Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.3
Beatko, ja też trzymam kciuki
Piękne tulipcie i magnolka!!
Miesięcznicę i ja znalazłam w nowym ogrodzie,Fajnie,że jest,Bo zawsze chciałam ją mieć..a na działce nie mam jej
Piękne tulipcie i magnolka!!
Miesięcznicę i ja znalazłam w nowym ogrodzie,Fajnie,że jest,Bo zawsze chciałam ją mieć..a na działce nie mam jej
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani rozmowa w sprawie pracy była krótka,nawet bardzo krótka i sama nie wiem co myśleć.Mają niby po niedzieli dzwonić ,ale z tym ,,będziemy dzwonić " może być różnie.Ale cóż poczekamy ,zobaczymy .
witch Agnieszko dziękuję
Ja kompletnie nie znam odmian,nie mam pojęcia
ASK_anulla Aniu
U nas ponoć dziś jakiś tam był,ale ja nie widziałam i jak wstałam o 5.30 to było plus dwa więc ja nie zauważyłam.Ponoć skrzybali szyby od samochodów ,ale roślinkom na szczęście na dzień dzisiejszy nic nie jest i oby tak zostało .
stasia_ogrod Stasiu
Dziękuję za trzymanie kciuków i pozytywne myśli.Gratulacje dla córki i oby jej się dobrze pracowało .Ja mam nadzieję,że mi też się uda ,myślę pozytywnie
anabuko1 Aniu
Aniu również dziękuję i oby wypaliło.
Ja do tego czasu to nawet nie wiedziałam o istnieniu miesięcznicy a tym bardziej,że ją mam .Tak to jest jak ja nie kumata, albo ją zakupiłam,ale bardziej jestem pewna,że to z wysianych nasion,które w zeszłym roku z nerwów rozsypałam gdzie popadnie ,wszystkie jakie miałam .W tym roku też tak zrobiłam.Może znowu mnie coś zaskoczy
witch Agnieszko dziękuję
Ja kompletnie nie znam odmian,nie mam pojęcia
ASK_anulla Aniu
U nas ponoć dziś jakiś tam był,ale ja nie widziałam i jak wstałam o 5.30 to było plus dwa więc ja nie zauważyłam.Ponoć skrzybali szyby od samochodów ,ale roślinkom na szczęście na dzień dzisiejszy nic nie jest i oby tak zostało .
stasia_ogrod Stasiu
Dziękuję za trzymanie kciuków i pozytywne myśli.Gratulacje dla córki i oby jej się dobrze pracowało .Ja mam nadzieję,że mi też się uda ,myślę pozytywnie
anabuko1 Aniu
Aniu również dziękuję i oby wypaliło.
Ja do tego czasu to nawet nie wiedziałam o istnieniu miesięcznicy a tym bardziej,że ją mam .Tak to jest jak ja nie kumata, albo ją zakupiłam,ale bardziej jestem pewna,że to z wysianych nasion,które w zeszłym roku z nerwów rozsypałam gdzie popadnie ,wszystkie jakie miałam .W tym roku też tak zrobiłam.Może znowu mnie coś zaskoczy
No faktycznie ciekawie wyglądają te "czarne" surfinie, a w jakich kompozycjach posadziłaś tegoroczne?
Pozdrawiam
Ania
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beata widzę że też masz takiego całuśnego, uszminkowanego tulipana jak ja
Zdjęcia nad wyraz energetyczne wstawiłaś, śliczne
A jak tam z pracą, wiesz już coś?
Zdjęcia nad wyraz energetyczne wstawiłaś, śliczne
A jak tam z pracą, wiesz już coś?
- beacia0088
Ankos7 Aniu
Kochana ja dopiero dziś je posadziłam do doniczek jak już wiesz, bo jakoś nie miałam weny do tej pory.Na noc będę je okrywać agro włókniną bo zapowiadają przymrozki,dziś było -1 w nocy.
Kolory okażą się jak zakwitną bo chyba pomieszałam na maksa
sweetdaisy Zuziu
Kochana tulipanki nawet fajnie się prezentują,choć liczyłam na lepszy efekt.Co prawda to moje początki z nimi,ale i tak jest zadowolona.A z pracą póki co cisza,tylko nie wiem czy cisza na amen czy cisza zwiastująca pozytywne wieści.Czekam a czy się doczekam
I jeszcze kilka ujęć moich właśnie tulipanków
Kochana ja dopiero dziś je posadziłam do doniczek jak już wiesz, bo jakoś nie miałam weny do tej pory.Na noc będę je okrywać agro włókniną bo zapowiadają przymrozki,dziś było -1 w nocy.
Kolory okażą się jak zakwitną bo chyba pomieszałam na maksa
sweetdaisy Zuziu
Kochana tulipanki nawet fajnie się prezentują,choć liczyłam na lepszy efekt.Co prawda to moje początki z nimi,ale i tak jest zadowolona.A z pracą póki co cisza,tylko nie wiem czy cisza na amen czy cisza zwiastująca pozytywne wieści.Czekam a czy się doczekam
I jeszcze kilka ujęć moich właśnie tulipanków
- Yollanda
- 500p
- Od: 23 maja 2014, o 14:34
Beciu,
dzięki za wizytę. U Ciebie też cudnie. Masz duży, ładny ogród , a w nim piękne róże i wiele innych dużych krzewów oraz mniejszych roślinek.
