Początek mojej przygody ze storczykami- kayah
Witaj kayah kolekcja Phal.niesamowita i do tego te ceny
pytasz czy" Nelly" można wystawić na dwór ,myślę że tak moje Cambrie wszystkie stoją na zewnątrz już od połowy maja nie chowam ich na noc (chyba ,że zapowiadają +2stopnie)
pytasz czy" Nelly" można wystawić na dwór ,myślę że tak moje Cambrie wszystkie stoją na zewnątrz już od połowy maja nie chowam ich na noc (chyba ,że zapowiadają +2stopnie)
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich serdecznie po długiej przerwie... Nie pisałam nic w swoim wątku ponad rok, ale przez cały czas odwiedzałam forum obserwując co się dzieje u waszych storczyków. W końcu mam więcej czasu, własnie udało mi się skończyc jedną uczelnię, została jeszcze architektura krajobrazu:). W tym czasie moja kolekcja zwiększyła się dosyc mocno. Jestem z siebie zadowolona, wszystkie storczyki są nadal u mnie, a udało mi się nawet kilka odratowac - to takie, które miały wylądowac w śmietniku. W ostatnim czasie pozwoliłam sobie na zakup 8 storczyków, to taka nagroda dla siebie za uzyskanie tytułu magistra:). Wiele z moich storczyków, a właściwie większośc nabyłam na przecenach. W najbliższym czasie postaram się umieścic zdjęcia z moich parapetów i przybliżyc historię poszczególnych storczyków...
Pozdrawiam
Kasia
Pozdrawiam
Kasia
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękności! Poluje na takiego jak pierwszy, bardzo mi się podoba, a trafić nie mogę:(
Pokaż co tam jeszcze masz! Jestem bardzo ciekawa
Pokaż co tam jeszcze masz! Jestem bardzo ciekawa
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila