Basiu Krysia się z nami droczy. Jak można nie chcieć mieszkać we własnym domu jeszcze takim ślicznym! Nie kuś losu dziewczyno!ra_barbara pisze:Krysiu ino nie trefna..nawet tak nie myśl
Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Dzień bez działki, to dzień stracony
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BAŚKA....ja to już chyba troszku z Tobą się zaczynam droczyć tym trefna....Ty zawsze mnie spinizujesz
MARYSIU....a co ta za akcja nasienna ......nie znam.....i....nie brałam, już po akcji
wilie to u nas zawsze bolsze.....ale wszyscy to bardzo lubimy.....
ILONKO....mam to już jak w banku szwajcarskim...wilię na przyszły rok.....
MARYSIU....a co ta za akcja nasienna ......nie znam.....i....nie brałam, już po akcji
wilie to u nas zawsze bolsze.....ale wszyscy to bardzo lubimy.....
ILONKO....mam to już jak w banku szwajcarskim...wilię na przyszły rok.....
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Krysiu jeszcze możesz chyba zamówić tutaj jest regulamin http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 06&start=0 , a tutaj powinien być zaktualizowany formularz http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=61798
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Krysiu zaraz coś nie moge trafić za Tobą to jeszcze nie spałaś w wilii
a taki uroczy domek jest...
- Maska
- Kontakt:
Misiu w wilii czy willi?lora pisze:Krysiu zaraz coś nie moge trafić za Tobą to jeszcze nie spałaś w wilii
Ilonko brawo szybka jesteś
-
ILONKO....zaraz wejdę i poszperam......
MISIU.....nie, my jeszcze w trakcie remontów....końcówka .....jak byśmy się w kupę zebrali to na wilię można by było, ale trudno mi z czasem bo pracuję i to nie mało, poza tym jak słonko będzie wyżej i zielona trawa łatwiej mi będzie pokonać lęk który niestety gdzieś się czai....
MISIU.....nie, my jeszcze w trakcie remontów....końcówka .....jak byśmy się w kupę zebrali to na wilię można by było, ale trudno mi z czasem bo pracuję i to nie mało, poza tym jak słonko będzie wyżej i zielona trawa łatwiej mi będzie pokonać lęk który niestety gdzieś się czai....
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Krysiu zrozumiano...
ojMaryś że też musisz wszystko widzieć
ojMaryś że też musisz wszystko widzieć
-
...słuchajcie...dotarłam do nasionek i formularz też obskoczyłam.....ale żebym gafy nie strzeliła pytam Was doświadczonych stażem.....
- mogę zamówić tylko jedną odmianę pomidorka, tak samo z papryką, dyniowatą i kwiatkiem
- mogę zamówić tylko jedną odmianę pomidorka, tak samo z papryką, dyniowatą i kwiatkiem
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Możesz zamówić to na co masz ochotę, chyba nie ma ograniczeń, ja zamówiłam kilka pomidorków, kilka papryk i inne.
- Maska
- Kontakt:
Myślę, że nawet powinnaś bo jak czegoś nie będzie to dostaniesz inne
-
ILONKO ...jutro to uczynię....teraz mam gdzie tworzyć rozsady, na nowej działce jest duże pomieszczenie które stanie się domkiem ogrodnika....teraz na czas remontu służy jako stołówka.....
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Witaj Krysiu, wpadłam z rewizytą - powtórną zresztą, bo wpisywałam się bodaj wczoraj, ale wszystkie wpisy "zjadło". Wpadłam i wsiąkłam na kilka godzin! Nie napiszę już tak ładnie jak za pierwszym razem... Podziwiam Twój ogród, piekny, kolorowy, z różnowodnymi roślinami, cudnymi plamami kolorystycznymi... a wszystko w symbiozie ze zwierzaczkami pięknie!!! Będę też kibicować przy urządzaniu tego nowego ogrodu - przy domku. Trzymam kciuki i będę wpadać
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Krysiu ja też wpadłam do Twojego ogrodu tylko dzisiaj rano i dopiero teraz z niego wychodzę pięknie, cudownie i na 6+, a mam pytanie o pustynniki, czy sprawiają Ci wiele kłopotu??
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain