Ogródek Robaczka cz.13
- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz.13
Konkretna lista róż Ja tu mam problem ulokować 4 pnące, które zostały mi z jesieni
Piękne kompozycje, niebieskości z żółcią pięknie wyglądają.
Piękne kompozycje, niebieskości z żółcią pięknie wyglądają.
Pozdrawiam - Justyna
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
No i witam w nowym wąteczku
Ta lista róż jest niesamowita. Gdzie Ty to mieścisz robaczku?Ileż z nimi musisz miec pracy wiosną..
Nie żartuj, że u Ciebie już konwalie.. Prędkaś!
Ta lista róż jest niesamowita. Gdzie Ty to mieścisz robaczku?Ileż z nimi musisz miec pracy wiosną..
Nie żartuj, że u Ciebie już konwalie.. Prędkaś!
no dzionek był cuuudowny
stwierdziłam, że nie będę się kisić z dzieciakami w szkole tylko od razu ich zabrałam na obiad a potem na ponad godzinę na plac zabaw.......ja się wygrzewałam na ławce, na słoneczku a dzieciaki szalały i jeszcze od razu zrobiłam im pogadankę o wiośnie.......bystrzaki od razu zobaczyły, że wierzba ma piękne zielone listki
jutro też ma być całkiem ładnie to lecę na działkę
jej u mnie sasanki dopiero w pąkach, zaś tu kwitną na całego......coś niesamowitego!
no cóż.........przy tarasie i to tak słonecznym to wszystko szybko rośnie - tylko pozazdrościć
stwierdziłam, że nie będę się kisić z dzieciakami w szkole tylko od razu ich zabrałam na obiad a potem na ponad godzinę na plac zabaw.......ja się wygrzewałam na ławce, na słoneczku a dzieciaki szalały i jeszcze od razu zrobiłam im pogadankę o wiośnie.......bystrzaki od razu zobaczyły, że wierzba ma piękne zielone listki
jutro też ma być całkiem ładnie to lecę na działkę
jej u mnie sasanki dopiero w pąkach, zaś tu kwitną na całego......coś niesamowitego!
no cóż.........przy tarasie i to tak słonecznym to wszystko szybko rośnie - tylko pozazdrościć
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czyli ciągnie Cię do kolejnej różyczki no normalnie istne szaleństwo
- merymg
- 200p
- Od: 4 mar 2013, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przecudne otwarcie, wiosenne i kwieciste
Lista imopnująca, nie zazdroszczę jednak na razie. Mam do wsadzenie kilkanaście a i strefa nie ta.Za dużo by było roboty jesienią z okrywaniem. Pozwolisz, że dopieszczać moje zmysły będę widokami Twoich różyczek.
Lista imopnująca, nie zazdroszczę jednak na razie. Mam do wsadzenie kilkanaście a i strefa nie ta.Za dużo by było roboty jesienią z okrywaniem. Pozwolisz, że dopieszczać moje zmysły będę widokami Twoich różyczek.
Małgoś
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie i bardzo wiosennie rozpoczęłas nowy wątek Fotki cudne i kompozycje w donicach powalające
Lista róż imponująca A co do różyczek to mam pytanie. Mam u siebie niewielką, taką narożną rabatkę, pośrodku posadzone trzy "Princess Alexandra of Kent' jakie róże byś poleciła do dosadzenia ? Chciałabym z jednej strony którąś z ciemnych borodowych a z drugiej chyba białą ?
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Kasiek, jednak farelkowanie ogrodu może zdziałać cuda ostróżkę masz wręcz ogromną w porównaniu do mojej (dopiero co przebiła się spod ziemi) sasanki w pełni kwitnienia, nawet pierwsze tulipany wygrzewają się do słońca..Za rok stawiam na ogrzewany ogród
Trochę spóźniona, ale najważniejsze, że jestem Taka radosna i pozytywna ta Twoja "trzynastka"! Też latałam dzisiaj w krótkim rękawie na moich hektarach
Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa, jakie przybiera Twój ogród na wiosnę. U mnie sasanki jeszcze w pąkach (aż dwie ) Mam nadzieję, że będą się rozsiewać tak jak u Ciebie, nawet w najmniejszych szczelinach. Ty to jesteś ALE Czarodziejka Przynajmniej moje ostróżki nie mogą się powstydzić przy Twoich
Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa, jakie przybiera Twój ogród na wiosnę. U mnie sasanki jeszcze w pąkach (aż dwie ) Mam nadzieję, że będą się rozsiewać tak jak u Ciebie, nawet w najmniejszych szczelinach. Ty to jesteś ALE Czarodziejka Przynajmniej moje ostróżki nie mogą się powstydzić przy Twoich
-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
To cały mój kochany szalony Robaczek .
Nie spocznie, nie posiedzi, nie zadowoli się tym, że ma rajski ogród, tylko pędzi po nowe, coraz piękniejsze rośliny, gadżety, donice, kompozycje. A nam, biedakom, tylko coraz niżej szczęki opadają z podziwu, zachwytu, a kto wie, czy i nie z zazdrości .
Imponujące
Ale wiosnę masz o trzy tygodnie szybszą niż np. moja.
Pozdrawiam Cię tak serdecznie, jak tylko umiem - Jagoda
Nie spocznie, nie posiedzi, nie zadowoli się tym, że ma rajski ogród, tylko pędzi po nowe, coraz piękniejsze rośliny, gadżety, donice, kompozycje. A nam, biedakom, tylko coraz niżej szczęki opadają z podziwu, zachwytu, a kto wie, czy i nie z zazdrości .
Imponujące
Ale wiosnę masz o trzy tygodnie szybszą niż np. moja.
Pozdrawiam Cię tak serdecznie, jak tylko umiem - Jagoda
To prawda Jagi, jak to Robaczek
Bajecznie uwiecznione cudne roslinki w najlepszym Robaczkowym wydaniu
Bajecznie uwiecznione cudne roslinki w najlepszym Robaczkowym wydaniu
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Kasiu kochana, w jakim stężeniu pryskałaś Miedzianem 350? Ulotka podaje przedziwne stężenia dla drzew owocowych od 7,5 do 30 ml na 5-7 L. Pamiętasz może jakie robisz stężenie?
- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Liczysz na ujawnienie się skrytoczytaczy? Oto jestem ;) Bo muszę zapytać, no muszę po prostu czy ta lista róż to ... lista róż jakie posiadasz?
W tym roku planuję zakup różyczek, ale moje niezdecydowanie jest tym większe im więcej ich oglądam.
Ciekawa jestem judaszowca...
W tym roku planuję zakup różyczek, ale moje niezdecydowanie jest tym większe im więcej ich oglądam.
Ciekawa jestem judaszowca...
Robaczku, jak Ci minęła sobota? Podobnie, jak dzień wczorajszy? Z pewnością
Ja też się narobiłam jak wół, a teraz dogorywam... jakież to przyjemne jednak!
Twoja lista różana przyprawia mnie o zachwyt i zakłopotanie... ja się cieszę swoimi kilkudziesięcioma, tymczasem Ty... Jak pisze Jagi - imponujące!
Pozdrawiam Cię serdecznie,
A
Ja też się narobiłam jak wół, a teraz dogorywam... jakież to przyjemne jednak!
Twoja lista różana przyprawia mnie o zachwyt i zakłopotanie... ja się cieszę swoimi kilkudziesięcioma, tymczasem Ty... Jak pisze Jagi - imponujące!
Pozdrawiam Cię serdecznie,
A