Widzę, że tulipanki , tak jak u mnie większość w zielonych pąkach, czeka na ciepło i słonko. Masz dużo odmian, jestem ciekawa jak zakwitną.
Jeszcze trochę i rozbłysną tulipanowe, kolorowe fajerwerki
dzięki za wizytę. U Ciebie też cudnie. Masz duży, ładny ogród , a w nim piękne róże i wiele innych dużych krzewów oraz mniejszych roślinek.
Widzę, że tulipanki , tak jak u mnie większość w zielonych pąkach, czeka na ciepło i słonko. Masz dużo odmian, jestem ciekawa jak zakwitną.
Jeszcze trochę i rozbłysną tulipanowe, kolorowe fajerwerki
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Piękne tulipanowe portrety, już po kształtach widać różnorodność, nacieszą oczy gdy wszystkie rozkwitną.
Córcia już pracuje ma bliziutko, praca fajna , więc jest bardzo szczęśliwa, Ty również doczekasz się swojej wymarzonej.
Ciekawe jak Wam zasmakują pierwsze owoce na czarnej malinie tylko nie jedzcie czerwonych, bo nie dojrzałe, muszą być czarne i łatwo odchodzić od szypułki .
Córcia już pracuje ma bliziutko, praca fajna , więc jest bardzo szczęśliwa, Ty również doczekasz się swojej wymarzonej.
Ciekawe jak Wam zasmakują pierwsze owoce na czarnej malinie tylko nie jedzcie czerwonych, bo nie dojrzałe, muszą być czarne i łatwo odchodzić od szypułki .
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Śliczne tulipanki, ja na jesień posadziłam moje pierwszy raz, jeszcze nie kwitna, ale już prawie prawie
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Beatko piękne tulipany i ile odmian oby tylko się ciepło zrobiło .
U mnie cały dzień ciapie , leje i bardzo zimno nawet nie chce się wyjść z domu .
Życzę dużo i nocy już bez przymrozków
U mnie cały dzień ciapie , leje i bardzo zimno nawet nie chce się wyjść z domu .
Życzę dużo i nocy już bez przymrozków
- beacia0088
Yollanda Jolu dziękuję za miłe słowa
Oj ciepełko to by się przydało i to bardzo
Na tulipanki żeby zakwitły to chyba jeszcze poczekam przy takiej pogodzie o ile je zimno nie dobije
stasia_ogrod Stasiu dobrze,że chociaż córce się udało a ja to już sama nie wiem,co ma być to będzie .Na maliny czekam żeby właśnie zobaczyć jak smakują Żółte już znam ,ale czarne to nowość dla mnie .
kasia100780 Kasiu witaj
Ja większość tulipanów mam nowo posadzonych ,kilka dosłownie mam z zeszłego roku.Czekam na nie bardzo
TerDob Tereniu dziękuję i też lepszej pogody bym chciała .Dziś nawet było w miarę więc może już będzie coraz lepiej i cieplej,czego nam wszystkim życzę
I takie tam dla zabicia czasu i nudy
Oj ciepełko to by się przydało i to bardzo
Na tulipanki żeby zakwitły to chyba jeszcze poczekam przy takiej pogodzie o ile je zimno nie dobije
stasia_ogrod Stasiu dobrze,że chociaż córce się udało a ja to już sama nie wiem,co ma być to będzie .Na maliny czekam żeby właśnie zobaczyć jak smakują Żółte już znam ,ale czarne to nowość dla mnie .
kasia100780 Kasiu witaj
Ja większość tulipanów mam nowo posadzonych ,kilka dosłownie mam z zeszłego roku.Czekam na nie bardzo
TerDob Tereniu dziękuję i też lepszej pogody bym chciała .Dziś nawet było w miarę więc może już będzie coraz lepiej i cieplej,czego nam wszystkim życzę
I takie tam dla zabicia czasu i nudy
Beatusia Po obejrzeniu tych wszystkich cudności mogę powiedzieć tylko: OCH !!! , ACH !!! W zasadzie podoba mi się wszystko, a najbardziej oczywiście to, czego nie mam u siebie... Wspaniale komponują się z całym ogrodem, a najbardziej ta soczysta zieleń i kolorowe berberysy.
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Super zdjęcia! A czy uchwyciłaś tęczę???
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko!!
Przepiękne wiosenne zdjatka!!
Ale tulipanów już masz sporo, i fajnie, bo w ogrodzie kolorowo i pięknie z daleka, prawda ??
I berberysów dużo, fajnie,że takie różne ,kolorki masz
Przepiękne wiosenne zdjatka!!
Ale tulipanów już masz sporo, i fajnie, bo w ogrodzie kolorowo i pięknie z daleka, prawda ??
I berberysów dużo, fajnie,że takie różne ,kolorki masz