Moja mała kolekcja:))
- cashmir1975
- 100p
- Od: 26 kwie 2013, o 10:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja mała kolekcja:))
pozdrawiam wszystkich ..Tamara
Hooooo,slodkie ,kocham kociaki
- cashmir1975
- 100p
No własnie ja też i córka... i marudzący M też. I serce rozdziera bo trzeba im domów poszukać:(
Ja bym jednego zostawila najfajniejszego.Sama mam dwa ,ale moja malutka czarnule znalazlam na ulicy ledwo zywa i sie pieknie u mnie odchowala z moim kocurkiem.Teraz sa nierozlaczni
- cashmir1975
- 100p
To będzie juz trzeci, bo jest mamusia małych, jest druga kocica, no i dwa piesy, pinczer miniaturowy i wodołazica...ale nie umiemy sobie z córką odmówić bowiem to kocię jaśniejsze na zdjęciu ma taki nietypowy szary kolor:)
Faktycznie super kolor ma.To Ci sie zwierzyniec zrobil
- cashmir1975
- 100p
Nie ma czasu na przesiadywanie na kompie, i zamiast tu z Wami doglądać storczyków czyściliśmy wczoraj basen. Robota męcząca, ale przynajmniej z wodą:)) W dodatku podlewanie ogródka 2 x dziennie. Za to niedoglądane storczyki pokazują co potrafią:))
Mój weteran naprodukował pędów i wreszcie coś zaczęło pękać
Wyprzedażowy perolic, kupiony przekwitający w obi jakieś 2 m-c temu, zakwitł sobie skromniej, ale za to drugi raz:)
No i na koniec dzidziuś śliczności. Nie chciała zakwitnąć, zafundowała sobie malucha, a maluch coś skrywa...
A na koniec z innej ogrodowej bajki, doczekałam się wreszcie zakwitniętej gloriozy:))))
Mój weteran naprodukował pędów i wreszcie coś zaczęło pękać
Wyprzedażowy perolic, kupiony przekwitający w obi jakieś 2 m-c temu, zakwitł sobie skromniej, ale za to drugi raz:)
No i na koniec dzidziuś śliczności. Nie chciała zakwitnąć, zafundowała sobie malucha, a maluch coś skrywa...
A na koniec z innej ogrodowej bajki, doczekałam się wreszcie zakwitniętej gloriozy:))))
Piekne kwitnienia .Ten maluszek chyba zakwitnie?Ja mam jednego "hardcorowego koksa" jak go Kahim nazwala,ma 12 pedow i nic tylko keiki na nich wypuszcza i tak sobie mysle ,ze predzej to mi keiki pewnie zakwitnie.
- cashmir1975
- 100p
No ja też mam takie dendrobium, ma mnóstwo keiki, i teraz keiki wypuszczają keiki i robią się małe psb. I zastanawiam się kiedy coś zakwitnie
-
- 10p - Początkujący
- Od: 28 lip 2013, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne kwitnienia. A gloriozę widzę pierwszy raz i napatrzeć się nie mogę.
Ja miałam czerwona gliorioze, ale nie wiedziałam jak sie nią opiekować i mi zdechla mam tylko bulwy i wchowku leżą.
Jaki malutki bejbik z niespodzianka ^^
Jaki malutki bejbik z niespodzianka ^^
- cashmir1975
- 100p
Moja glorioza juz się wybarwiła i też jest czerwona i kwitną kolejne kwiaty.Jest cudna!A stoi w pełnym słońcu,podlewana dwa razy dziennie w upały,ale bez spodeczka żeby woda nie stała i chyba jej dobrze;)
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne masz te cambrie no i oczywiście oczu nie mogłam oderwać od tego niebiesko zielonego! Ale to i tak wszystko nic przy tych cudnych kociakach