Działka Pestki - rok 2013
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Pestki - rok 2013
Witaj Pauliidzięki za odwiedziny w moim wątku.
Maniusikau mnie nie padało może dopiero w sobotę popada,wiesz Kamasje chyba mamy jednakowe moja też fioletowa na początku była jaśniejsza a teraz ciemnieje jak dłużej kwitnie,dużo kwiatów zniknęło nie przeżyły zimy od ciebie nie mam, ani chryzantem,dzwonki białe jednego roku miałam takie ładne ,od koleżanki z forum ale miałam jeden sezon i znikły.tulipany też innej odmiany nie zakwitły, hiacynty tylko liście a kwiatu nie było ani narcyz tylko liście same.Ale za to mam pielenia zielsko rośnie piorunem i nie wyrabiam się z robotą.Jutro idę na działkę jeszcze pielić i ma być upalnie 27stopni
pozdrawiam
Maniusikau mnie nie padało może dopiero w sobotę popada,wiesz Kamasje chyba mamy jednakowe moja też fioletowa na początku była jaśniejsza a teraz ciemnieje jak dłużej kwitnie,dużo kwiatów zniknęło nie przeżyły zimy od ciebie nie mam, ani chryzantem,dzwonki białe jednego roku miałam takie ładne ,od koleżanki z forum ale miałam jeden sezon i znikły.tulipany też innej odmiany nie zakwitły, hiacynty tylko liście a kwiatu nie było ani narcyz tylko liście same.Ale za to mam pielenia zielsko rośnie piorunem i nie wyrabiam się z robotą.Jutro idę na działkę jeszcze pielić i ma być upalnie 27stopni
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne kwiaty . Ja też mam serduszkę i naprawdę bardzo lubię tę roślinę. Ślicznie u Ciebie, Pesteczko!
- pestka
Kochani dawno mnie nie było na forum nie mam kompa jest w naprawie jak będzie zrobiony to się odezwę .
pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie
pozdrawiam wszystkich zaglądających do mnie
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
Pestko to czekamy na Ciebie i może jakieś fotki będą nowe ?
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- pestka
Witam po dość długiej przerwie przerwie i zapraszam do mnie w odwiedziny teraz przygotowuję się do sadzenia cebulek narcyzów ,tulipanów mam pytanie kiedy sadzić
czosnki hair i inne .pozdrawiam wszystkich zagladających
czosnki hair i inne .pozdrawiam wszystkich zagladających
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Tereso Ja cebulowe dopiero będę sadziła 21 września
Myślę, że już możesz spokojnie sadzić
Myślę, że już możesz spokojnie sadzić
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- pestka
- pestka
najpierw zdjęcia a teraz przywitanie
. uczę się znów wstawiać zdjęcia z laptopa a miałam ze stacjonarnego do tej pory i muszę się znów uczyć na stare lata.
ważne że iryski już przesadziłam, widać na zdjęciu brzoskwinki jedne zebrane drugie dojrzewają ale pogoda nie sprzyja żeby iść na działkę
a muszę wsadzić chryzantemy które dostałam wczoraj w paczce od Jatry, tyle na dziś jutro u mnie ma nie padać ale będzie na pewno mokro pozdrawiam
Witaj Pestko!
Pospacerowałam sobie po Twojej działeczce. Dużo pieknych i różnorodnych roślinek. $50 metrów to sporo do obrobienia.Ja mam połowę z tego i jestem urobiobiona po łokcie. Będę zaglądać do Ciebie.
Sliczne iryski.Pozdrawiam!
Pospacerowałam sobie po Twojej działeczce. Dużo pieknych i różnorodnych roślinek. $50 metrów to sporo do obrobienia.Ja mam połowę z tego i jestem urobiobiona po łokcie. Będę zaglądać do Ciebie.
Sliczne iryski.Pozdrawiam!
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Tereniu brzoskwinie masz dorodne i jak zwykle dalie.
Ta ciemna lilia ładna. Niedługo dojdziesz do wprawy i będziesz nam trzaskać zdjęcia codziennie.
Ta ciemna lilia ładna. Niedługo dojdziesz do wprawy i będziesz nam trzaskać zdjęcia codziennie.
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Piękne iryski, lilie i dalie
Brzoskwinie dorodne pięknie ci obrodziły
Brzoskwinie dorodne pięknie ci obrodziły
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Pesteczko takie teraz czasy, że ciągle się czegoś musimy uczyć. Może to i nie takie złe bo mózg nam nie rdzewieje fotki śliczne,warto było się pomeczyc.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Witaj Tereniu
cieszę się, że jesteś znowu z nami
zdjęć się nauczyć wstawiać na nowym kompie , szczerze mówiąc ja nie lubię laptopa (bo tam nie ma myszki)
Tereniu brzoskwinie masz śliczne , aż ślinka cieknie a i kolorków jeszcze sporo na działce .Ostatnio jest zimno
więc i prace ogrodowe lepiej odłożyć , bo po co się nabawić choróbska
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
cieszę się, że jesteś znowu z nami
zdjęć się nauczyć wstawiać na nowym kompie , szczerze mówiąc ja nie lubię laptopa (bo tam nie ma myszki)
Tereniu brzoskwinie masz śliczne , aż ślinka cieknie a i kolorków jeszcze sporo na działce .Ostatnio jest zimno
więc i prace ogrodowe lepiej odłożyć , bo po co się nabawić choróbska
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia