Księżycowe rabatki u Adki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Księżycowe rabatki u Adki
KRYSIU gratuluję podwójnego
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu też gratuluję
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu - księżycowe rabatki są dumne z Ciebie, gratuluję drugie serducha zawsze to dodatkowe wsparcie,
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Krysiu , jak by co to mamy po zapasowym serduchu
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Nie ma to jak części zamienne
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
Ależ mi się podobają te Twoje księżycowe rabatki, jaka ilość roślin, coś pięknego... a i te duuuże drzewa wśród nich dodają niesamowitego uroku, już się wiosny doczekać nie mogę u Ciebie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Krysiu gratuluję serducha
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witam serdecznie i od razu dziękuję wszystkim za gratulacje z okazji wyróżnienia forumowego oraz wcześniejsze życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Z wyróżnienia cieszę się bardzo, gdyż już myślałam, że o mnie zapomniano. Niby nie wielka rzecz, a cieszy. Zdrowie zaczyna dopisywać a więc i humor i gdyby nie konieczność jeszcze uważania na siebie i zakrapianie oczu, to nie wiedziałabym, że już po wszystkim.
We Wrocławiu po dwudniowych opadach śniegu dziś plusowa temperatura i teraz chlapa, że ciężko przejść. Nie mógł ten śnieg popadać w połowie stycznia i to byłoby się spokojnym, że roślinki miały pierzynkę, ale co się stało dopiero się okażę i może nie będzie tak źle.
Mariolu. Witam i dziękuję za wizytę i zapraszam częściej.
Ewo. Również Ty chyba po raz pierwszy u mnie. To pod wpływem forum mam trochę roślinek, gdyż tu mimo woli człowiek robi się zbieraczem, jak z każdej strony czyhają kusiciele, a ja bardzo podatna na to jestem.
Marzenko. Hop,hop
Andrzejku. Tobie również serdecznie dziękuję za życzenia. Tak trzeba się starać, aby sezon był w pełni udany.
Aniu, Aniu_, Lodziu, Jadziu, Stasiu, Anuś-Taro, Olesiu, Marzenko, Agnieszko - jeszcze raz dzięki za gratulacje.
Elizo witam i dziękuję za miłe słowa i zapraszam w sezonie. Mam nadzieję, że część roślin, jeżeli nie wymarzła rozrośnie się odpowiednio i ogród będzie w miarę buszowaty do czego dążę aby mieć mniej do pielenia.
Może już nie długo przywitają nas takie kwiatki, gdyż są to pierwsze wiosenne i na nie najbardzie się czeka
We Wrocławiu po dwudniowych opadach śniegu dziś plusowa temperatura i teraz chlapa, że ciężko przejść. Nie mógł ten śnieg popadać w połowie stycznia i to byłoby się spokojnym, że roślinki miały pierzynkę, ale co się stało dopiero się okażę i może nie będzie tak źle.
Mariolu. Witam i dziękuję za wizytę i zapraszam częściej.
Ewo. Również Ty chyba po raz pierwszy u mnie. To pod wpływem forum mam trochę roślinek, gdyż tu mimo woli człowiek robi się zbieraczem, jak z każdej strony czyhają kusiciele, a ja bardzo podatna na to jestem.
Marzenko. Hop,hop
Andrzejku. Tobie również serdecznie dziękuję za życzenia. Tak trzeba się starać, aby sezon był w pełni udany.
Aniu, Aniu_, Lodziu, Jadziu, Stasiu, Anuś-Taro, Olesiu, Marzenko, Agnieszko - jeszcze raz dzięki za gratulacje.
Elizo witam i dziękuję za miłe słowa i zapraszam w sezonie. Mam nadzieję, że część roślin, jeżeli nie wymarzła rozrośnie się odpowiednio i ogród będzie w miarę buszowaty do czego dążę aby mieć mniej do pielenia.
Może już nie długo przywitają nas takie kwiatki, gdyż są to pierwsze wiosenne i na nie najbardzie się czeka
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Już myślałam , że śnieg się stopił i masz teraz tak kolorowo.
A ja nie......ale się pocieszyłam , że zeszłoroczne.
A ja nie......ale się pocieszyłam , że zeszłoroczne.
Krysiu, gratuluje zasłużonego od bardzo dawna już serducha, a które było tylko formalnością, bo ilekroć wspominam sobie forumkowe spotkania, to Ty zawsze jesteś na czele organizacji wspaniałej, ciepłej atmosfery, a do tego wyczyn z przeniesieniem działeczki to prawdziwy majstersztyk ogrodniczego zamiłowania jeszcze lepsze wieści czytam o powodzeniu z zabiegiem i życzę byś o kłopotach mogła już zupełnie zapomnieć, a wyczekiwała jedynie wiosny, wiosny, wiosny
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
KRYSIU fajnie ,ze już lepiej z oczami to jest najważniejsze . Teraz ,zeby ich za bardzo nie nadwyrężać także przy schylaniu .
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Krysiu, pięknie, że wracasz do zdrowia, bo za niedługo siły będą Ci potrzebne U mnie w ogródku pół metra śniegu, ale i podczas mrozów miałam go dość sporo. Sezon ogródkowy zaczynamy więc może to dobry znak
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Oleńko. Też bym chciała aby to były już tegoroczne przebiśniegi i krokusy, ale nim się obejrzymy i na pewno zaraz będą nowe.
Sylwku. Dziękuję bardzo za tak miłe słowa. Zapraszam wiosną lub latem na nową działkę. Wiem że już z nogą lepiej, to łatwiej będzie.
Jadziu. Mam nadzieję, że po to robiłam operację, aby móc normalnie żyć. Ważne jest 6 tygodni od zabiegu, aby się nie schylać, nie dźwigać itp dopóki się wszystko nie wygoi. Chodzi, aby za bardzo nie wzrastało ciśnienie. Termin udało mi się w miarę dopasować, więc do prac ogródkowych chyba będzie wszystko w porządku. W każdym razie dziękuję za troskę i rady.
Basiu. Dziękuję i Tobie również serdecznie gratuluję , ale nie mogę tego zrobić w Twoim wątku, gdyż Twój ogródek dalej zamknięty. Kiedy go wreszcie otworzysz. Niestety we Wrocłąwiu śniegu w tym roku było mało, a w okresie wysokich mrozów wcale nie było. Może jednak roślinki to wytrzymały. Zobaczymy.
Sylwku. Dziękuję bardzo za tak miłe słowa. Zapraszam wiosną lub latem na nową działkę. Wiem że już z nogą lepiej, to łatwiej będzie.
Jadziu. Mam nadzieję, że po to robiłam operację, aby móc normalnie żyć. Ważne jest 6 tygodni od zabiegu, aby się nie schylać, nie dźwigać itp dopóki się wszystko nie wygoi. Chodzi, aby za bardzo nie wzrastało ciśnienie. Termin udało mi się w miarę dopasować, więc do prac ogródkowych chyba będzie wszystko w porządku. W każdym razie dziękuję za troskę i rady.
Basiu. Dziękuję i Tobie również serdecznie gratuluję , ale nie mogę tego zrobić w Twoim wątku, gdyż Twój ogródek dalej zamknięty. Kiedy go wreszcie otworzysz. Niestety we Wrocłąwiu śniegu w tym roku było mało, a w okresie wysokich mrozów wcale nie było. Może jednak roślinki to wytrzymały. Zobaczymy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.