Leśny ogród Moni68 cz.6
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.6
Monisiu Ten ciemiernik rzeczywiście niezwykły
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj MONIKO!
Przyszłam na moment do Twojego ogrodu.
Byłam dzisiaj w Rzeszowie i niestety jeszcze nic nie wiem
Przyszłam na moment do Twojego ogrodu.
Byłam dzisiaj w Rzeszowie i niestety jeszcze nic nie wiem
- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Moniko, piękny ten ciemiernik. Posadziłaś roślinki?
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko krokusy śliczne, a ciemiernik cudny
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Kochani, witam Was serdecznie!!
Dziękuję za odwiedziny i wszystkie wpisy Miło mi, że podoba się Wam ciemiernik. Zaaklimatyzował się już chyba w moim ogrodzie, liczę teraz, że zacznie się rozrastać.
Wczoraj pogoda była piękna, dzisiaj niebo znowu zachmurzone i zanosi się na deszcz... Jednak trochę słońca i ciepła wystarczyło, aby coś drgnęło w ogrodzie
Przylaszczka zaszczyciła mnie jednym kwiatkiem , może więc posadzę kolejne. Pierwsze tulipany- Giuseppe Verdi.
Pojawiły się szafirki i niestrudzenie kwitną krokusy
Pojawiły się pierwsze narcyzy- Dutch Master i Ice Follies
Dziewczyny, którym w tym tygodniu miałam wysłać hortensję pnącą i inne rośliny, bardzo przepraszam. Nie będzie to możliwe, dopóki nie wyzdrowieje moje dziecię.
Mojego M spotkał wielki zaszczyt i został zaproszony na dzisiejszy poranek do Pałacu Prezydenckiego. Poprosiłam Go, aby również w imieniu zaprzyjaźnionych ze mną Osób, które nie mogą być w Warszawie, oddał hołd Ofiarom tej tragicznej katastrofy...
Miłego dnia Wszystkim życzę
Dziękuję za odwiedziny i wszystkie wpisy Miło mi, że podoba się Wam ciemiernik. Zaaklimatyzował się już chyba w moim ogrodzie, liczę teraz, że zacznie się rozrastać.
Wczoraj pogoda była piękna, dzisiaj niebo znowu zachmurzone i zanosi się na deszcz... Jednak trochę słońca i ciepła wystarczyło, aby coś drgnęło w ogrodzie
Przylaszczka zaszczyciła mnie jednym kwiatkiem , może więc posadzę kolejne. Pierwsze tulipany- Giuseppe Verdi.
Pojawiły się szafirki i niestrudzenie kwitną krokusy
Pojawiły się pierwsze narcyzy- Dutch Master i Ice Follies
Dziewczyny, którym w tym tygodniu miałam wysłać hortensję pnącą i inne rośliny, bardzo przepraszam. Nie będzie to możliwe, dopóki nie wyzdrowieje moje dziecię.
Mojego M spotkał wielki zaszczyt i został zaproszony na dzisiejszy poranek do Pałacu Prezydenckiego. Poprosiłam Go, aby również w imieniu zaprzyjaźnionych ze mną Osób, które nie mogą być w Warszawie, oddał hołd Ofiarom tej tragicznej katastrofy...
Miłego dnia Wszystkim życzę
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Moniko!
Ja jestem jak odrętwiała i nic mi nie idzie.
U Ciebie coraz więcej kwiatów wiosennych. Ale Ty dopiero pokażesz co masz za skarby jak zakwitną Rh i azalie.
Ja jestem jak odrętwiała i nic mi nie idzie.
U Ciebie coraz więcej kwiatów wiosennych. Ale Ty dopiero pokażesz co masz za skarby jak zakwitną Rh i azalie.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Krysiu, wiosną przede wszystkim czekam na nie
Narcyzy i tulipany mam raczej późne i jeszcze trochę czasu minie, zanim zakwitną...
Narcyzy i tulipany mam raczej późne i jeszcze trochę czasu minie, zanim zakwitną...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś prawdziwe pięknoty kwitną u Ciebie cudowne krokusiki, strasznie mi żal że już u mnie przekwitły, bo naprawdę bardzo je lubię. Na przyszły rok koniecznie muszę posadzić sobie jeszcze więcej Żonkile też masz prześliczne kępy , takie słoneczka w Twoim leśnym ogrodzie
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Moniś same śliczności pokazujesz Pięknie u ciebie i kolorowo. Pozdrawiam kwiatowo
Miłego dnia Wszystkim życzę [/quote]
Moniko to piękny gest z Twojej strony-bardzo się cieszę-to tak jakbym jednak tam była.Dziękuję.(myślę,że my forumki należymy do tych zaprzyjażnionych osób)
Miłego dnia Wszystkim życzę [/quote]
Moniko to piękny gest z Twojej strony-bardzo się cieszę-to tak jakbym jednak tam była.Dziękuję.(myślę,że my forumki należymy do tych zaprzyjażnionych osób)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko...bardzo miły gest z twojej strony, dziękuję.Monia68 pisze:
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
Ja też bardzo dziękuję za ten gest Buziaki dla maluszka niech szybko wraca do zdrowia
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniczko w tych dniach chyba wszyscy zatrzymaliśmy się na chwilę ale życie toczy sie dalej i ta wymowna wiosna to nam ukazuje nie ma co dzieje się jakaś wielka historia pytanie tylko czy ta lekcja coś da .jedno wiem na pewno już nikt nie powie i to na całym świecie , że nie słyszał o Katyniu