Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
deszczowymaj witaj , w tamtym roku zaobserwowałam szczególnie jednego namolnego gościa który nie chciał opuścić dachu mojego domku. Niestety nie wiem jak się nazywa Postanowiłam, że sprezentuje mu posiadłość żeby dał mi rano pospać hehe:) Zobaczymy czy w tym roku się sprowadzi
-
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A co to, hiacyncik
-
dokładnie, posadziłam jeszcze narcyzy ale one wolniej się ruszają bo nic nie widac ;)
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja nie mogąc doczekać się wiosny kupiłam trzy w doniczce. Zapach roznosi się po całym mieszkaniu
U mnie też trzy hiacynty w jednej doniczce na pocieszenie Niebawem zakwitną, już mają zielone kolby
-
Jolu ja też chciałam takie w doniczce, ale zostały mi z jesieni cebule to już sobie wykorzystałam, nie mogę się doczekać jak już zakwitną
bozuniu musimy się ratować jak możemy żeby nie zwariować w tą zimę Może podpowiecie mi jeszcze jakie cebulki mogłabym w domku posadzić żeby było "cieplej" i słoneczniej ??
bozuniu musimy się ratować jak możemy żeby nie zwariować w tą zimę Może podpowiecie mi jeszcze jakie cebulki mogłabym w domku posadzić żeby było "cieplej" i słoneczniej ??
Madziu pięknie wykiełkowały hiacynty,czekamy z utęsknieniem na Panią Wiosnę.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
Julianko ja też czekam z utęsknieniem. Nie mogę już absolutnie wytrzymać z tą zimą. Ale coś mi się wydaje że ciepło tak szybko do nas nie przyjdzie . Hiacynty kiełkują i mam nadzieję ze szybko im to pójdzie. Uwielbiam ich zapach
Ja też, muszę sobie kupić na poprawę humoru choć jeden w doniczce. Nie jest to , to samo co własnoręcznie wyhodowany , ale lepszy rydz niż nic. Zmykam , bo przyrosłam dzisiaj do kompa.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magda, niech Ci kiełek zdrowo rośnie , ja już trzy hiacynty w tym roku wyhodowałam, trochę narcyzów, krokusy i szafirki też u mnie gościły, ale moje cebulki na razie wiosny nie przyciągnęły może Tobie się uda
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
-
Julianko kup koniecznie, zawsze to jakiś kroczek w walce z ponurą pogodą
Kasia szczerze wątpię że coś przyciągną. Przestałam się łudzić. A te szafirki to w małą doniczkę jak hiacynty?Nigdy ich jeszcze u siebie nie miałam. Muszę spróbować. Ale nie widziałam ich jeszcze w sprzedaży.. tera zmogą być czy raczej jesienią?
Kasia szczerze wątpię że coś przyciągną. Przestałam się łudzić. A te szafirki to w małą doniczkę jak hiacynty?Nigdy ich jeszcze u siebie nie miałam. Muszę spróbować. Ale nie widziałam ich jeszcze w sprzedaży.. tera zmogą być czy raczej jesienią?
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Magda, czy to za sprawą kwiatków, czy nie to wiosna ma przyjść i koniec kropka ,
zawsze to miło pomyśleć, że mamy jakiś wpływ na to co nadejdzie
a jak to się ma do prawdy to już historia na osobny temat
Ja te wszystkie kwiatki kupowałam kilka tygodni temu w biedronce, sama nie sadziłam niestety
Cebulki powędrują do ziemi w tym roku, a w przyszłym mam nadzieję cieszyć się nimi wiosną w ogródku
zawsze to miło pomyśleć, że mamy jakiś wpływ na to co nadejdzie
a jak to się ma do prawdy to już historia na osobny temat
Ja te wszystkie kwiatki kupowałam kilka tygodni temu w biedronce, sama nie sadziłam niestety
Cebulki powędrują do ziemi w tym roku, a w przyszłym mam nadzieję cieszyć się nimi wiosną w ogródku
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia