Roślinki doniczkowe u Doroty
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Roślinki doniczkowe u Doroty
Dorotko pięknie hippeastrum Ci kwitło
A jak tam twoje Hibiskusy i skrętniczki? Dobrze zimują? U mnie jeden skrętnik chyba padnie A tak się pienie zapowiadał
Za 3 miesiące wiosna
A jak tam twoje Hibiskusy i skrętniczki? Dobrze zimują? U mnie jeden skrętnik chyba padnie A tak się pienie zapowiadał
Za 3 miesiące wiosna
Piękny skrętnik. Czy miałabyś może szczepkę na wymianę lub do odsprzEdania?
- Kasia1007
- 500p
- Od: 19 maja 2012, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj
Cudne roślinki i wspaniałe kolory... Hibiskusy uwielbiam, (od bardzo dawna marzy mi się żywopłot hibiskusowy w ogródku w końcu pomarzyć można, ale niestety gorzej z realizacją, zwłaszcza w naszych warunkach atmosferycznych) sama mam jednego żółtego z różowym środeczkiem i czekam na jego kwitnienie. Póki co jedynie nowe listki wypuszcza, ale dobre i to Pozdrawiam serdecznie, Kasia
Cudne roślinki i wspaniałe kolory... Hibiskusy uwielbiam, (od bardzo dawna marzy mi się żywopłot hibiskusowy w ogródku w końcu pomarzyć można, ale niestety gorzej z realizacją, zwłaszcza w naszych warunkach atmosferycznych) sama mam jednego żółtego z różowym środeczkiem i czekam na jego kwitnienie. Póki co jedynie nowe listki wypuszcza, ale dobre i to Pozdrawiam serdecznie, Kasia
Czy Twój skrętnik oszalał, czy mój jest niedorozwinięty?
Moje doniczkowce http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Dorotko a może byś pokazała co dzieje sie na Twoich parapetach - proszę
patrząc na wcześniejsze fotki to masz do nich rękę a czas zimowy sprzyja większemu zainteresowaniu nimi i dokładniejszej pielęgnacji.
Patrząc na kwiaty Fiołów afrykańskich i Skrętników zastanawia mnie które łatwiej sie uprawia i które dłużej cieszą oczy kwiatami.
Fiołki mam a tych drugich nie.
patrząc na wcześniejsze fotki to masz do nich rękę a czas zimowy sprzyja większemu zainteresowaniu nimi i dokładniejszej pielęgnacji.
Patrząc na kwiaty Fiołów afrykańskich i Skrętników zastanawia mnie które łatwiej sie uprawia i które dłużej cieszą oczy kwiatami.
Fiołki mam a tych drugich nie.
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jestem i ja, sprawdzam czy śledzik będzie mi już dzialal.
- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
Witaj Dorotko , możesz pokazać więcej zdjęć tego ostatniego hibiskusa. Kiedyś miałam takiego, niestety już go nie mam , a miał pomarańczowe kwiaty z czerwonymi żyłkami nigdy później już na takiego nie trafiłam, ten Twój wygląda bardzo podobnie. Bardzo proszę.
zapraszamy na forum