Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 6
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 6
WANDZIU...te kamienne ścieżki tworzone własnymi rękoma godne naśladowania........kto wie czy ja się tym nie zajmę jak zmienię miejsce tworzenia.......
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czerwcowy ogród - piękny ... kanikuła taka ,że już chcę wakacji !!! Robisz piękne zdjęcia - jak akwarele 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Anabanana rozchodnika posadziłam caly szpalerek, bo akurat za nim będą rosły miskanty, a wiec mam nadzieję na fajne zestawienie.
Leszczyno, a pewnie, że się zajmij, to taka fajna niestresująca robótka. Nikt nie pogania, jest czas, układasz sobie, kiedy chcesz, a ścieżka owolutku przyrasta
Ewelinko, dla mnie kanikuła ostatnio najlepsza we wlasnym ogródku. Jak już gdzieś wyjadę, od razu tęsknię do swoich roślin i martwię się, czy jakaś krzywda im się nie dzieje.
Dzisiaj u mnie troszkę zawirowania, bo wieczorkiem córka z zięciem jadą na mecz otwarcia. Udało im się swego czasu wylosować bilety i już od dawna są podenerwowani tymi oczekiwaniami. Trochę mi się też udziela ta atmosfera. Z domu nosa nie wychylam, bo sama nie wiem, co się będzie działo na mieście. Niektóre dzielnice pozamykane dla ruchu, przyjeżdżają tysiące kibiców. Wolę siedzieć spokojnie przy laptopie, a później popatrzyć ewentualnie w telewizorek.

Tutaj pod świerkiem i tuami mam rabatkę z młodymi hostami, sadzonymi jesienią. Zostawiłam im dużo miejsca, nauczona doświadczeniem.

Leszczyno, a pewnie, że się zajmij, to taka fajna niestresująca robótka. Nikt nie pogania, jest czas, układasz sobie, kiedy chcesz, a ścieżka owolutku przyrasta

Ewelinko, dla mnie kanikuła ostatnio najlepsza we wlasnym ogródku. Jak już gdzieś wyjadę, od razu tęsknię do swoich roślin i martwię się, czy jakaś krzywda im się nie dzieje.
Dzisiaj u mnie troszkę zawirowania, bo wieczorkiem córka z zięciem jadą na mecz otwarcia. Udało im się swego czasu wylosować bilety i już od dawna są podenerwowani tymi oczekiwaniami. Trochę mi się też udziela ta atmosfera. Z domu nosa nie wychylam, bo sama nie wiem, co się będzie działo na mieście. Niektóre dzielnice pozamykane dla ruchu, przyjeżdżają tysiące kibiców. Wolę siedzieć spokojnie przy laptopie, a później popatrzyć ewentualnie w telewizorek.

Tutaj pod świerkiem i tuami mam rabatkę z młodymi hostami, sadzonymi jesienią. Zostawiłam im dużo miejsca, nauczona doświadczeniem.

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Zdjęcia faktycznie piękne ,alu rośliny jeszcze piękniejsze . Tyle kolorów .
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Wandeczko, na ostatnim zdjęciu widzę, że tytułowy dąb rośnie bardzo blisko domu. Zgadłam? Czy nie rośnie on zbyt blisko? Potężne korzenie nie zagrażają ścianom, fundamentom?
Widoczek z tego zdjęcia jak marzenie.
Widoczek z tego zdjęcia jak marzenie.
-
o boziu Wandeczko jakie urocze zdjęcie z domkiem w tle.......jak patrzę na taki widok od razu łatwiej mi podjąć decyzję........
...urocze te Twoje zakątki.......
...urocze te Twoje zakątki.......
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Wandziu,przepiekny jest twój ogród i piekne zdjęcia robisz.Nie zazdroszczę tej ilości ludzi,samochodów w tym okresie.Mnie akurat nie udziela sie ta atmosfera,bo nie lubie sportu.Co do wyjazdów, to odkąd mam działkę też nie lubię ruszać się w okresie wiosenno letnim z domu,bo mam wrażenie,że jakbym małe dziecko opuszczała.
-
...ojojojo....jutro u Wandzi czekamy na relacje z otwarcia Mistrzostw oraz z meczu.......a szczęśliwców którzy tam będą pozdrawiamy....zdrowo wracajcie i relacje zdawajcie....
Przytuptałam z rewizytą
Powtórzę za poprzednikami - robisz piękne zdjęcia, a i obiekty do fotografowania masz bardzo udane. Te hosty z poprzednich stron mnie zachwyciły! I zdjęcie promyczka - urocze. Widzę, że masz sporo krzewuszek, ja dopiero zaczynam je poznawać, więc fajnie podpatrzeć duże egzemplarze.

Powtórzę za poprzednikami - robisz piękne zdjęcia, a i obiekty do fotografowania masz bardzo udane. Te hosty z poprzednich stron mnie zachwyciły! I zdjęcie promyczka - urocze. Widzę, że masz sporo krzewuszek, ja dopiero zaczynam je poznawać, więc fajnie podpatrzeć duże egzemplarze.
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Wandziu i ja do Ciebie zawitałam. Podoba mi się u Ciebie bardzo- jest nastrojowo. Piękne dekoracje tarasowe i przecudne rośliny.
Pozdrawiam Ida
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Jak ja Cie rozumiemwanda7 pisze: Ewelinko, dla mnie kanikuła ostatnio najlepsza we wlasnym ogródku. Jak już gdzieś wyjadę, od razu tęsknię do swoich roślin i martwię się, czy jakaś krzywda im się nie dzieje.

PS. Ale kibice !!! Z takimi "nasi " będą z pewnością górą !
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
no proszę u Wandzi nie tylko rosną piękne rośliny ale i piękni kibice, brawo!!!!!
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Kibice pomogli - jest bramka