Storczyki Mirki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki Mirki
Zakwitł Phal. Braceana x mannii, nie mogę uchwycić jej prawdziwego koloru, jest śliczna taka subtelna. Kwiatki nie są duże, nie pachną ale jego brak rekompensuje jego uroda
Dendr. Rainbow Dancer
Nowe zakupy
Renanthopsis Mildred Jameson
Psychopsis Mariposa alba , zakupiona z pędęm
Dendr. Rainbow Dancer
Nowe zakupy
Renanthopsis Mildred Jameson
Psychopsis Mariposa alba , zakupiona z pędęm
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Piękne nowości ( i Phal. też oczywiście )
Niedługo będziesz podziwiać kwiaty Psychopsisa! Mój na razie tylko obrasta w psb, ale i tak się cieszę, że żyje. Dostałam go praktycznie bez korzeni.
Niedługo będziesz podziwiać kwiaty Psychopsisa! Mój na razie tylko obrasta w psb, ale i tak się cieszę, że żyje. Dostałam go praktycznie bez korzeni.
-
Reniu a siedzi też w kamykach ? , bo gdzieś przeczytałam ze w hydro nie kwitnie (zasusza pąki)
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- luczek95
- Od: 13 lip 2009, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Takie roślinki to się ogąda z przyjemnością (i lekką zazdrością )
- Domowi, zieloni przyjaciele cz.2
Łukasz- nick zakładany dawno temu
Łukasz- nick zakładany dawno temu
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mirko ale piękne nowosci u Ciebie zagościły. Tego Renanthopsisa to musze w końcu kupić co oglądam jego zdjęcia u kogoś to nachodzi mnie ochota na niego. Phalaeopsis też Ci fajnie zakwitł. i D. Rainbow Dance pięknie sobie błyszczy w słoneczku.
-
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
Miruś nie będę oryginalna, Renathopis wymiata , piękne kwiaty i cała roślina. Phalaenopsis cudny, przydałoby się zdjęcie kwiatuszka w słońcu. Dendrobium w moim ulubionym kolorze i niech sobie wszyscy mówią, że kolor infantylny, mam to w nosie .
-
Reniu mam nadzieję że nic nie stanie na przeszkodzie i zobaczę jego kwiat. Zostawiłam go w podłożu w którym pryszedł ale mam wątpliwości bo to samo sphagnum i u góry drobniutki kamyk. Musze jeszcze poczytać.
Łukasz dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam częściej. Byłam u ciebie i masz naprawdę ciekawe roślinki a hoje to moje wielkie niespełnione marzenie. Jestem wierna jednemu gatunkowi . Nie mam nic innego oprócz storczyków
Kasu robiłam 3 podejścia do Renanth. ale w konsekwencji wybierałam co innego . Jest uroczy, polecam .
Lucynko jak tylko zaświeci słońce zrobie dla Ciebie zdjęcie braceana w słońcu a teraz z dedykacją dla Ciebie warżka Renanth. ach te piegi.
Łukasz dziękuję za odwiedziny i oczywiście zapraszam częściej. Byłam u ciebie i masz naprawdę ciekawe roślinki a hoje to moje wielkie niespełnione marzenie. Jestem wierna jednemu gatunkowi . Nie mam nic innego oprócz storczyków
Kasu robiłam 3 podejścia do Renanth. ale w konsekwencji wybierałam co innego . Jest uroczy, polecam .
Lucynko jak tylko zaświeci słońce zrobie dla Ciebie zdjęcie braceana w słońcu a teraz z dedykacją dla Ciebie warżka Renanth. ach te piegi.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Mireczko, mój Psycho rośnie w hydro- w zasadzie chyba dzięki temu udało się go uratować. Kiedy go dostałam też był w sphagnum- niestety korzenie były zgniłe. Teraz rośnie bardzo dobrze i duuuużo pije
-
Więc podpowiedz, czy teraz kiedy rosnie pęd kwiatowy ryzykować i przesadzać
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Mirko, dziś tu zajrzałam i jak zwykle nie rozczarowałam się
Phal. Braceana x mannii jest śliczny. Super, że jeszcze ma kolejne pąki. Poczekam cierpliwie na więcej...
Kwiaty Dendrobium Rainbow Dancer i Renathopsisa urocze.
Nowości zapowiadają, że w wątku nie będziemy się nudzić
Mirko, prosiłas o zdjęcie mojej kici. Wstawię w moim wątku, żeby twojego nie zaśmiecać...
Phal. Braceana x mannii jest śliczny. Super, że jeszcze ma kolejne pąki. Poczekam cierpliwie na więcej...
Kwiaty Dendrobium Rainbow Dancer i Renathopsisa urocze.
Nowości zapowiadają, że w wątku nie będziemy się nudzić
Mirko, prosiłas o zdjęcie mojej kici. Wstawię w moim wątku, żeby twojego nie zaśmiecać...
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
-
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
Miruś dzięki bardzo, jest czadowy .
-
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Co tu dużo mówić po prostu piękne.
Mój storczykowy nałóg: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;