Doniczkowce Hani
Re: Doniczkowce Hani
Witam z rewizytą
Zjawiskowa Haniu Pitaya Piękne sansewierki i oryginalne kalanchoe Takich niestety nie mama A chciałabym, oj chciała...
Do zobaczenia
Zjawiskowa Haniu Pitaya Piękne sansewierki i oryginalne kalanchoe Takich niestety nie mama A chciałabym, oj chciała...
Do zobaczenia
- hanka101
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2013, o 09:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Smolko, miło mi Ciebie gościć, kwiatuchy dziękują za ciepłe słowa
Jak nie będzie jakiejś zimowej katastrofy to wiosną powinnam mieć sporo szczepek pitaji, kilka jest już zarezerwowanych, ale znajdą się i dla Ciebie Tylko przypomnij się, bo u mnie z pamięcią krucho to się wymienimy
Co do sansevier to nie chcę się obecnie wypowiadać, cześć jest zupełnie nowa, część ma zmienione miejsce zimowania i naprawdę trudno mi powiedzieć w jakiej formie będą na wiosnę, ale też się przypomnij - zobaczymy co da się zrobić w tym temacie
Haniu w wolnej chwili wkleję kolejne zdjęcia moich roślin i może wtedy coś jeszcze wpadnie
Tobie w oko.
Do wiosny jeszcze tyle czasu......
Tobie w oko.
Do wiosny jeszcze tyle czasu......
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Haniu
Sanseviera zeylanica dorodna
Kalanchoe tyrsiflora cudnie się wybarwia
Pitaya przepiękna
Kalanchoe orgyalis ciekawe ma brązowe listeczki
Kalanchoe supermarketowi piękne
Skrzydłokwiat wallisa piękny
Piękne masz sanseviery
Sanseviera zeylanica dorodna
Kalanchoe tyrsiflora cudnie się wybarwia
Pitaya przepiękna
Kalanchoe orgyalis ciekawe ma brązowe listeczki
Kalanchoe supermarketowi piękne
Skrzydłokwiat wallisa piękny
Piękne masz sanseviery
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
- hanka101
- baasik
- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haniu piękne masz doniczkowce - pitaja powaliła mnie na łopatki
Masz w swojej kolekcji sansewerię gwinejską hahnii? Jeśli nie chętnie ją wymienię albo coś innego
Masz w swojej kolekcji sansewerię gwinejską hahnii? Jeśli nie chętnie ją wymienię albo coś innego
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- hanka101
Witaj Basiu w mych skromnych progach, pozwól, że nie powtórzę pitaji tych wszystkich komplementów bo się Sanseviery hahnii nie mam w swej kolekcji, ale po przejrzeniu Twojego wątku nie wiem, co mogłabym dać Ci w zamian Masz tyle pięknych roślin
- baasik
Miałam na myśli pitaję Haniu
A powiedz jak długo ona u Ciebie rosła do takich rozmiarów?
A powiedz jak długo ona u Ciebie rosła do takich rozmiarów?
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- hanka101
Jeśli nie będzie katastrofy to znajdą się szczepki i dla Ciebie, Basiu tylko przypomnij się, bo wiesz skleroza to rodzona siostra moja, jak mawiają w pewnej reklamie
Był chyba marzec, ale dokładnie nie pamiętam, kiedy zamówiłam poprzez all.... kilka pędów do samodzielnego ukorzenienia, przyszły w złym stanie, długo stały, stały i nic się nie działo, w maju donica dostała eksmisję na taras i zaczęło coś się dziać.
Smoczy owoc przestał przypominać obraz nędzy i rozpaczy, dawał za to nadzieję, że będzie dobrze
Zdjęcie przedstawia roślinę z przełomu czerwca i lipca, potem już było tylko lepiej teraz pitaya ma sezon odpoczynku, cały czas wygląda jak na fotkach z drugiej strony tego wątku
- baasik
No to pięknie i szybko urosła
W takim razie na wiosnę się przypomnę - o ile nie zapomnę oczywiście
W takim razie na wiosnę się przypomnę - o ile nie zapomnę oczywiście
- -SONIA127-
- 200p
- Od: 1 lut 2013, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz piękne roślinki A zwłaszcza podoba mi się powiększająca kolekcja sansevierii które też uwielbiam
Pozdrawiam Sylwia
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Smoczy owoc daje radę
A sansewierie piękne, wszystkie
A sansewierie piękne, wszystkie