją różyczkę
-
- 1000p
Dziękuję za instrukcję pod koniec tygodnia ma być ciepło to spróbuję:)
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Monia piękne hortensje, będziesz miała z nich pociechę w sezonie
Multiblue kupowałam 2 razy, oba to pomyłki
Róże ciężko roszyfrować z tego ujęcia, choć szpalerek wygląda uroczo! Masz jakieś zdjęcia z bliska?
Multiblue kupowałam 2 razy, oba to pomyłki
Róże ciężko roszyfrować z tego ujęcia, choć szpalerek wygląda uroczo! Masz jakieś zdjęcia z bliska?
-
- 1000p
Kasiu nie bardzo,poszukam ale zdjęcia robiłam komórką bo wyjazd do rosarium był niespodzianką od mojej koleżanki dla mnie,pojechałyśmy do Chorzowa odwiedzić jej siostrę a że wie jaką mam manie roślinna to porwała mnie do rosarium. Nie mogłam uwierzyć że w maju byłam tuż obok na wystawie i nie wiedziałam jakie tam są cuda:)
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ładnie zaprezentowane kwiaty ogrodowe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- 1000p
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A Ty sobie pisz co chcesz a mnie się Twoje zdjęcia podobają a przede wszystkim nie o to w tym forum chodzi-tak trzymaj.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- 1000p
GRACHA- masz rację cudne wszystkie
ARKADIUSIE- Bardzo się cieszę że Tobie się podobają,tym bardziej ze przedstawiają to co kocham a wiadomo że kochamy wszystkie swoje roślinki.
Dzisiaj popracowałam w ogrodzie, przygotowałam okrycia dla różyczek,poobcinałam im pąki,bo mnóstwo ich a w ogrodzie pewnie już nie dadzą rady,poobcinałam marcinki,niektóre jeszcze z kwiatami i przykryłam nowe chryzantemy a nóż przezimują:)
i widoczek
ARKADIUSIE- Bardzo się cieszę że Tobie się podobają,tym bardziej ze przedstawiają to co kocham a wiadomo że kochamy wszystkie swoje roślinki.
Dzisiaj popracowałam w ogrodzie, przygotowałam okrycia dla różyczek,poobcinałam im pąki,bo mnóstwo ich a w ogrodzie pewnie już nie dadzą rady,poobcinałam marcinki,niektóre jeszcze z kwiatami i przykryłam nowe chryzantemy a nóż przezimują:)
i widoczek
- JAKUCH
Monisiu może ta niebieska Twoja różyczka to Mainzer Fastnacht czyli Sisi .Różyczki na przekór wszystkiemu dalej sobie kwitną a w promieniach słońca wyglądają zjawiskowo .Też trzeba będzie wszystkie jesienne kwiaty poscinać będzie czym nakryć inne roślinki