Zielony Świat Moniki cz. 6
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 6
Ten pełny orlik bardzo ciekawy
- jolcia1212
- 500p
- Od: 8 gru 2009, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko brak czasu to o tej porze zupełnie zrozumiała sprawa, sama na to cierpię. Cieszę się ze robota idzie, bo człowiekowi wtedy lżej na duszy.
Irysy piękne, zwłaszcza ten pierwszy.
Powojnik u siebie też puściłam po konarze jabłonki.
-
- 1000p
- Od: 21 sie 2011, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Irysów czas............ Twoje piękne
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Moniś Piękne Iryski masz na działce
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Moniś Pilnowałam nowej części wątku, pilnowałam no i nie przypilnowałam. Zaglądam dzisiaj a tu już piąta strona. No cóż, dobrze, ze w ogóle cię odnalazłam, bo nie widziałabym twoich habaziów. Orliczek cudny. Pozdrawiam.
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
Piękne kwiatki na działce, zwłaszcza te iryski Ja jeszcze takich nie mam w przeciwieństwie do orlików,których mam ogrom ale żaden nie jest taki pełny jak twój Śliczności
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Ale śliczne masz irysy
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Moniś widzę że prace na działce idą w zastraszającym tempie
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Dobrze Moniś kojarzysz, że coś tam mogę wystawic przed domek , ale za bardzo to jednak nie poszaleję
Pięknie kwitną Ci Iryski i ten Powojnik ma bardzo ładne kwiatuszki
Pięknie kwitną Ci Iryski i ten Powojnik ma bardzo ładne kwiatuszki
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Tak,tak Iryski są przśliczne Moni
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ja też jestem zachwycona twoimi iryskami zwłaszcza ten z czwartego zdjęcia wpadł mi w oko
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Kolorki irysków wprost prześliczne
i takie ogrodzenia masz ładne Monisiu, porządeczek jak trzeba.
Ja tez wnioskuję o więcej zdjęć z działeczki, i tego alcatraz które stawiacie
i takie ogrodzenia masz ładne Monisiu, porządeczek jak trzeba.
Ja tez wnioskuję o więcej zdjęć z działeczki, i tego alcatraz które stawiacie
Pozdrawiam, Agata.
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Witajcie kochani
Miałam na wczorajsze popołudnie tyle planów i niestety nic nie zrealizowałam - głowa mnie tak bolała, że nie mogłam sobie znaleść miejsca
Wieczorkiem u nas tylko pobłyskało się troszkę ale nie padało. Teraz jest pochmurno i zdecydowanie chłodniej niż wczoraj i chyba jednak popada
Iwonko - mi Nora Barlow bardzo się podoba i już nie mogę się doczekać kiedy mi ta kępka zmężnieje
Paulinko - cudeńko prawda, ciągle chodzę i go podglądam
Dorotko - iryski bardzo lubię, dostałam jeszcze kilka niskich odmian i jedną wysoką białą pachnącą ale te będa mnie cieszyć za rok widziałam u sąsiadki bardzo ładne iryski żółte, z tych średnich, chyba się przejdę i zaproponuję wymiankę bo mam sporą kępkę tych biało-fioletowych
Paulii - dziękuję. Mam jeszcze dwa irysy japońskie z tegorocznych zakupów ale na razie to marne szanse żeby nawet przeżyły a co dopiero zakwitły
Kasiu - ważne że już jesteś kochana buziolki
Moniś - orlików takich zwykłych jaśniutko różowych też mam wielką kępę bardzo je lubię. Orlik pełny to nowiutki nabytek i mam chętkę na inne kolorki
Natalko - dziękuję, mimo iż to zwyklaczki ale to pierwsze iryski na działce więc cieszę się jak głupia
Aguś - działamy działamy, w ten weekend już zaczynamy stawiać ścianki altanki
Elciu - no widzisz, dobrze pamiętałam i już sobie u ciebie przypomniałam te cudne begonie
Maju - widzę, ze już się grzecznie meldujesz
Tesiu - ten z falbanką dostałam chyba od koleżanki z pracy, jak chcesz to się podzielę bo kępka nie jest mała i da radę coś tam uszczyknąć
Agatko - siemanko kochana porządek to jak na razie jest tak na 40% działki, reszta czeka na uporządkowanie, ale się staramy alcatraz - dobre
Kochani chciałam wczoraj wstawić fotki z działki ale ze względu na mój cierpiący globus nie mogłam wysiedzieć przy kompie Postaram się poprawić jak najszybciej.
Miałam na wczorajsze popołudnie tyle planów i niestety nic nie zrealizowałam - głowa mnie tak bolała, że nie mogłam sobie znaleść miejsca
Wieczorkiem u nas tylko pobłyskało się troszkę ale nie padało. Teraz jest pochmurno i zdecydowanie chłodniej niż wczoraj i chyba jednak popada
Iwonko - mi Nora Barlow bardzo się podoba i już nie mogę się doczekać kiedy mi ta kępka zmężnieje
Paulinko - cudeńko prawda, ciągle chodzę i go podglądam
Dorotko - iryski bardzo lubię, dostałam jeszcze kilka niskich odmian i jedną wysoką białą pachnącą ale te będa mnie cieszyć za rok widziałam u sąsiadki bardzo ładne iryski żółte, z tych średnich, chyba się przejdę i zaproponuję wymiankę bo mam sporą kępkę tych biało-fioletowych
Paulii - dziękuję. Mam jeszcze dwa irysy japońskie z tegorocznych zakupów ale na razie to marne szanse żeby nawet przeżyły a co dopiero zakwitły
Kasiu - ważne że już jesteś kochana buziolki
Moniś - orlików takich zwykłych jaśniutko różowych też mam wielką kępę bardzo je lubię. Orlik pełny to nowiutki nabytek i mam chętkę na inne kolorki
Natalko - dziękuję, mimo iż to zwyklaczki ale to pierwsze iryski na działce więc cieszę się jak głupia
Aguś - działamy działamy, w ten weekend już zaczynamy stawiać ścianki altanki
Elciu - no widzisz, dobrze pamiętałam i już sobie u ciebie przypomniałam te cudne begonie
Maju - widzę, ze już się grzecznie meldujesz
Tesiu - ten z falbanką dostałam chyba od koleżanki z pracy, jak chcesz to się podzielę bo kępka nie jest mała i da radę coś tam uszczyknąć
Agatko - siemanko kochana porządek to jak na razie jest tak na 40% działki, reszta czeka na uporządkowanie, ale się staramy alcatraz - dobre
Kochani chciałam wczoraj wstawić fotki z działki ale ze względu na mój cierpiący globus nie mogłam wysiedzieć przy kompie Postaram się poprawić jak najszybciej.
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9