Kawałek szczęścia
Re: Kawałek szczęścia
Asiu ze wszystkim się uporacie składowisko zniknie i będziesz miała poooole do popisu
ogrodniczka cudna i pomocna - coś segreguje ?
ogrodniczka cudna i pomocna - coś segreguje ?
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko, ona cały czas coś robi w ogródku, ma swoje roślinki, sadziła ze mną, teraz chodzi i sprawdza, które rosną.
Asiu mój też coś próbuje siać ale że mam w ogrodzie dużo mniej miejsca od Ciebie ,to nadstawiam mu doniczki
- cyganka77
Najważniejsze, że chcą coś robić. U mnie chłopaki prawie nie wchodzą do ogródka, chyba, że poproszę o podlanie.
Zapomniałam napisać, że w pierwszym roku nie mieliśmy jeszcze wody na działce. Zwoziliśmy ją w wielkich karnistrach z działki mojej mamy, bo tam mają studnię i nie trzeba płacić za wodę. Oj nadźwigaliśmy się tej wody, bo nie padało, a roślinki posadzone.
Zapomniałam napisać, że w pierwszym roku nie mieliśmy jeszcze wody na działce. Zwoziliśmy ją w wielkich karnistrach z działki mojej mamy, bo tam mają studnię i nie trzeba płacić za wodę. Oj nadźwigaliśmy się tej wody, bo nie padało, a roślinki posadzone.
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Asiu piękna mała ogrodniczka .
Nie wszystkie zdjęcia się otworzyły może później zajrzę do Ciebie to się otworzą
Nie wszystkie zdjęcia się otworzyły może później zajrzę do Ciebie to się otworzą
Pozdrawiam Alicja
- floweraddict
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 10 sty 2014, o 11:06
Wiesz co Asiu? tak sobie patrzę i myślę ... że królestwo bym dała za ten twój "śmietnik" ha ,ha ale pewnie z wiosną to zniknie .P
- matt55
- Od: 17 cze 2012, o 22:10
- Kontakt:
Taka sterta ziemi to u mnie by się przydała bo mam niziny i woda mi ciągle stoi...
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu
Moja domowa zielona dżungla
Spis moich wątków Wizytówka
- alicjad31
Asiu jeżeli to jest czysta ziemia to Ty masz skarp na działce
Pozdrawiam Alicja
No właśnie teraz sobie przypomniałam, że w czystolandii mieli w ogródku takie skrzynki podwyższone, i można tą ziemie wykorzystać na takie podwyższone grządki
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajny masz kurhan usypany Bogusia dobrze radzi, jeśli nie musisz niwelować terenu na działce to możesz go wykorzystać do grzadek podwyższonych
- alicjad31
W któryś z odcinków Mai w ogrodzie pokazywali takie grządki ;odcinki można obejrzeć w necie to chyba był zeszłoroczny .
A poza tym możesz sobie zrobić kurort alpejski ,który mnie osobiście bardzo się podoba lub nadmiar ziemi sprzedać taka dobra ziemia jest w cenie
A poza tym możesz sobie zrobić kurort alpejski ,który mnie osobiście bardzo się podoba lub nadmiar ziemi sprzedać taka dobra ziemia jest w cenie
Pozdrawiam Alicja
- cyganka77
floweraddict ja też mam nadzieję, że ta sterta zniknie. Mamy już umówionego koparkowego, który część przewiezie przed dom, bo tam jest niżej. Trzeba również wyrównać teren.
matt55 zapraszam do mnie, część mogę Ci oddać .
alicjo, fakt, ziemia na tej górce jest o wiele lepsza niż na ogrodzie, żeby ją trochę poprawić to rozwieźliśmy sporo taczek na ten przekopany teren.
Bogusiu, Pat, Alicjo takie podwyższone rabaty to moje marzenie, zostało trochę desek z budowy i będę próbowała przekonać eMa, żeby coś podziałał, zanim wjedzie koparkowy i rozgarnie ziemię.
Miałam nadzieję, że uda mi się dziś wstawić kolejną relację, ale z racji tego, że mamy koniec semestru musiałam przeliczyć średnie, frekwencje itp. itd, no i się nie udało.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających, życzę miłego tygodnia i do następnego razu .
matt55 zapraszam do mnie, część mogę Ci oddać .
alicjo, fakt, ziemia na tej górce jest o wiele lepsza niż na ogrodzie, żeby ją trochę poprawić to rozwieźliśmy sporo taczek na ten przekopany teren.
Bogusiu, Pat, Alicjo takie podwyższone rabaty to moje marzenie, zostało trochę desek z budowy i będę próbowała przekonać eMa, żeby coś podziałał, zanim wjedzie koparkowy i rozgarnie ziemię.
Miałam nadzieję, że uda mi się dziś wstawić kolejną relację, ale z racji tego, że mamy koniec semestru musiałam przeliczyć średnie, frekwencje itp. itd, no i się nie udało.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających, życzę miłego tygodnia i do następnego razu .
- matt55
- Od: 17 cze 2012, o 22:10
- Kontakt:
Gdyby było tylko troszeczkę bliżej to bardzo chętnie
Zapraszam do mojego wątku: Początki mojego ogrodu