Róże Beaty - moja miłość, moja pasja

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Róże Beaty - moja miłość, moja pasja

Post »

A co ja powiem? bajka - jak zazdroszczę tego poranka i pewnie małej czarnej.
Bardzo lubię takie widoczki przy fotki są bardzo czytelne wprost artystyczne, proszę o więcej.
Przepiękna kompozycja róż i oczywiście paleta barw.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2013, o 23:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko piękny różany ogród ,marzenie każdego różomaniaka ,dorodne zdrowe i pięknie kwitnące krzewy ,w twoim ogrodzie widać i miłość i pasję .Mała Maja już interesuje się roślinkami ,a co to będzie jak podrośnie ,to dopiero będą widoki ;:oj
Awatar użytkownika
Pedrowa
200p
200p
Od: 20 wrz 2013, o 12:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beato, ależ przepiękny różany raj pokazałaś! ;:224 Obfitość kwiatów niesamowita i te ogromne krzewy ;:oj . Super wyglądają takie wielkie róże, które wzajemnie na siebie nachodzą, a ich kwiaty przeplatają się ze sobą ;:108 .
sawka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lis 2011, o 21:02

Post »

Beato, w wolnej chwili napisz proszę jak sprawuje się Twoja Happy Chappy. Kupiłam ją bo bardzo spodobała mi się u Ciebie :wink: ale bardzo choruje na plamistość. Taka jej ''uroda'' czy poszukać jej lepszej miejscówki? Sadzonka była bardzo kiepska ale rośnie już drugi sezon więc powinna się chyba już wzmocnić.
Pozdrawiam. Sławka
Awatar użytkownika
melania28
100p
100p
Od: 30 maja 2008, o 18:53

Post »

Dani dziękuję
Duju- nie wiem czym była malowana, ale nie jest to kryjący biały, tylko widać strukturę drewna, i mi się tak bardzo podoba
Daysy , ale pięknie napisane, aż mnie ścisnęło za secre, dziękuję ;:167
Tara, Tolinka , Pedrowa, - dziękuję Wam bardzo , jak tak czytam , że też ktoś się zachwyca różami tak jak ja , od razu się uśmiecham, że nie tylko ja jestem tak zakręcona w róże,
Sawko - na razie jest zdrowa, ale robiłam w tym roku już dwa opryski na choroby, u mnie jest w pełnym słońcu i w tym roku jest bardzo okazała, później pokażę

ogród w upalny niedzielny dzień, zapraszam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pozdrawiam Beata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko czy ty obcinasz wszystkie przekwitłe kwiaty ,czy masz może jakiś inny sposób na oczyszczanie ,twoje krzewy są tak ogromne że wydaje mi się to wręcz nie możliwe ;:218
Barbara2000
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 29 lip 2008, o 20:49

Post »

Beatko,twoja pasja sprawiła, że oglądając Twój ogród, co strona ciśnie mi się na usta "piękne". Pracy nie zazdroszczę ale efekt powalający. Jak duży masz ogród bo albo nie pisałaś albo mi umknęło.
Awatar użytkownika
melania28
100p
100p

Róże Beaty - moja miłość, moja pasja

Post »

Beatko - dziękuję bardzo za piękne słowa , jak wy w ogóle wszyscy pięknie piszecie, ;:167
Tolinko - niestety staram się obcinać wszystkie przekwitnięte kwiaty, nawet tym jeden raz kwitnącym, zauważyłam, że róża jak nie musi wysilać się nad owocami to skupia się na budowaniu krzewu, a to stanowczo wolę, poza tym krzew z zaschniętymi i przekwitniętymi kwiatami wygląda mało elegancko, kwiaty zbieram całymi wiadrami w zasadzie codziennie, w każdej wolnej chwili
Basiu - ogród mam 10 arów , czyli za mało , przydałoby się jeszcze z 10 :tan

Kochani myślę że dzisiaj róże osiągnęły pełnie kwitnienia , nie kwitną jeszcze tylko okrywowe, parę pnących i rabatowych,
kochani wszyscy oglądający mój ogród, starałam się dzisiaj bardzo zrobić dla Was ładne zdjęcia (oczywiście jak już wiecie nie jestem w tym najlepsza, w przeciwieństwie do Waszych pięknych zdjęć),
zdjęcia ogrodu z dzisiaj - serdecznie zapraszam , :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pozdrawiam Beata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
melania28
100p
100p

Post »

c.d.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pozdrawiam Beata
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Witaj, Beatko!
Bardzo mi brakowało Twojego wątku i Twoich róż, ale skoro efektem Twojej nieobecności jest mała Maja, to czekanie bardzo się opłaciło ;:215.
Mieszkasz w przepięknym regionie, widoki z okien masz wspaniałe, a do tego niewiarygodnie cudny różany ogród. Najwyraźniej róże wiedzą jak je kochasz i odwdzięczają Ci się za to uczucie ze wszystkich sił.
Już poprzednio zauważyłam białe elementy, nadające dodatkowy romantyczny wygląd Twojemu ogrodowi, ale biała weranda zachwyciła mnie kompletnie ;:oj.
Gratuluję z całego serca ;:180.

;:196 Jagi
Awatar użytkownika
Tolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Apogeum różane ;:oj raj na ziemi ;:170 dzięki twoim nasadzeniom można fajnie przyjrzeć się co te panny potrafią aby uniknąć w przyszłości błędów nasadzenia ,ja skorzystałam widząc twoje Jacka Cartiera ,dzięki tobie dostał się na solówkę ;:306 ale widzę że mimo takiego ogromu piękna i pracy jeszcze nie masz dość :lol: pochwal się Beatko co tam czeka w donicy?
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Co tu mówić, zachwycasz ;:oj ;:oj ;:oj Piękne, dorodne krzaki różana. Powiedz mi, masz tylko róże na rabatach ?
Pozdrawiam - Justyna
Samsu
500p
500p
Od: 24 lis 2011, o 16:11

Post »

Witaj Beata, stworzyłaś piękny różany ogród, gratulacje.
Nie mogę sie napatrzeć. ;:oj
Aga
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje róże !”