Moje Ranczowu
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Ranczowu
No myśłamże tu więcej się dzieje Twoich poczynań, a tu cichutko,,,zaczynaj a się wschody
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej.
Wpadłem z rewizytą. Od razu przyciągnęło mnie to , że mieszkasz na wsi. Widzę , że poczyniłaś ogromne zakupy. Chciałbym już zobaczyć Twój warzywniak.
Ale poczekam jeszcze do wiosny żeby zobaczyć jak budzi się do życia wiejski ogród.
Wpadłem z rewizytą. Od razu przyciągnęło mnie to , że mieszkasz na wsi. Widzę , że poczyniłaś ogromne zakupy. Chciałbym już zobaczyć Twój warzywniak.
Ale poczekam jeszcze do wiosny żeby zobaczyć jak budzi się do życia wiejski ogród.
- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Dominiko Wpadam do Ciebie z rewizytą i mnie aż zamurowało kupiłaś pełno nasion w tym cześć mam i wiem, ze już w marcu będziesz miała co robić ale za to będzie bardzo pysznie
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Ale masz nasion będzie co siać Ogród będzie wyglądał wspaniale będę systematycznie podglądać
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Ranczowiczka
- 200p
- Od: 2 gru 2012, o 13:47
witam Krissa, przema i Rewi na moim ranczo.Zgadza się jeszcze miesiąc i zacznę uprawy polowe warzyw.Sadzę różnorodne warzywa ale nie ilości hurtowe .
anabukoparapety uginają się pod ciężarem rozsad w przyszłym tygodniu mam w planie porozkładać regały bo mam parę rzeczy jeszcze do wysiania a miejsca coraz mniej.Wczoraj miałam fajny dzień bo plany ogrodowe pomału mi się realizują,ale o tym napiszę jutro bo szykuję się na zabawę ostatkową
anabukoparapety uginają się pod ciężarem rozsad w przyszłym tygodniu mam w planie porozkładać regały bo mam parę rzeczy jeszcze do wysiania a miejsca coraz mniej.Wczoraj miałam fajny dzień bo plany ogrodowe pomału mi się realizują,ale o tym napiszę jutro bo szykuję się na zabawę ostatkową
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Dominiko, zabawa udana? zauważyłam efkę+ nową krajankę, fajnie, jest nas coraz więcej,
Dominiko mam nadzieję, że zabawa była udana
moje datury zaczęły się budzić - oczywiście Twoja również
Penie jutro dalej będziesz coś siała, bo masz tego sporo ( ja na razie jeszcze z tydzień- dwa poczekam )
Powodzenia,
moje datury zaczęły się budzić - oczywiście Twoja również
Penie jutro dalej będziesz coś siała, bo masz tego sporo ( ja na razie jeszcze z tydzień- dwa poczekam )
Powodzenia,
- Ranczowiczka
- 200p
- Od: 2 gru 2012, o 13:47
Witam wszystkich po zabawie ostatkowej.Dopiero dziś nadrabiam zaległości które mi się nawarstwiły od soboty,ale co tam zabawa była udana ,jedzenia picia w brut a orkiestra tak grała ze się mury trzęsły.Nogi też swoje odcierpiały po ściągnięciu 12cm szpilek.Najważniejsze że zabawa do rana udana.
Masko nasiona wczoraj doszły ,dziękuję także za dodatkowe ,miałaś nosa nie miałam tych co mi podarowałaś.
Ewo wysyłam ci pw
Ao to moje siewki; seler
petunia;
celozja;
Masko nasiona wczoraj doszły ,dziękuję także za dodatkowe ,miałaś nosa nie miałam tych co mi podarowałaś.
Ewo wysyłam ci pw
Ao to moje siewki; seler
petunia;
celozja;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No właśnie wpadłam zobaczyć, bo się niepokoiłam żadnej wiadomości, ale są to dobrze!
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
To już celjoze można siać ?
Witaj Dominiko, ciesze się ze zabawa była super
widzę u Ciebie pierwsze wschody - ja jeszcze muszę poczekać
odczytałam wiadomość na pw, ale ja nie mogę jeszcze na pw pisać
jak możesz wrzuć mi na pw jakiś kontakt
widzę u Ciebie pierwsze wschody - ja jeszcze muszę poczekać