Kwiecisty ogród Doroty cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiecisty ogród Doroty cz. 7

Post »

Bliźnięta mówisz ;:224 i jeszcze para....trafiło się ;:333
Społecznica...czuć to ciepło od Ciebie ;:168 życzę dużo sił i spełnienia ;:167
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Trafiło się, teraz nie może złapać zakrętu ;:306
Dziękuję , może się przydać, chociaż po wczorajszym zwątpiłam. Dzis trochę mnie mąż naprostował i mam więcej optymizmu.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Za podwójne szczęście trzeba podwójnie dziękować :wink:
Wiara, wewnętrzna siła i optymizm...to droga do sukcesu ;:168 Nie poddawaj się jeszcze nic nie jest przesądzone :wink:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko,to przykryj te małe sasanki choiną i liśćmi,mówisz że laptop Ci odmawia posłuszeństwa ,mój tez dziwnie się potrafi nagle całkiem wyłączyć i ja go włączam i on znowu za chwilę się wyłącza,córka mówi że jest przegrzany to go zostawiam wyłączony i potem jest dobrze,ale za parę dni znowu tak robi ;:223
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko staram się, ale nie zawsze jest tak jak człowiek sobie zaplanował. Od razu znalzłam pozytywne wytłumaczenie na zaistniałą sytuację.

Marto u mnie w trakcie oglądania zdjęć ekran zrobił się ciemny, najpierw miałam na ekranie co pewien czas kolorowy kalejdoskop. Syn wie co się stało, już coś szybko zamówił. Teraz tylko pozostaje mi czekać aż przyjedzie i naprawi. Dzisiaj jadę do Krakowa, przygotował mi monitor i kabelek, więc mąż podłączy mi do laptopa i na razie tak będzie. Na szczęście mam możliwość korzystania z kompa syna, także od was nie jestem odcięta.
Pozdrawiam Dorota
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,podziwiam za siły i chęci do prac społecznych.Czytam,ze zamawiasz już roslinki,a ja w tym roku chyba dam spokój,niech porosnie to,co posadzone,a skupię się na ozdobach do ogrodu.
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu miałam nie zamawiać, ale tak poszło ;:14 teraz jestem na etapie wybierania lilii, na razie tylko 6 odmian zapisane, mam nadzieję, że to koniec wyboru. Róż w początkowej wersji wybrałam 7 szt, a po kilku dniowym zastanawianiu dopisałam jeszcze 3 szt więc razem jest 10 szt. Rozmawiałam z siostrą i powiedziała, że na imieniny przeleje mi kasę więc już na prezent będą kwiatuszki. Dzisiaj jadę do Krakowa cały czas mam nadzieję, że uda się wstąpić do ogrodniczego, trochę nie po drodze mamy, ale może męża przekonam ;:306
Pozdrawiam Dorota
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Dorotko ty lepiej odłóż ten katalog i nie zaglądaj do sklepów internetowych, bo puścisz rodzinę z torbami :D
Wiem, co mówię, bo też staram się poczynić jakieś zakupy, tylko nie potrafię zdecydować się.
Najchętniej kupiłabym wszystko ;:131 Tak łatwo stawia się krzyżyk przy artykule, a dopiero idąc do kasy... ;:202
Biurokracją nie przejmuj się, bo szkoda nerwów na coś na co nie masz wpływu ;:168
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko wiesz jakieś przyjemności muszą być, przez jesień, zimę nie wydaję na roślinki to teraz idę na całość ;:202 żartuję. Oczywiście za przyzwoleniem męża ;:333
Nie będzie tak źle, ziemniaków sporo więc głodni nie będziemy ;:306 Jeszcze nie zamówiłam nic na razie oglądam- notuję, dziś zmieniłam jedną odmianę róży. Myślę, że wszystkie roślinki pokryję z otrzymanych profitów na imieniny. Wolę mieć to co chcę co mnie zadowoli, bo z prezentów nie trafionych nie potrafię się cieszyć. Jejku okropna ze mnie baba ;:222
Pozdrawiam Dorota
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Dlaczego od razu okropna ;:oj Po prostu masz zdrowe podejście do prezentów.
Ostatnio kupiłam sobie nową witrynę do salonu i przy okazji przenoszenia zawartości ze starej witryny odkryłam mnóstwo...badziewia.
Oczywiście są to głównie prezenty, które upchałam (nie potrafię wyrzucić i nie przekazuję dalej), bo były nietrafione.
O ileż wolałabym, żeby ktoś wpadł na pomysł kupienia mi kilku roślin do ogrodu.
Ja byłabym ogromnie szczęśliwa, a ofiarodawca mógłby je podziwiać w moim ogrodzie ;:173
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Kontakt:

Post »

Dorotko, w sprawie sasanki na pewno się przypomnę, bo sobie zapisałam.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko śliczne futerka masz takie do wymiziania. Współczuję, że wniosek trzeba poprzyprawiać przez czyjąś indolencję , ale może nie warto rezygnować. Jak można się cieszyć z nietrafionych prezentów mając możliwość zamiany na rośliny ;:306
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Dorotko początek roku jak widać nie oszczędza Ci kłopotów.
Katalog z Lilipolu też mam i przeglądam ... Pewnie i ja kilka wezmę bo kuszą pięknymi odmianami.
Na ostatniej stronie podają koszt przesyłki i coś mnie niepokoi bo od razu jest opcja a):
paczki dostarczane przez pocztę do 5 kg i koszt 17 zł. , potem kolejne ale ogólnie koszt wysoki szczególnie dla osób które tylko uzupełniają swoje kolekcje czyli po kilka sztuk.
Kupuję sporo w sklepach internetowych i mają różne opcje dostarczania - wszystko uzależnione od wagi. Także nowsze opcje czyli paczko maty - tanie i proste.
Czy ja jestem az tak ślepa czy źle rozumiem - popatrz sama i jak to widzisz ?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”