Moje zielone królestwo - ewab123
Ewo...zachwycona jestem twoją altanką, nowe nabytki też są super
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo to cudo a nie altana. Jednak własna produkcja zawsze ma większą wartość niż gotowe wyroby, bo jest niepowtarzalna.
U Ciebie jeszcze kwitną tulipany? U mnie już dawno przekwitły. Zakupy bardzo interesujące.
Pozdrawiam Dorota
U Ciebie jeszcze kwitną tulipany? U mnie już dawno przekwitły. Zakupy bardzo interesujące.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo, wspaniała altanka, te gałęzie dębowe tworzą fajny efekt, i wiklina, mój ulubiony surowiec budowlany
Roślinki prawie na takim samym etapie jak u mnie. A zakupy pierwszorzędne, zwłaszcza piwonia, pewnie nie możesz się doczekac kiedy nadarzy się pierwsza okazja do podziwiania jej kwiatów ;)
Roślinki prawie na takim samym etapie jak u mnie. A zakupy pierwszorzędne, zwłaszcza piwonia, pewnie nie możesz się doczekac kiedy nadarzy się pierwsza okazja do podziwiania jej kwiatów ;)
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuniu! U mnie już po maturze - ufff! Teraz zostaje tylko czekać na wyniki.
Altana prezentuje się świetnie! Nawet mój M jest pod wrażeniem. Rewelacyjne zakupy zrobiłaś. Sporo sadzenia miałaś... U Ciebie wciąż kwitną tulipany..., a u mnie już właściwie po nich - aż szkoda. Muszę się do Ciebie uśmiechnąć o jasnotę, mam kwitnącą na żółto - więc możemy zrobić wymianę.
Altana prezentuje się świetnie! Nawet mój M jest pod wrażeniem. Rewelacyjne zakupy zrobiłaś. Sporo sadzenia miałaś... U Ciebie wciąż kwitną tulipany..., a u mnie już właściwie po nich - aż szkoda. Muszę się do Ciebie uśmiechnąć o jasnotę, mam kwitnącą na żółto - więc możemy zrobić wymianę.